14 EKİM BOWLİNG'E GİTTİK!:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CANGO, calismiyor olsaydın da sen de gelebilseydin keşke.. Senin yerine de eğleniriz biz oyleyse..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gaffar, kardeş bostancı sahile in düzzzzzzzzzzzzzzzzzz devam et sol tarafta yawww koskoca tansaş koçtaş hepsi biarada

ARKADAŞLAR HER İHTİMALE KARŞIN ERKEN FALAN ÇIIKIN LÜTFEN..

CANGO GELİYOR CENK :bounce:

FOTOĞRAF MAKİNALARINIZI UNUTMAYINNNNNNNNNNNNNNNN :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet kaçta orada olacaksınız ben 6:30 7 gibi orada olmayı planlıyorum.. biraz antreman yapayım:)

morpheus! kardeşlik peril 20:00 yazmış okumadınmı? erken gidip ne yapcaksın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
cango kardeş yazdım ya antreman:)

gaffar' Alıntı:
Ben ümraniye'den geleceğim. Anladığım kadarıyla sahil yolunun üzerinde bu meret. Buluruz heralde . Umarım. İnşallah..
evet sahil yolunda zaten çok kolay bi yerde görmemen imkansız aman karıştırma TANSAŞ ın orda

Forumdan Uzaklaştırıldı
ARKADAŞLAR BAŞLIKLARI İNCELEDİMDE PERİL İN AÇTIĞI BAŞLIK CUMA GÜNÜ AKŞAM TOPLANTISI VE BOWLİNG OLMASI ÖZELLİKLERİ KARŞISINDA HAFTA SONU GEZİLERİNDE ŞU ANA KADAR YAPILMIŞ OLAN EN ÇOK YAZIYI KAPSIYOR SEBEBİNİ ANLAMIŞ DEGİLİM ARKADAŞLARIMIZ DİĞER GEZİ BAŞLIKLARINA NEDEN BU KADAR YORUM VE YAZILARINI KATMIYORLAR BAYAN VE BAY OLMAK FARK EDİYORMU ANLAM VEREMEDİM DOĞRUSU

Forumdan Uzaklaştırıldı
chooperturk açıkçası mertmertmert e benim kanım ısınmadı... çok fazla muhalefet oluoyr... şahsen ben ondan gitmiyorum (çünkü kendi de gelmeyecek:))

chooperturk,
NE DEMEK İSTİYORSUN ANLAMADIM???ANLAMAK TA İSTEMİYORUM... :jocolor:
BURADA HEPİMİZ BİRİZ VE ARKADAŞIZ..LÜTFEN CÜMLELERİNİ YAZARKEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUR MUSUN? :bounce:
GELMEK İSTERSEN BEKLERİZ GELMEZSENDE BU ŞEKİLDE,BU KONUDA FORMA YAZI YAZMANI TASFİYE ETMİYORUM :farao:

chooperturk, :sunny: :sunny: :sunny:

Nasıl yani ya ? Peril'in bayan olması ile gezinin veya bulusmanın ne alakası var anlamadım.

Ekleme : mertmertmert'in buluşmasından bahsediliyorsa benim ilgimi çekmiyor ve gitmeyi de düşünmüyorum. arkadaşı da antipatik buluyorum. Varmı ötesi ?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
chooperturk bunun bay veya bayan olmasıyla alakası yok, insanların ilgileneceği bir gezi fikri atarsan ortaya bu tutar doğal olarak. Ayrıca bu başlık en çok cevap alan gezi yazısı değil ki.
Mesela ;

Tophane Buluşması : 424
Kefken Gezisi : 421
Ağva Gezisi : 460
Riva Gezisi : 602

Cevap almış, bunnar sadece öylesine baktıklarım, neden bu konuya kafa taktın anlamadım.

Dipnot : Bu mesaj bu başlığa attığım ilk mesajdır.

chooperturk; öküzün altında buzağı aramanın anlamı yok. :thumright: kız ön ayak olmuş bi topik açmış, bi organizasyon düşüncesi var, bişeyler yapmaya çalışıyo sen kalkmış ne söylüyosun. bence içinde bulunduğumuz aile ortamına yakışmayacak bir yaklaşım tarzı seninkisi. :salut: lütfen sırf yazmış olmak için yazmayalım lütfen! unutmayın biz bir aileyiz. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

chooperturk, tam Türk abi işte şüpeci kardeşlerine güvenmeyen herşeyin altında bi artniyet arıyan yapmayın abi böle şeyler Çinliler bile zamanında bizim bu özelliğimizden yararlanarak arya fitne fesat sokarak bi çok numara çevirmiştir unutmayın :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gaffar teesuf ederim, ayni sirkette 2 kat asaginda calisiyorum. maltepede oturuyorum, hatta asagi in de bir bak motorunun yaninda motorum duruyor ama sen bana hic bisi sormuyosun.

oglen gittim eve arkadasla, aldim motoru. gelicez ise geri. tam dik bir yokusu indik poh poh. benzin bitti. gecen pazar bir kisi motora bakmaya gelmisti. benzin de azdi. rezerve de almisin o zaman. kaldik yolun asagisinda. iterek falan biraz goturduk. arkadasta gitti benzin aldi siseye. ilk defa yolda kaldim. igrenc bisi :santa: ter icindeyim ve oksurmeye basladim. aksama sag sikarsan yarin tusum ben heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, olm seninde hep benzinin bitiyo yaw :mrgreen: bkz: çınarcık gezisi :pl:

baron985,
demincek gördüm senin motoru. Sabah yoktu ortalıkta. Akşam beraber gidelim olmazsa... Eve uğrayacaksan başka tabii ...

Yolda kalman kötü olmuş. Ne demişler 1 musibet 1000 nasihatten iyidir. Artık binmeden önce depoyu kontrol edersin :)

bu arda dosyayı indirip çift tıklamanız yeterli google earth yerini gösterecektir :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chooperturk açıkçası mertmertmert e benim kanım ısınmadı... çok fazla muhalefet oluoyr... şahsen ben ondan gitmiyorum (çünkü kendi de gelmeyecek:))

Ekleme : mertmertmert'in buluşmasından bahsediliyorsa benim ilgimi çekmiyor ve gitmeyi de düşünmüyorum. arkadaşı da antipatik buluyorum. Varmı ötesi ?

beni antipatik bulan , gelip gelmemem hakkında yorum yapan -toplantıya gelen yada gelmeyen tüm dostlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.... muhalefetlik ne demektir bilmeyen abimede saygılarımı sunuyorum ayrıca... keşke ehliyetim olsaydıda bu akşam bowling organizasyonuna gelebilseydim'in hesaplarını yaparken böylesine "istenmeyen" "tiksinilesi" adam ilan edilmiş olmak beni siz kardeşliğe-dostluğa-birliğe-beraberliğe değer veren motosiklet.net üyelerinden soğuttu açıkçası...

tüm yargısız infazlarınıza , sınırtanımazlığınıza ve tabiri caizse; bana olan saygısızlığınıza karşılık söyleyecek tek şeyim ; sizlere hala saygı duyduğumdur.....

iyi eğlenceler arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar