14 EKİM BOWLİNG'E GİTTİK!:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harbi peril o ne hızdı yaw.. herkezi koordine edip oyunları başlattın valla helal olsun... :cat:

çok güzeL topLantıydı.. benDe tuZLadan geLdm ama bi teLefon geLince aciLen gitmem geRekti.. habeRsz gittiim içiN çok özüR diLerm.. çok güzeL bi biRLikteLiğiniz vaR.. yeNi üye oLaRak,,üye oLmaktan guRuR duyDum.. :)

Çok güzeldi. Bowling kısmına ucundan yetişsemde tırt olmadığımızı ispatladık :D
Bu arada zorla resim çektirdik herkesi toplayıp bisküvi barış arkadaş koymamış benim olduğum resmi :salut:
Bundan sonra her hafta dönüşümkü avrupa ve anadolu olsun :king:
Yoksa haksızlık olur öyle değil mi arkadaşlar ehehehe bakın biz kaçlarda varıyoruz :thumleft:

evet ya lütfen bi avrupa bi anadolu olsun hakikaten, bu sene okulda dersler baya yoğun, karşıda olunca gelemiyorum, gelemedim hiç bi buluşmaya okul açıldığından beri :(

Anadolu güzel yaw :mrgreen: Avrupa trafiği falan çekilmez o kadar motorla. Bu arada gerçekten bowling olayı güzel oldu. Hayatımda ilk defa bowling oynadIm :sunny: Neyse herşeyin bir ilki vardIr. Bir kere strike bile yaptım ya ehehe.. Bu arada atış teknikleri konusunda bana yardımcı olan boy ve Leyla'ya teşekkürlerimi sunmak isterim. Destekleri için de tabii :) Ama gece hava soğuk oluyormuş ya.. Üst tarafta mont var iyi güzelde bacakları korumaya kot yetmiyor. Dizlerim falan dondu yani. Aşağı tarafa da bir çözüm bulmak gerekli. Yağış olmasa bile soğuk harbi donduruyo ki daha Ekim ayındayız... :sunny:

evet arkadaşlar kesinlike murrat, ve safrane, arkadaşıma katılıyorum her hafta dönüşümlü olsun bi avrupa bi asya :thumleft:
cenkmenderes, baba bi kerede muhalefet yapma abi ya yok neymiş avrupa trafiği çekilmezmiş avrupa yakasında heryerdede trafik yokki be kardeşim :wiinkk:
bak bizde gelemedik , gelmeyi isterdik ama :salut:

arkadaslar (bowling)
gunaydın gelen herkese tskkurler.(bowling)
peril azmine yran kaldım =) (bowling)
biloo abim tebrik ederim seni ii oyun cıkardın (bowling)
maltepe cay muhabbeti güzeldi (bowling)
yalnız keske caddebostan planını cıkarmasaydım ben ıse yenı geldım saat 10 ' 10 var ama zevklıydı (bowling)
peril kapışmamıza bı aksam devam edelım ..... :bounce:
(bowling)(bowling)(bowling)(bowling)(bowling)(bowling)

günaydın millet uyanamadınız galiba peril tebrikler. Arkadaşlar yanınzdan erken ayrıldım benim karakaçanla devam etmek isterdim ama hatun kişi evde hastaydı
bana erken olmasına rağmen eve dönünce yine fırça yedik :p
bide belki gören olmuştur as125tnin önü kalkıyo varmı bakim benden başka yapabilen hehehehe :queen:

:bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw arkadaşlar bana gece 1:30 da iş geldi. bu kötü haberi caddebostandaki hoş muhabbetin içinde aldım. şimdi çıkıyorum evden. ama bu gece koyarım resimleri. biraz bekleyin canım. çok sabırsız gördüm sizi :cherry:

günaydın arkadaşlar...güzel ve kalabalık bir buluşmaydı...eşim ve oğlum ca buluşmaya gelmek istediler onları da getirdim...

işte fotolar:
resim0049xa.jpg

eşim ve oğlum
resim0050uk.jpg

tüm jetonlarımız bu makina tarafından yutuldu...oğlum üzüldü ama mekan sahibi yada yönetici bi abi bizimkine teselli bi oyunca verdi..teşekkür ederiz
resim0068nx.jpg

resim0070ki.jpg

işte cenk the beer man...
resim0089cz.jpg

peril arkadaşım geldiğimde koşturuyordu...koşturması hiç bitmedi...amma zahmet vermişiz...teşekkürler
resim0098kl.jpg

dikkkaaattt 1- 2 - 3 başlaaa
resim0100zk.jpg

resim0110dc.jpg

atıışşş ve
resim0170ic.jpg

zafeeer....selamlar pisküvit
resim0155bv.jpg

resim0187kw.jpg

resim0198zp.jpg

morpheus bu ne konsantrasyon ya
resim0222da.jpg

gaffar dostum
resim0240pe.jpg

resim0250gn.jpg

resim0269pg.jpg

resim0277px.jpg

resim0287cp.jpg

resim0293gq.jpg

resim0303ul.jpg

resim0319uh.jpg

chatnoir derinlere dalmış
resim0326nx.jpg

resimler bunlar...ortam karanlık oılduğundan biraz sallantılı olmuş...idare edin artık

hanım ve oğlan dumandan sıkılnca tansaşa alışverişe indiler...orası da saat 10'da kapanıyormuş...erken kaçmak zorunda kaldık...başka buluşmalarda görüşmek dileğiyle...

günaydın millet, harbi çok güzeldi yaaa. püsküvüt baba resimlerin ikisinde de gözüm kapalı yakalamışsın pozu helal sana :p

baron985, barış senin iş neydi bu arada birader? böyle gecenin 1.30'unda iş geliyo falan şşş ne iş ?!? :queen:

daemon resimler çok iyi abicim ellerine sağlık :king:

bu arada cenkmenderes abi koşup top yerine sen uçucakmışsın gibi poz vermişsin valla :queen:

daemon resimler hakkaten çok güzel olmuş eline sağlık. Biscuit seninkiler de güzel ama ben yokum. Toplu resimde varım da bulana helal olsun...

Çok güzel bir gece oldu. Başta Peril olmak üzere herkese çok teşekkür.

Çay faslından sonra Caddebostan felan dendi ama millet basıp gitti. :salut: Benim makine daha rodajda. Ben de öyle. Hızlı gidemiyoruz yani. Bağdat caddesinde tek başıma kaldım. Ben de eve devam ettim. Gerçi iyiki de öyle yapmışım evde "tons of fırça" yedik hatundan.

Görüşmek üzere sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar günaydınnnnnnnnn,
ilginize,alakanıza,katılımınıza,eğlencenize HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. :queen:
GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR ORGANİZASYON VE TOPLANTI OLDU..DEVAMI GELECEK OLAN RESİMLERİMİZDEN BUNU DAHA İYİ GÖRECEĞİZ..AYRICA SKOR TABLOLLARIMIZ,sitenin 1. ve sitenin 1.grubu yayınlanacak...

HEPİNİZ HARİKAYDINIZ VALLA.BİR5 ARA SAYDIM 60 KİİŞ FALAN OMUŞUZ.ZATEN BOWLİNG OYNAYANLAR SADECE 35 KİŞİYDİK... :)

BU ARADA KARTALDAN SONRA MALTEPE MUHABBETİMİZDE VE ORADAN DA CADDEBOSTAN MUHABBETİMİZDE ÜSTÜNE GÜZEL GELDİ VALLA.UMUYORUM Kİ BU TÜR ORGANİZASYONLARDA TEKRAR BİRLEŞECEĞİZ.

VALLA O KADAR KOŞTURDUM ,BAĞRDIM ÇAĞIRDIM SES FALAN GİTTİ AMA HEPSİNE DEĞDİİ.. :cat: ÖNEMLİ OLAN EĞLENMEKTİ VE BİZ BUNU EN GÜZEL ŞEKİLDE BAŞARDIK...

**bu ar ada nmic; dediğin gibi bi gün kapışmamıza devam edelim olmuyo böle kornalar falan :cherry:

TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZLE. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dejavuVXR, yaw bizim isler amerika civarlarindan geldigi icin boyle saat farki oluyor. sagolsun bizim mudurumuzde gece 1:30 falan dinlemeden bize is atmak icin cabaliyip duruyo. :pr: bugunle kurtarirsam gene iyi. simdi ise donmem gerek. isleri bitiriyim ki yarin baska islerimvar :salut:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bowling Skorları Geldi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
daemon resimler mükemmel ellerine sağlık....

nmic amma derinlere gitmişim ya... o esnada acaba hem benim labutları hem yandaki labutları devirebilir miyim onu düşünüyodum:p :queen:

dejavu abi senin gözlerin kapalı çekilince daha karizmatik oluyosun yaw... :queen:

baron985, resımlerı atmayı dusunuyormusun kendıne mı saklıcan =))

baron985 şu anda pirelere uçuş dersi veriyodur tahminim :queen:

bu arada Scuba (scula :p) da 134 yapmıştı o oyunda. neden 101 gözüküyo anlamadım. çünkü aynı skorla bitirdiğimizi çok iyi hatırlıyorum. şike varrrrrrr :sunny: :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar