Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
holy_diver, ve Colakoglu, arkadaşlar özelime biriniz telefonunuzu verin, biscuit ile beraber evinde iftar yapıcaz, çıkınca sizi arayalım buluşup beraber gideriz. :thumleft:
chooperturk, arkadaslar ben katılıyorum chooperturk un sölediklerine o sadece bişi sölemek istemiş sizde bitarafatan dinlemişssinizz :mrgreen: :queen: bence kalp kırmaya değöez di yani sacma sapan bi konu yüzünden.peril cim ateşlemiş sizde peşinden alınganlık yapılmış boşyere yada yapılmak istenmiş neyse ii gezmeler size
holy_diver'a gelemeyeceğimizi söyledim ama burada da belirtmekte bir zarar görmüyorum.
yola çıkmak üzereyken halletmem gereken ufak bir işim vardı. işim uzadı. uzadıkça uzadı... ve sonunda işim 21.45'te bitti.
benden haber bekleyen yavuzk2004 arkadaşımıza da haber veremediğimden o da benim yüzümden katılamadı bowlinge. haber verseydim mutlaka katılırdı.
bu cuma katılmak nasip değilmiş, her işte bir hayır vardır. listede adımız olduğu halde gelemememiz inşallah bir problem çıkartmamıştır, çıkarttıysa özür dileriz.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kadar mı gezilir arkadaşlar yaw... ben geldim ama siz hala yok caddebostan yok yemek yok çay... ayıp ayıp gençlik hadi eve bakem o kadar karpuz salladınız yorulmadınız mı yaw
Şaka bir yana gerçekten güzel bir organizasyondu... tüm arkadaşlara teşekkür ederiz...
bizde ewe döndük sonunda çok güzelll bir buluşmaydı bu arada :cat:BOWLİNG TE BİRİNCİ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ.... :cherry: HEHEEH nese artık önümüzdeki maça bakıcaz gerçekten güzeldi dönüşte üşüsekte..ii geceler :thumleft:
süper bi buluşmaydı peril e özellikle teşekkür ediorum ordan oraya sürekli koştu bi dünya insanı bir araya getirmeye çabaladı herkese teşekkürler :rendeer: