destinyofrok biz seni meydandan alırız. ok . 
bizim için bir sorun olmaz tabiki gelebilirsin ama ehliyetsizsen jandarma yada trafik gibi konullarda bişey diyemem ben seni listeye ekliyorum seni görüp tanışmaktan mutluluk duyarız.:cat:MEGAN66' Alıntı:Kartal23 abi bende esenyurttayım sen neresindesin, buluşalım mı ne dersin? Arkadaşlar o dediğiniz yeri bende biliyorum manzara güzel, denize sıfır, biz orada çay demleyip güneşin batışını izlemiştik, Ybrmi yeni aldım bahçeşehirde işe gidip geliyorum acaba bende 1.B.Çekmece gezisine gelsem şoförlüğümle sorun olurmu?![]()
600f' Alıntı:sen meterolijiyr bakma yağmaz sende gel kartal23
senin için kola bardağını kaldırıp seni anıcam ersen ayıpsın baba::sefereee ::cheeeeer ::dpac:: ::bira01::ashes' Alıntı:ergin kadehini kaldır uzaktan bana bi şerefe yap göreyim resmini![]()
Gitme gitmevedat kaya' Alıntı:işie gitmezsem levent te oturuyorum beraber bi yerlerde buluşur gideriz...
motti60' Alıntı:Benide Ekleyin Bende Geliyorum Eklemezseniz Kirilirim Valla![]()
tunoka' Alıntı:Serkan benim t-shirtü unutmaaa......
destinyofrock' Alıntı:Gitme gitmeişe
:queen: ben gelcem ama sonradan ok mi 5 aylık kardeşimi getirim mi altını alıp mama veririz
hhahahhaah:queen:
bekleriz dostumlisteye ekliyorum opette 600fnickli arkadaşımız suat sizi karşılayıp ikinci buluşma yerine getirecek pazar günü görüşmek üzeremumu2mumu' Alıntı:teror selam büyük bir terslik olmazsa bende geliyorum opette buluşuruz 11 de ordayım.