14 mayıs büyükçekmece sahil gezisine herkezi bekliyoruz

teror' Alıntı:
abi resimleri çektik ama bir türlü siteye ekleyemedik bu konuda yardım edebilecek birileri varsa çok sevinirim:cat:
Gelişmiş cevaptan Dosyaları ekle,eklenti ekle ordan browserden bilgisayarına önceden yükledigin dosyadan resimleri yükleyebilirsin..

AnTiKa' Alıntı:
coban ceşmeye gelim yaww:)
ben beylük düzüne yakınım ama sanırım coban ceşmede görüşürüz ok arkadaşlar

tunuko abim fotoyu nasıl mı yapiştıracaksın buraya 404 al yada ufu ile yapiştır salam olsun ha:)
Antikacım belli antika oldugun biz ufuyla yapıştırmıyoruz silikonluyoruz ..:)

Son düzenleme:
poli arkadaşa süleyim kaç kilometre 70 kilometre benim bildigim kadar arkadaşim ist ye ben öle biliyorum esenket bahçe şehirde oturuyorum da ondan süledidim oki:wiinkk:

14 mayıs büyükçekmece gezi resimleri

resimler...deneme

Son düzenleme:
deneme

ekliyemedim resimleri.... terör kafayı yiyecem ..nasıl olucak bu ya?

evet tunoka nasıl olucak bilmiyorum..ama sanıyorum dosyalar büyük.onları küçültmeden olmaz gibi..her resim 19 kb...sen tarif et istersen...biliyorsan

Son düzenleme:
Bu mesajların altında Hızlı cevap var ya onun altında "gelişmiş cevap" tıkla,diğer seçeneklerden"eklenti ekle" tıkla,bi pencere açılacak ordan"Browse" tıkla,dosya yukle veya file upload dan resmi seç "ok" le böyle devam edeceksin sonunda bütün resimleri yükledikten sonra Browse lerin yanında "yükle"tıkla."cevabı gönder" i tıkla iş bittiii...umarım anlaşılmıştır..:)

resimler ekleniyor şimdi merak etmeyin sayın moderatörümüz eyong işe el attı saolsun:rendeer:

Arkadaşlar, organizasyon için tebrikler !

Ancak, 14 Mayıs pazar gününün Anneler Günü olduğunu unutmadınız değil mi ?

merhabalar herkese....

hadi hayırlı olsun arkadaşlar....

umarım keyifli bir gün olur ve umarım pazar günü bi aksilik olmaz da geliriz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne eyong mu şaşırdımmmmm hayret o çok yogundur öyle resim falan mücadele edemez yoksa artistik bizemi yapıyordu :)

canımmm arkadaşlarımmm yolculukkk güzel fakat şu İÇKİLİ MENÜDE NE OLUYORRR
ne gerek varrrr
yani içki içmeden eğlenemiyormuyuzzz
MOTOR KAZALARININ ÇOĞUU İÇKİLİ OLARAK YOLA ÇIKTIĞIMIZ İÇİN BAŞIMIZA GELMİYORMUUU
İNSANLIKKKKK NAMINA VAZ GEÇİN İÇKİLİ MENÜDENNNN
HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLERRRR

slm babacanlar yahu resimler yüklenemedimi :) inşallah yüklenir he bu arada anneler gününü motor üstünde kutlarız ne olcak yahu:) kolay gelsin canlar

ledo' Alıntı:
Arkadaşlar, organizasyon için tebrikler !

Ancak, 14 Mayıs pazar gününün Anneler Günü olduğunu unutmadınız değil mi ?
yok abi unutmadık merak etmeyin organizasyonu o yüzden biraz erkene aldık hatta ben anneler gününü kutlamak için kayınvalidemi götüreceğim organizasyona yer müsait ve çok güzel isteyen herkez ailesini getirebilir:cat: şimdiden bütün annelerin ellerinden öper anneler gününü kutlarım:rendeer:

ramfa' Alıntı:
canımmm arkadaşlarımmm yolculukkk güzel fakat şu İÇKİLİ MENÜDE NE OLUYORRR
ne gerek varrrr
yani içki içmeden eğlenemiyormuyuzzz
MOTOR KAZALARININ ÇOĞUU İÇKİLİ OLARAK YOLA ÇIKTIĞIMIZ İÇİN BAŞIMIZA GELMİYORMUUU
İNSANLIKKKKK NAMINA VAZ GEÇİN İÇKİLİ MENÜDENNNN
HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLERRRR
selam arkadaşım duyuruyu okursan orda alkollü ve aklolsüz olrak iki seçenek görürsün bu sadece tercih meselesidir şahsen bende alkol pek kullanmam ama kullanmak isteyenede karışmak bana düşmez biz arkadaşlarla herkeze hitap eden bir organizasyon yapmak istedik sende gel birlikte kola içeriz:p :cat:

Son düzenleme:
iyi düşünmüşsünüz. teşekkürler.
muayene ist. görüşmek üzre...

Arkadaşlar mekan güzel daha öncede gittiğim bi yer.Kendi kendimize olucaz başka kimsenin o saatte orda olucağını sanmam.
Gaza gelen olursa denize de girebilir.Yazın orda denize giren çok var.En azından hava güzel olursa güneşlenebilirsiniz rahatlıkla aklınızda bulunsun.
Onun dışında herkezin rahatlıkla bulabileceği bauhouse toplanma noktasında da bi sorun çıkmaz.Beylikdüzü civarında kaybolan olursa bana haber versin ben toplarım :cat: Her şey çok güzel olucak gibi gözüküyor.
İmkanı olan herkezi bekliyoruzzz.Ne kadar ekmek o kadar köfte :queen: :queen: :queen:

toplanma yeri pazar günü kalabalık olacağından ve kaplarında jandarma olacağından oto muayene istasyonu olarak belirlendi ama bauhausa gelen arkadaşları oradan alabiliriz.FutureShock un dediği gibi yer gayet güzel ve sahibi bir polis ve yeterki gelin diyor:) bizim organizsayoncular nasıl diyordu:silent:.ha tamam buldum ''hade bakalım elleri görelim'':p
resimler eklenmiştir arkadaşlar ilgisinden dolayı eyonga çok teşekkürler..

teror
eğer resimleri ekleyemiyorsan resimleri bana mail at ben akşama ekleyebilirim...

haydi herkesi bekliyoruzzzz...:rendeer:

17 sine kadar kapalı ve yağmur ama banada öyle geliyorki 18 inde güzel bir hava olacak ömer dostum...

ömer yok tek bir tane var onuda koyduk zaten fotoya o fotoları suatın abisi sağolsun cep telefonundan çekti sen erken kaçmasaydın görürdün:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar