necdet' Alıntı:vedat kardeş mecidiyeköy köprü altı uygundur hem direk e5 çıkarız ben senin
egsoz sesinden bulurum:mrgreen: başka gelen varsa mecidiyeköy eski otobüs durağı(köprü altı)kalkış saatı 10.00iyidir bencede

teror' Alıntı:vedat her gelene benim 600f ile bir tur vericem desen eminim sayımız 5 e katlanır :mrgreen:
frontier' Alıntı:600f ile bi turmu dedi birisi benide yazin o zaman listeye :queen: :queen:
saka bi yana benide ekleyin listeye lutfen cobancesmede olucam bi aksilik cikmazsa yarin ama benim makina daha rodajda kabul ederseniz araniza arkadan arkadan gelirim artik simdiden tesekkurler yarin gorusmek uzere...
vedat kaya' Alıntı:rodaj için yol lazım...ahanda sana fırsat..
merak etme ben sana eşlik ederim yavaş yavaş gideriz..:cat:
frontier' Alıntı:cok tesekkur ederim simdiden güzel bi gün olacak gibi görünüyo uzun yoluda severim hani....
eyvallah sevindim ya hemen bulduğuna akşam düşünüyodum acaba buldmu yolu diye.şöförlüğün konusunda ne diyim abi gayet güzel temkinli kullanıyosun asıl ben nasıl kullanıyorum ondan haber verKartal23' Alıntı:abi çok kolaymış...teşk... aşağıya doğru direk indim ve rampa yukarı çıktım. köyüçine geldim.. oraları biliyordum zaten kolay oldu... şoförlüğüm konusunda ne düşünüyorsun... gözlüksüz kullandım.. biraz çukur falan..![]()
along' Alıntı:eyvallah arnıza kabul ettigin için sayfaları tek tek okudum galiba bir ben tanınmıyorum tanışmak ve görüşmek üzere bugün malum c.tesi yarın kaça kadar zıbarırım bilmem ama 11 de yenibosnada olmadı beylikdüzü araç istasyonu oda olmadı direk olay mahaline gelicem görüyosun hırslıyım yani illa gelicem kısmetse ilk grup gezim olacak heyecan yaptım