CRaCKHeR' Alıntı:iyi o zaman ben bakırköy de yim millet sanırım gemiyle geçcek ama ben direk hareme gelebilirim köprüden ya da şile yolunda bjk tesislerinin ordan size katılırım tabii gelip gelemiyceğimi kesin olarak bu gece yazarım
bi de kopup gidersek bekleme noktası felan belirlediniz mi yoksa herkes aynı hız da gidiyo ben biraz yabancı kaldım demiştim![]()
CRaCKHeR' Alıntı:ama abi freeözkan gemiyle geçmiyomuydu bu arada ben ikinci köprüden bjk tesisleri yapabilirim geze geze sen de gelirsen öle yaparız bilmem ne dersin :silent:
ben en arkadan gelmeyi düşünüyorum ama belli de olmaz![]()
siah' Alıntı:bende gelmek istiyorum şileye ama merak ediyorum saatte 60 km hızla şile otobanından gidersek arabalar bizi ezmezmi o kadar yavaş gitmek bazen tehlikeli olmuyomu?bu fermuarmıydı ole bi teknik varmış şimdi bu geziye gelen arkadaslar gurup gezilerinde tecrubelimiben değilim çünki emre bilir.hafta içi çalışan arkadaşlar varsa ki eminim vardır bir pazar gunu uyuyabilecekken o kadar erken gelebilecekmi millet orda ağaç olmasın
vede gurubun başından ve de sonundan gelecek 2 en tecrubeli arkadaşdaki cihazlar ne motorlar saglammı yoksa scooterlarlamı olacak bu mesele
![]()
arkadaslar bende sabahlari cook cooook zor kalkiyorum, ama yapilacak birsey yok.gec gidersek orda fazla zamanimiz kalmaz. artik bir pazarlik biraz az uyucaz. sonucta buda zevk isi. ozellikle sirkecide gecikme yasanmamasi cok onemli.gec kalan arkadas bir saat sonraki vapura kalir ve o kadar kisiyi 1 saat bekletmek biraz zor olur :cat:hafta içi çalışan arkadaşlar varsa ki eminim vardır bir pazar gunu uyuyabilecekken o kadar erken gelebilecekmi millet orda ağaç olmasın