Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
holy_diver, tamam abicimm zaten erkeklerde işin aslı şudur : çok iyi dans ederim , börek açarım ısrar ederim... bu üçü oldumu olay bitmiştir ısrarcı olmana özellikle sevindim l:
yaw geldim millet. hatunla birazcık didiştiydik de ondan böle sinir harbi oldu hafiften r:
gelelim sadedeeee! püsküvüttt baba ne diyon şimdi toplu iftar nerde yapılır kimler gelir? var mı fikir? morfistan geliyon mu babo iftara sen de? kimler var kimler kaldırın elleri lağğnnn :queen: iki gün meydanı boş bıraktık diye üzerimize topprak bile serpmişsiniz yazıklar olsun :santa:
ben yetişmeye çalışırım saat 18:00 da kavacık'tan çıkıcam ofisten...
dejavuVXR, kardeşim harbi yenge üye olduktan sonra aile faciası yaşadınız yaa mümkünse yapmayın üzülüyoruzzz yaa olmadı 4/5 kişi açarız bostancıda bi yerde ordanda uzarız kartala gelen gelir abicimm bowlingte toparlanırızzz
Biscuit, gozune dizine dursun be yasin. bütün gün en son gelen 10 mesajların ilk 3ünden aşağı inmedi. 15 sayfa konuşuldu bir günde. hala güncel kalsın diyosun :santa:
Arkadaşlar ,
valla beniftara gelemicem.Hatta sizden önce mekana gitmeyi düşünüyorum(bu arada cenk bana eşlik edecek sanıyorum)..
o yüzden iftar organizasyonu için bişey diyemicem çünkü 25 kiişden bu konuda konuşan en fazla bi kaç kişi var..onlara da tavsiyem Maltepe veya bostancı civarlarında erken buluşup,iftarı açmalarıdır.Malesef başka türlü yardımcı olamıcam(
bende evimde yaparım o zaman iftarı. hemde işe motorla falan gitmem gerekmez. serviste uyuya uyuya gideriz :cherry: iftardan sonra bende erken kaçarım heralde. evde napıcam, erken gelenlerle laflarız :cat: