Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim hakkımda yorum yapan arkadaşlar
Peril ben özgür bir insanım fikrimi söylüyorum gerilmeye gerek yok... Kimseyi germek için değil bir takım yanıtlar almak için yazdım.. Fakat bekledigim yanıtı EYONG dan baka veren olmadı... tek fark kafama takacak zamanım yok bu tür seyleri .. Diğer arkadaşların fikirlerine de saygım var ama konu dısına cıkmıslar
Hatta şüpecilik falan gibi geyiklere dönmüş konu
İyi Geziler...
Ayrıca Arkadaşlar fikir beyan etmek bu şekilde bazı kişilerin aşağılamalarına tabi kalmak ise gördüğü bu insanlar özgür fikirlerini sunamıyolar onuda görüyorum..
AYRICA İMA ETTİĞİM BİR BAYAN IN BAŞLIĞI AÇMIŞ OLMASI.. BİR BAYAN İÇİN TOPLANILIYO OLMASI DEĞİL... KİMSE BUNU YANLIŞ ANLAMASIN ARASINDA ÇOK İNCE BİR ÇİZGİ VAR İNSANLAR GÖRMEK İSTEDİĞİNİ GÖRÜRLER
saol mertmertmert.
chopperturk'un yazdığının normal olarak anlaşılmayı gerektiren anlamda bir yazı olduğunu zannetmiyorum. yüzyüze görüştüğümüz bir insan böyle bir harekette bulunur mu?(ben bulunmam). muhtemelen daha iyi bir şekilde kendini ifade etmek istemiştir. ben chopperturk'un dediklerimin aksi bir şey düşünmediği kanaatindeyim. (kelimeler yanlış seçilmiş olabilir)
Çolakoğlu zaten yazıyı tanımayanlar yazıyo ona canım sıkıldı kendinize cok iyi bakın belki cümle kelimelerin dizlişi olarak yanlış kurulmuş ıolabilir ama yanlış anlaşıldığı bir gerçek.. görüştüğüm tüm abi ve dostlarıma saygı ve sevgiler art niyet aramayan tüm motorcularada sevgiler .. inşallah herkes mutlu ve huzurlu yaşamı boyunca motor zevki ile birlikte kazasız ve belasız bir hayat sürer sağlıcakla kalın
Bakmayacaksın göreceksin kafanı cevirip baktıgın herseyi göremezsin baktıgın hakkındada yorum yapamazsın önce görmeyi dene.. geyiğe dönmeden kimse cevap yazmasın bu aileden cıkıyorum.. bay
bunu sen istedin.sebep biz değiliz.
sana tavsiyem düşünerek yazmandır ..bir dfahaki formada böyle olursan bu tarz tepkiler almazsın.bu bir organziasyon arkadaşım yazdığında anlamsızdı.
sen bilirsin.
ama yine de aramızda görmek isteriz seni.bu şekilde hoş olmaz..
kime demişim de sana diyim :rendeer:
istersen bir karışıklık olmasın diye tel'ini özel'den at.
zaten beni %99,9 tanırsın. simsiyah bir şeyim . ghost-rider misali :mrgreen: :cherry:
senin motor ne renk?