14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EYONG abi sende scooter vardı onlamı gelecen??merak ettim senden baya bisey ögrenecek misiz gibi geliiyo o yüzden senin gelmeni gercekten isteriz demi millet abi inan bende - 80 milyon dayım daha depo bos izmitte gidecem 30 dakika sonra ama bu org ii oldu sıkıldım artık istanbuldan hava alalım biraz millet ben hatunla gelecem bi sorun olmaz demi??hani benim gibi arkadaslar var mı?? :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BENYATAR, tabiki davet edebilirsin. hosgeldin sende aramiza desek diger gelmek isteyenler kendi grubumuzla gidiyoruz diye cekinip gelmek istemiyecekler. yanlis anlasilmalara neden olmak istemem :cat:

SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
exspres +1(thunderkiller) = anadolu
eyong = andolu(kesin değil)
latif = anadolu (kesin degil)
BENYATAR +2 = anadolu

rüzgarsevdal1s1 = avrupa
CRaCKHeR = avrupa (cuma gecesi kesinlesecek)
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa
e_erdun ve esi = avrupa

chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
kabir = izmitten gelicek
freeozkan = avrupa veya anadolu
siah = ?
CBR1000RR

Forumdan Uzaklaştırıldı
BENYATAR, valla ben yapmadim ama vakit bulsam da boyle bisi yapsam diye hayaller kurup duruyorum masamda :salut:

Ben son iki haftadır hafta sonları kaçıyorum ii oluyo.Valla yolda ne dert kalıyo ne stres!Bu şekildede bir organizasyon yapsak.Hemde ben uzunca zamandır(yaklaşık 20 sene)her yaz kaçıyorum oraya.Ön ayak olurum.İyide olur yolda fazla deil zaten.Feribottan inince 225km.kalıyor.Yapalım süpeer olurr :queen: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
BENYATAR, ben varim abi. bi ara yapalim. bende bahane ariyodum cadir almaya. :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
kabir kardeş evet scooter la gelicem, alamadık bir VİRAGO 535. Seneye inşallah. Pek bişey bildiğimiz yok ama bildiğimizi paylaşırız tabi, hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenicez.
Beyler bu arada herkes fantazi peşinde, kimse kötü durumlar için bişey demio. Kim ne getirio yanında acil durum için? Mesela ben geleceğim kesin olmasada bugün ayarlamaya çalıştım bişeyler (çok heveslendim be :) )
1. Zaten devamlı yanımda lastik tamiri için malzemeler var, eğer gelirsem tubeless patlaklar benden :bounce:
2. Şambelli için kim ne getirio, elle motor itmeyek orlarda
3. Benzin durumu için motora hortum attım :) kime lazım olcağı belli olmaz
4. Her zaman taşıdığım anahtarlar haricinde bi çuıval anahtar daha attım seleye
5. Yağımı değiştim, şanzıman yağıma baktım, buji tırnağımı temizleyip ayarladım (çok kararmış var bi tuhaflık) karbiratöre ayar yaptım. Hava filtrem zaten yeni, bu arada tesadüf hava hortum kelepçesi kırılmış onuda yarın değişirim :)
6. HEVESLENDİİİİİİİİMMMM....

Eyong, Süpersin arkadaşım bana McGayvırı hatırlattın :queen:

İnşallah bir aksilik çıkmaz da hep birlikte kazasız belasız güzel bir pazar günü geçiririz...

O zaman Ayvalık detaylarını gezide konuşuruk :cat: Şööle bi hafta sonu:ayvalık,sarımsaklı,Şeytansofrası tamam sustum konuşmuyorum gezide hallederik meseleyi :flower:

allah1m sabahtan beri islerle ugras1orum durmadan bi aksilik c1k1o ... korkuy orum ben bu geziyede gelemezsem motoru b1rak1cam :jocolor: :wiinkk:

Allah herkesin yol arkadaşını Eyong gibi olmasını nasip etssiiin Yaraabbbiim :thumleft:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
aydinynr yaw ne diziydi o be, hastaydım o adama benim tek idolümdü.
Ulan bi isviçre çakısından adam tank yapıodu be :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
BENYATAR, aydinynr,
eyvallah kardeşler. Temkinli olmak lazım :cat:

arkadaşim senin skotur taş bibi olmuş biz napalim SENİN MOTORA BİR HALAT BAGLAYİP ARKANDAN GELELİM HEM KONVOY YAPMİŞ OLURUZ :queen: saygılar

Eyong, Valla haklısın bir de A takımı vardı onlar da aşağı kalmazdı hani makgayvırdan :) Ben de mekaniğe çok meraklıyım arabalarımın çoğunu kendim tamir ettim ve ömrümün 3-5 yılını otosanayideki arkadaşlarla geçirdim fakat motosiklet yeni bir konu ilk fırsatta bi söküp dağıtayım diyorum mesela yarın olabilir bu bir bakalım ne var ne yok

İleride bir a takımı kurarız seninle Eyong, biz de motosikletten tır falan yaparız ne biliim... :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydinynr, aman abi yarın dagıtma.sonra parca falan artar. :p
geziden sonra degıtırsın :cherry:

baron985,
Bişi olursa eyong'a bir taksi yollarım gelir sanırım kırmaz beni :p yaparız beraberce.... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyong senin motoru ucak falan yapar sonra yanimizda uca uca gelirsin sileye :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
oo beyler iyi akşamlar amma geyik oldu şimdiden :flower: eşinle gelen tek benmiyim yahu :pr: ozaman bende hanımı ekiyorum ekarde ediyorum dilim dönmedi burayı yazmak için kusura bakmayın tek geleceğim bakarsınız ağvada bi tane pardon ya ben neler yazacaktım neyse son durumlar gayet güzel yarına kadar daha katılımlar artabilir :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar