14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bide kafama takılan bişi var. şimdi fotoğraf makinası getirmeyi düşünüyorum ama deniz olayı falan olucağı için makinalara nasıl sahip çıkıcaz.ben denize girmicem. ben idare ederim diyem biri varmı acaba.aksi halde eski makinamı getirmek zorunda kalıcam. onuda kullanmasını hiç sevmiyorum. :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron 985 merak etme benim motorun çantası kilitli oraya koyarız bende getireceğim foto makinayı çalarsa benim motor da gider ama alarm var bir şey olmaz sen gene getir :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, valla benimki de kilitli ama birkaç saniyede bi parça dalla bile açilir o çanta. ama alarm olayı iyi.biri dokunursa anlarız hemen.getiriyim bari. daha geçen gün yeni kart almıştım bol bol resim çekebilmek için. :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
okey baron :cat: ben yatmak var bugün çok yoruldum :queen: yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler :king: renkli rüyalar

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese iyi geceler.yarın yorucu bir gün beni bekliyor. akşama tekrar burdayım. hadi ben yattım :santa:

arkadaşlar benden pas ağva yerine boğaz sefası yapsak gelebilirdim :salut: inşallah bi dahakine :silent:

Ben de eşimle gelmeyi düşünüyorum. Umarım tek kalmaz. Beni de artçımla listeye ekleyebilirsiniz.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Gelirsem inşallah Ben ve Eşim - ubaykal ve eşi - kabir ve eşi - e_erdun ve eşi
hadi sayıyı çoğaltında yanlız kalıp erkenden dönmeye zorlamasınlar bizi :p
Arkadaşlar dün sorduğum bir soruya hala cevap alamadım, şambelli lastikler için tamir takımı getirecek olan var mı? Oralarda kimse motor itmesin sonra, haber verin eğer kimse getirmeyecekse ben bugün sirkeciye dandik kask almaya gitcem alayaım lastik yaması filan he. Bu arada hırsızlık için dikkatli olalım benim makinayı çaldılar plajda demiştim. Ama ben denize girmicem göz kulak olurum, bu arada benim fotoları kim çekcek :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çocuklar hırsız için merak etmeyin gideceğimiz yer ufacık bir köy gibi yer hırsızlık olaylarıda ufak yerlerde pek olmayacağını düşünüyorum nöbetleşe 1 saat motorlarımızı bekleriz ama büyük ihtimal motorlarımız gözümüzün önünde olacak merak etmeyin :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyong, yaw arkadaş daha ben benim lastiğin nasıl oldugunu bile bilmiyorum :cherry: . bi ara bisikletimden kalan bişi vardı ama kimbilir nerde.

umarim hırsızlık gibi bişi olmazda tadımız kaçmaz. bu arada benim arkadaşımda kız arkadaşını getiriyor.yani etti 5 :)

CRaCKHeR, keşke gelseydim. çok güzel olucak, hissediyorum :cherry:

SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
exspres +1(thunderkiller) = anadolu
eyong = andolu(kesin değil)
latif = anadolu (kesin degil)
BENYATAR +2 = anadolu

rüzgarsevdal1s1 = avrupa
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa
e_erdun ve esi = avrupa

chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
kabir ve eşi = izmitten gelicek
freeozkan = avrupa veya anadolu
siah = ?
CBR1000RR
mete_han (kesin değil)
ubaykal ve eşi

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadiyin arkadaşlar gezi vapurunu kaçırmayın :flower: :flower: sonrada pişman olamayın kaçırdık diye :pr: :pr: :pr: :flower: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
lastik tamiri için bütçeniz müsaait ise 10,00-15,00 ytl arası lastik onarım spreyleri var ondan alın lastik söküp tamiri uzun zaman alır ve bayağı zor olur vakit kaybettirir :thumleft:ben devamlı motorumda 1 lastik onarım tüpü herzaman bulundururum bende bir tüp var. :cat:

Günaydın selam millet;Cmt'si çalışmak bana göre diilmiş ben bunu anladım.Herneyse millet bende aksilik olmazsa kız arkadaşımla geliyorum.Eşli gelenlerin bilgisine.Dün geziye gelişim netti.Bugün durumlar karışık.Yarın katılamayabilirim. :pale: Şartları zorlayacağım.Bu arada Bir Ayvalık gezisi dedik kimseden ses çıkmadı.Uyuyormusunuz? :thumright:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, bu tüpleri nerde bulabiliriz. carrefour gibi merketlerde varmıdır yoksa sadece sirkecide falan mı bulunur ? bide ben siprey zincir yağı almak istiyorum kendime. ne kadardır nerde vardır bilen varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
BENYATAR, gunaydın arkadaşım, sen gel geziye kesin yaparız bir onu. beni tam kalbimden vurdun. bende tam olarak ayvalığa acaba motorla gidebilirmiyim.yoksa arabaylamı gitsem. nası yapsam da yapsam diye kara kara düşünüyodum :cherry:

Biniyosun Yenikapıdan Bandırmaya.Bir güzel iki saat kestiriyosun vapurda.Bandırmadan çıkınca iki yol var.Biri balya üzerinden (yamalı asfaltta) diğeri susurluk Balıkesir üzerinden(Haftasonları kalabalık yol)dediğim gibi 225 km. 2 molayla Ayvalığa gelmiş olduğunu anlamıyorsun.Ne yapacaksın oralarda arabayı.Kozak yaylasında motor festivali olmuştu.(Ayvalık tarafında)Yollarda acaip bir cuurcuna vardı :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yenikapıdan Bandırma vapuru motora ne kadar alıyor.arabaya 80 alıyomuş galiba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar