14 mayıs büyükçekmece sahil gezisine herkezi bekliyoruz

herkeze iyi akşamlar bende çıkıyorum bu akşam 20:30 da buluşma yerinde görüşmek üzere:rendeer:

necdet' Alıntı:
vedat kardeş mecidiyeköy köprü altı uygundur hem direk e5 çıkarız ben senin
egsoz sesinden bulurum:mrgreen: başka gelen varsa mecidiyeköy eski otobüs durağı(köprü altı)kalkış saatı 10.00iyidir bencede

bu gün mecidiyeköy deydim ortayı kapatmışlar ben karakolun karşısında köprü altında olucam..10 gibi görüşmek üzere..:)

bu akşam ki buluşmamız. Org. yapılacağı yer çok güzel... son kontroller yapılmıştır.. Projektör tv getirecek cafe sahibi... Moto Gp izlememiz için.. sakin bir ortam.. muhabbetin sohbetin çok güzelll olcağı bir yer.... haydi sizleri bekliyorussss...

yaw fot.mak.iyi çekmemiş...neyse bu seferlik idare etmek gerek...:mrgreen:

Son düzenleme:
evet arkadaşlar ufak bir düzeltme ile başlıyacağım mekan sahibi yetiştirebilirse projeksiyon cihazı koyacak yetişmezse 74 ekran tv koyacak moto gp yi seyretmek için. dün akşam toplandık 6 arkadaş hem gezi öncesi tanışmış olduk hemde bir aksilik varmı diye kontrole gittik şimdilik bir aksilik yok allaha şükür ben dün akşam gelenlere hoş sohbetiniz için çok teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık:rendeer:

hava kapalı ama bu sizi korkutmasın...:cyclopsan
hava güzel olacak..cumartesi 22 derece..:)
pazar 19 derece hala evde oturup tv. seyrederim diyosanız tv hep orada arkadaşlar ama bu ortam her zaman bulunmaz..
hadi uyanın bakın elimde su kovası var gelmiiim oraya...:queen:

vedat her gelene benim 600f ile bir tur vericem desen eminim sayımız 5 e katlanır :mrgreen:

teror' Alıntı:
vedat her gelene benim 600f ile bir tur vericem desen eminim sayımız 5 e katlanır :mrgreen:

abi olmadı bir bira alana motor hediye ediyoruz...
cekiliş var diyelim... yoksa bahar fena çarpmış insanları yaw...:cat:

600f ile bi turmu dedi birisi benide yazin o zaman listeye :queen: :queen:

saka bi yana benide ekleyin listeye lutfen cobancesmede olucam bi aksilik cikmazsa yarin ama benim makina daha rodajda kabul ederseniz araniza arkadan arkadan gelirim artik simdiden tesekkurler yarin gorusmek uzere...

vedat bak 600f i duyan gelmeye başladı :mrgreen: frontier listeye ekledim arkadaşım yarın görüşmek tanışmak üzrere:rendeer:

frontier' Alıntı:
600f ile bi turmu dedi birisi benide yazin o zaman listeye :queen: :queen:

saka bi yana benide ekleyin listeye lutfen cobancesmede olucam bi aksilik cikmazsa yarin ama benim makina daha rodajda kabul ederseniz araniza arkadan arkadan gelirim artik simdiden tesekkurler yarin gorusmek uzere...

rodaj için yol lazım...ahanda sana fırsat..
merak etme ben sana eşlik ederim yavaş yavaş gideriz..:cat:

vedat kaya' Alıntı:
rodaj için yol lazım...ahanda sana fırsat..
merak etme ben sana eşlik ederim yavaş yavaş gideriz..:cat:

cok tesekkur ederim simdiden güzel bi gün olacak gibi görünüyo uzun yoluda severim hani....

frontier' Alıntı:
cok tesekkur ederim simdiden güzel bi gün olacak gibi görünüyo uzun yoluda severim hani....

ne diyebilrimki vedat abi bu eskortluk işinde süpper... bende yükseklik korkusu var köprü geçişimde banada yardımcı olmuştu... teşk...:rendeer: :rendeer:

kartal23 dostum ne yaptın akşam rahat bulabildinmi yolu?

abi çok kolaymış...teşk... aşağıya doğru direk indim ve rampa yukarı çıktım. köyüçine geldim.. oraları biliyordum zaten kolay oldu... şoförlüğüm konusunda ne düşünüyorsun... gözlüksüz kullandım.. biraz çukur falan.. :p

Super Moderator
arkadaşlar frontier dostumuz beni çobançeşmeye kadar getircekmiş:rendeer: ondan sora bakıcez başımızın çaresine:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende geliyorum bakırköyden giden varsa beraber gidebiliriz

Kartal23' Alıntı:
abi çok kolaymış...teşk... aşağıya doğru direk indim ve rampa yukarı çıktım. köyüçine geldim.. oraları biliyordum zaten kolay oldu... şoförlüğüm konusunda ne düşünüyorsun... gözlüksüz kullandım.. biraz çukur falan.. :p
eyvallah sevindim ya hemen bulduğuna akşam düşünüyodum acaba buldmu yolu diye.şöförlüğün konusunda ne diyim abi gayet güzel temkinli kullanıyosun asıl ben nasıl kullanıyorum ondan haber ver:p

ayrıca along listeye ekliyorum seni buluşma yerinde görüşmek üzere:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah arnıza kabul ettigin için sayfaları tek tek okudum galiba bir ben tanınmıyorum tanışmak ve görüşmek üzere bugün malum c.tesi yarın kaça kadar zıbarırım bilmem ama 11 de yenibosnada olmadı beylikdüzü araç istasyonu oda olmadı direk olay mahaline gelicem görüyosun hırslıyım yani illa gelicem kısmetse ilk grup gezim olacak heyecan yaptım

teror

sadece gaz olayına elin alışırsa kalkışlarda falan... scooter sana yakışır baba...:cat:

along' Alıntı:
eyvallah arnıza kabul ettigin için sayfaları tek tek okudum galiba bir ben tanınmıyorum tanışmak ve görüşmek üzere bugün malum c.tesi yarın kaça kadar zıbarırım bilmem ama 11 de yenibosnada olmadı beylikdüzü araç istasyonu oda olmadı direk olay mahaline gelicem görüyosun hırslıyım yani illa gelicem kısmetse ilk grup gezim olacak heyecan yaptım

dostum rahat ol bende ayni durumdayim ilk gezi kimseyi tanimiyorum arkadaslar cok sicak kanlilar sagolsunlar güzel bi gün olucak bende merterden geliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar