14 mayıs büyükçekmece sahil gezisine herkezi bekliyoruz

destinyofrock' Alıntı:
Buluşma saati dışında gelicem gelirsem beni biriniz yakın bi yerden alır artık okay mı mesela büyükcekmece meydandan alabilirsiniz saat 1:30 gibi:p

merak etme sen.... özelden cebimi vereyim... arasın alırıs seni...:cat: :rendeer:

Günaydın arkadaşlar..Yaw bu iki buluşma noktası arasında niye 1 saat fark var..Enfazla 20dk yeter hadi yarım saat diyelim

tunoka kardeş 1 saat farkın olması..gecikenleride beklemek...11:00 den 11:20 ye kadar bekleliyebiliriz demek..o yüzden..

ömerim mont aldın mı? bu arada terör geleceklerin listesini güncellemeyi ihmal etme..sonraki safyalarda zipir,necdet,dergah nemesiss rr arkadaşlarımızı listede göremedim?

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar son güncellemeyi buraya yazıyorum eksik varsa söyleyin ekleyim yada siz kopyalayıp kendinizide ekleyebilirsiniz hadi bakalım elleri görelim bu gezi kaçmazzz:p ::piloot:: ::cheeeeer ::dpac:: ::bira01::

katılımcı listesi
1-teror +1
2-gümüş600f +1
3-600f ve abisi
4-tunoka +1(yengeye hörmetler):)
5-kartal23
6-ckabil
7-musturaki
8-destinyofrock
9-futureshock
10-vedat kaya (işi olmazsa gelecek)
11-demgah
12-gurzan
13-boldriver
14-roadcarver+1
15-Antika
16-serkan79
17-..nemesis RR
18-necdet
19-zipir
20-drogheda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anadolu yakasında gezi yokmu

ya arkadaşlar ne zamandır bakıyorumda bi anadolu yakasına gezi düzenlenmedi artık düzenleyinde bizde katılalım sizi bekliyorum 4 göz 2 kulak.Mesela gebzede süpper bir yer var bildiğim ama ben organizasyon işlerinden pek anlama ballıkaya diye bir yer girişte ufak bir gölet var daha ilerledikçe şelaleler tırmanış yapanlar v.s harika bir yer tam bir doga turu olur.Birileri organizasyonu kursunda gidelim.Yokmu iyi bir organizas:queen: yon kuracak

gurolteke' Alıntı:
ya arkadaşlar ne zamandır bakıyorumda bi anadolu yakasına gezi düzenlenmedi artık düzenleyinde bizde katılalım sizi bekliyorum 4 göz 2 kulak.Mesela gebzede süpper bir yer var bildiğim ama ben organizasyon işlerinden pek anlama ballıkaya diye bir yer girişte ufak bir gölet var daha ilerledikçe şelaleler tırmanış yapanlar v.s harika bir yer tam bir doga turu olur.Birileri organizasyonu kursunda gidelim.Yokmu iyi bir organizas:queen: yon kuracak
sitedeki duyurular bölümünü incelersen anadolu yakasındaki orgsanizasyonları görürsün dostum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende avrupa yakasında gezi düzenlensede katılsam diyorum paso anadolu yakası
gurolteke sen nere bakıyon da görmüyon anadolu gezilerini :)

gideceğimiz yerde büyük(dev ekranmıydı tam hatırlamıyorum):p ekran tv mevcuttur belki moto gp yi seyretmek isteyenler burada seyredebiliriz.:cat:

teror' Alıntı:
gideceğimiz yerde büyük(dev ekranmıydı tam hatırlamıyorum):p ekran tv mevcuttur belki moto gp yi seyretmek isteyenler burada seyredebiliriz.:cat:
şu yeri bi tarif etsene Teror kardeş(şu nickide degiştir yaw sen kardeşimizsinde teror neymiş) bulamıyorum gidecem bi bakıcam...

dostum güzel yer bulmuşsun fiyatları inceledim baya iyi :cat: oto ile gelme ihtimalim yüksek eğer bi aksilik olmazsa benimle beraber drogheda arkadaşımızda gelicek
listeye eklersin çobançeşmede olucam iki yaya alabilirim çobançeşmeye gelmek
isteyen yaya arkadaşlara duyrulur

tunoka' Alıntı:
şu yeri bi tarif etsene Teror kardeş(şu nickide degiştir yaw sen kardeşimizsinde teror neymiş) bulamıyorum gidecem bi bakıcam...
Gürpınar pınarkent sahili Pirireis cad. no:28 (spor tesisleri karşısı) abi gürpınar dan sahile inen yokuşu bitirince direk karşına çıkıyor sahil kenarında karşısında halı saha var umrım yardımcı olmuşumdur

abi bu nick 7-8 senedir böyle arkadaşlar takmıştı kızdımmı terör estiriyormuşumda:p ama nickimle hiç bağdaşmıyorum şeker gibi adamımdır söylemesi ayıp:mrgreen:

-MUSTURAKİ-' Alıntı:
dostum güzel yer bulmuşsun fiyatları inceledim baya iyi :cat: oto ile gelme ihtimalim yüksek eğer bi aksilik olmazsa benimle beraber drogheda arkadaşımızda gelicek
listeye eklersin çobançeşmede olucam iki yaya alabilirim çobançeşmeye gelmek
isteyen yaya arkadaşlara duyrulur
ok mustafa arkadaşınıda ekliyorum sensiz olmaz zaten gewzi baba:rendeer: nede olsa kursta sınıf arkadaşıyız:p :queen:

Son düzenleme:
ergin bakıyorum istanbul yanıyor bir anda buluşmalar geziler gece kaçamakları acayip haraket geldi siteye :)

Evet arkadaşlar sevgili adminimiz skullhunter'ın da ilgisi ile organizasyon yerinde moto gp yarışını seyretmek için girişimde bulunduk,cafe eftelyanın sahibi bekir beye rica ettim sağolsun kırmadı ve cafeye büyük ekran tv ayarlayacak.Bİz hem eylenip hemde moto gp yarışlarını seyredebilicez.
Bu vesile ile herkezi bu yarışı hep birlikte seyretme davet ediyorum
saygılar :rendeer:

Arkadaşlar yaş sınırı varmı evde 3 yaşında bir haylaz var onsuz gelirsem çok kızacak

oto ile gelecek arkadaşlar yancılarla irtibatta olursalar iyi olur...:cat:

VIP Artçı alper_tim mutlaka alınması gerekenlerden...:queen:

roadcarver' Alıntı:
Arkadaşlar yaş sınırı varmı evde 3 yaşında bir haylaz var onsuz gelirsem çok kızacak
dostum orada açık alanda çim alan var bence bir sıkıntı olacağını sanmam:rendeer: yengeyide bebişinizide bekleriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar