14 mayıs büyükçekmece sahil gezisine herkezi bekliyoruz

MEGAN66' Alıntı:
Kartal23 abi bende esenyurttayım sen neresindesin, buluşalım mı ne dersin? Arkadaşlar o dediğiniz yeri bende biliyorum manzara güzel, denize sıfır, biz orada çay demleyip güneşin batışını izlemiştik, Ybrmi yeni aldım bahçeşehirde işe gidip geliyorum acaba bende 1.B.Çekmece gezisine gelsem şoförlüğümle sorun olurmu? :)
bizim için bir sorun olmaz tabiki gelebilirsin ama ehliyetsizsen jandarma yada trafik gibi konullarda bişey diyemem ben seni listeye ekliyorum seni görüp tanışmaktan mutluluk duyarız.:cat:

600f' Alıntı:
sen meterolijiyr bakma yağmaz sende gel kartal23

abi hatrınıza.. cuma günü şirkete motorla gidicem... akşama trafik derdi olmadan... erkenden gelip sizi bekleyeceğim..paralı otobanın gözünü seveyim....:cat: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ergin kadehini kaldır uzaktan bana bi şerefe yap göreyim resmini :)

ashes' Alıntı:
ergin kadehini kaldır uzaktan bana bi şerefe yap göreyim resmini :)
senin için kola bardağını kaldırıp seni anıcam ersen ayıpsın baba::sefereee ::cheeeeer ::dpac:: ::bira01::

Benide Ekleyin Bende Geliyorum Eklemezseniz Kirilirim Valla:)

vedat kaya' Alıntı:
işie gitmezsem levent te oturuyorum beraber bi yerlerde buluşur gideriz...
Gitme gitme :p işe :) :queen: ben gelcem ama sonradan ok mi 5 aylık kardeşimi getirim mi altını alıp mama veririz :) hhahahhaah:queen:

SLM AnTiKaDan sevgiler saygılar maşallah gelenler cogalmiş inşallah güzel olcak gezimiz sizleri bende araba muyenede beklicem bende yakınım oraya ve bütün yazılanları okudum hepiniz harikasınız bu işde emegi gecen doslara gonulden cok tşk ediyorum şimdikten sabırsızlanıyom bende ya canlar benden size polis ve askeri destek ok ben hallederim deliyim zaten ben:) ehliyet olmayanda korkmasın bişey olmasın benimde yok devlet vermezse olmaz zaten onlar verdide biz almadıkmı dimi:) birşey olmaz allahın izni ile ok öptüm herkezi pai pai ciaoo:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
tunoka' Alıntı:
Serkan benim t-shirtü unutmaaa......

abi ben gelmicemki pazar günü zorla listeye yazıyolar geleceksin diyolar bide üstüne üstelik tehdit ediyolar isminin baş harfi terör isminden belli zaten silah zoruyla getirtmeye calısıyo ama boyun eğmicem kanımın son damlasına kadar mücadele edicem en büyük fenerbahce :)

ne demek gelmiycem bizim mekan dedik duymadınmı kardeş walla kırılırım..Korkma t-shirtü getirmesende olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi sizin mekanda gelmekte istiyorum ama işlerim var + ehliyetim yok hadi işimi bitirip gelirim desem saat gec olur benim için ters zamana denk geldi tshirtle ilgili değil be abim senin tshirtin zaten duble duble hazır sapancaya giderken vercem :)

destinyofrock' Alıntı:
Gitme gitme :p işe :) :queen: ben gelcem ama sonradan ok mi 5 aylık kardeşimi getirim mi altını alıp mama veririz :) hhahahhaah:queen:

tabi gel gel...ama bebe üşür deniz kenarında...
azıcık daha büyüsün yanaklarından sıkmalık olsun... herkesin eğlencesi olur...hemde tam doğuştan motor delisi olur...:queen: :queen:

herkeze günaydın liste güncellenmiştir serkan79 gelemeyeceğini belirttiğinden listeden çıkartılmıştır müsait olduğunda gelirse başımızın üstünde yeri var.güncel lite 1.sayfadadır ismini yazmadığım varsa lütfen uyarın :cat:

mumu2mumu' Alıntı:
teror selam büyük bir terslik olmazsa bende geliyorum opette buluşuruz 11 de ordayım.
bekleriz dostumlisteye ekliyorum opette 600fnickli arkadaşımız suat sizi karşılayıp ikinci buluşma yerine getirecek pazar günü görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar