14 EKİM BOWLİNG'E GİTTİK!:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CANGO, Cumartesi günü yapacağımz DVD partisine bekleriz o zaman seni. Hava durumları uygun olursa tabi :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadaşlarr,

Cenk ve Morpheus şimdiden tşkler.( e ben artık iftarı bi sandwich ile açarım problem değil:(

Biscuit,baron ve diğer iftarcı arkadaşlar;arkadaşlar evleriniz uygunsa iftar açmak için kaçırmayın derim.ne yapacanız dışarda yaw,ne güzel aile ortamında sıcacık açın iftarınızı derim.biz gerekli düzenlemeyi de yaparız siz gelene kadar :king:
Ayrıca Bowlingo da da yemekler güzeldir.Orada da devam edebilirsiniz.özellikle patates kızartması güzle oluyor,tavsiye ederim :)

ee bugün sayımız artıyor mu ,kapatıyomuyuzz TANSAŞ'ııııııııııı :queen:

gunaydın

bende miya yı alıcam salı pazarından bızde erken gelıcez buyuk ıhtımalle

:bounce:
işimiz erken bıterse 4lu mını bır mac yaparız =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
günaydın perilcim eve yetişiyoruz çok şükür maksat beraber olmaktı ama nasıl olsa bowlingde olacaz dimi neyse biz belki 4/5 kişi organize oluruz yaparız bişeyler bowlingde de takılırızz bakalım kısmet...

hacI kIzLara karşı erkekler olarak 2-2 yapalım.. miya ve peril. ben ve nmic.. Erkek egemenligini ilan edelim direk :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar ben taaaa bayazıttan işten çıkıp gelicem oralara ben nerde açıcam orucumu abi ben anlamam bana eşlik edicek biri olsun ben taaaaa burdan kalkıp geliyorum oralara iftar saatti beni oralarda bırakıcakmısınız helede tek yemek yemekten nefret eden benn :salut: :salut: :salut: :pr:

"taaaa beyazıt" mı ? Ula ben Gebze'den gelicem... İnsaf yaw.. İstanbul içindesiniz yolu buyutmeyin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes, olsunnn yinede taaaa benim için bide ben oruçluyum tek başıma açmak istemiyorum dur bee iki naz yapıcaz şurdan :salut: Baronumla yaparız biz iftar olmazsa :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
rüzgar kardeşim biz açacaz se4nde bize katıl ben dejavu ve sen varsın takılırız bostancıda sonra gideriz bowlig e uyarmı sana ????

bu arada erdoğan yanımda sana selamı var motoruda satıyoruz haberin olsun :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, uymazmı abi bikere sen varsın varlığın yeter ortamı ısıtmaya tamam benide ekle yemek olayına tek gelicem belki zponitte gelir sesi soluğu çıkmıyor ama ararım ben onu :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, abi aleyküm selam sende çok selam söyle :thumleft: hayırdır niye satıyorki tamam abi kulağımız delik olsun kaça bırakıcak en son :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, kardeşim yaparız iftarımızı ufak ufak yürürüz sonra bowling imize camiamıza kavuşuruzz

hem kış nedeli ile hemde yaza 1000 rr alacak inşallah bu arada son fiyat 11.000 ytl.

PERİL listeyi güncellermisin ben hala ismimi göremiyorum ve kimler geliyor yavaş yavaş netleşsin yeni katılanlar oldu baya :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN..

NE OLMUŞ YAWW BÖYLE 16 SAYFA ... :santa:

CUMA AKŞAMI OLDUĞU İÇİN BENDE SİZİNLEYİM GERÇİ BOWLİNG DEN ANLAMAM AMA OLSUN MAKSAT BERABER OLMAK, EĞLENMEK :p :mrgreen:

BENDE SANIRIM KARTALA DİREK GELİRİM MORPHEUSLA BERABER... :king: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
off mesafeye bak ....... kartal :) ben yalan olurum dostlar , bu organizasyonada gelemicem gibi gözüküo :)

eeliyet yok eeliyet , onu bi aliiim bakın neler oluo o zaman :rendeer:

arkadaşlar listemiz güncellendi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
mertmertmert, kardeşim bizdede yok ehliyet çok şükür sapancalara ve kerpe taraflarına kadar gittik altı üstü bi köprü geçecen .. hakkaten yalan oldun yaww kalk gel üşenme :thumright:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar