14 haziran ehliyet sınavı ve sonrasında direksiyon sınavı

iyi günler öncelikle 14 haziranda yazılı sınava girdim ve 94 puanla geçtim direksiyon sınavı için haziran 20 de 50tl verdim(kurs kendi yatırıyor teorik içinde böyle yapmıştık kalırsanız tekrar teorik sınav için yatırırız parayı demişlerdi) ne zaman sınav dedim meb daha belirlemedi dedi dün aradılar cumartesi günü 05-07-2014 için direksiyon eğitimin var dediler şimdi ben araştırdığıma göre 1.ayakta 28-29 haziranda ilk sınav sonrasında 5-6 da öteki sınavda 12 temmuzdaymış kesin bilmiyoum kursta pek takmıyor sınava ne zaman girebileceğim hakkında bilgisi olan varmı

Valla benim kursta böyle konuları pek takmıyordu, en sonunda gittim "Oyun mu oynuyorsunuz siz uliyaaaaa" diye giriş yaptım, takar oldular deneyin ama mümkünse tek başınıza olmayın. Dalgası bir yana kurs bu ücreti alıyorsa hizmeti de vermek zorunda, vermedi mi? İşinizi şansa bırakıp bir sonraki sınavı beklemeyin gidin kursa işin peşine düşün. Benim hatırladığım kadarıyla beni de aramışlardı gel eğitelim diye, ertesi gün de sınava sokmuştu haysiyetsiz herifler.

5 ve 6 sında 2.sınavlar varmış 5 inde eğitime çağırrdılar 6 da sınav olabilirmi acaba olursa çok iyi olur benim için motor tecrübem var rahat geçebilirim ama bnuda aksatırlarsa iş yaş adam gibi zaman söyleyin bizde işimzi yapalım peki bir sorum daha olucak direksiyon sınavını geçtik diyelim kaç güne ehliyet bende olur bilginiz varmı belemekten sıkıldım artık :S

Ben 14 hazirandaki sinava girdim kurs cok ilgili hic aksatmaz surekli arayip bilgi verir 6 temmuzda sinavin var diye aradi bugun imza atmam gerekiyormus bi yerlere gittim attim...

Arkadaslar ayni sinava bende girdim, direksiyon sınavı 5,6 ve 12,13 temmuzda sinav var. yuklenin kursa zamani ogrenin kacirmayin.

5 ve 6 sında 2.sınavlar varmış 5 inde eğitime çağırrdılar 6 da sınav olabilirmi acaba olursa çok iyi olur benim için motor tecrübem var rahat geçebilirim ama bnuda aksatırlarsa iş yaş adam gibi zaman söyleyin bizde işimzi yapalım peki bir sorum daha olucak direksiyon sınavını geçtik diyelim kaç güne ehliyet bende olur bilginiz varmı belemekten sıkıldım artık :S

Saygı değer arkadaşım ben direksiyonu geçtikten 1 hafta sonra adamlar beni aradı gel al sertifikanı dediler. Memur arkadaşlar sağolsunlar ehliyete fotoğrafı basarken nasıl becerdiyse yakmışlardı, tekrardan fotoğraf istediler yeni fotoğraf verdim o nedenle 2 gün de emniyeti beklemem gerekmişti. Tabii, ben Tekirdağ'dan aldım Üni'yi orada okuduğum için rahattı. Sizin orada da tanıdığın varsa belgeni aldıktan sonra birkaç saat içinde dahi alabilirsin. Bu arada aşağıda verdiğim linkten (Reklam olarak algılanmasın lütfen) direksiyon sınavı 2014 geçerlilikleri hakkında bilgi alabilirsin;

http://www.burakgoc.com/motor-ehliyeti-almak-2014.html

herkese ayrı ayrı teşekkürler beni aradılar cumartesi ayın 5 inde eğitimin var dediler hem imzalaman gereken belgeler var onları imzalarsın dediler acaba 6 sında sınnav yapalarmı bekelemk canımı sıktı iyice

Azönce aradım bende, eğitime gelip gelmediğimi sordular geçen hafta geldim dedim. Akşama netleşicek yarın yada oburgun dedıler

ben daha eğitime bile gitmedim gerçi fazla birşey farketmiyecek sınavı 12 sine almazlar inş

adam bugün çağıdı eğitime gittim kuka ların arasında slalom yaptım o demirin üstünden geçitim bi kaç sefer işte sonra bu kadar dedi direksiyon sınavında nereye gidip dönüceğimizi söyledi 19-20 dende emin değil daha belli değil diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar