14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
freeozkan, gosterenler ama abi sende bana sordun surekli.bende her sordugunda gosterdim der. bizde biz gosterdik ya. aaaaaa simdi burdaydi falan .... :))

freeozkan, :mrgreen: süperdi arkadaşım :queen:

e_erdun, Abi sormayacaklarını bilsem iki kaskı üstüste bile giyerim :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabir, ben pazar olsun, hepberaber olsun derim.

e_erdun, bencede aramizda kask kafali :p olmazsa ve yolda garip hareketler yapmazsak bizi kimse durdurmaz heralde. olmadi ehliyeti olanlar durur. abi oburleri duramadi falan dersiniz. duranlara baksa yeter :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
baron985,
+1 Ehliyeti olanlar durur olmayanlar basar gider arada kaynar, zaten o kadar motorun plakasını kimse yazamaz.
Bu arada eğer bizim çocuk iyileşirse bende gelebilirim, kimler eşleriyle yada sevgili nişanlı neyse işte gelicek?

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydinynr yazları hafta sonları genelde bir yerlere kaçarım toplu sürüşlerde inanki çevirme olupta ehliyet kontroluna hiç rastlamadım hatta geçen hafta mahelleden 2 motor E5'den gümüşyakaya gittik geldik arkadaşımın da ehliyeti yoktu " biz süratli gitmiyeceğizki ortalama 60 ila 80 olacak " ehliyetim çok eski 2 sefer lazım oldu oda kaza olduğunda işallah bir daha lazım olmaz

pazar yetisebilirsem kesin gelmeye calısacam ne gerekli ne almalıyız bide bunu tam olarak acıklasanız hani mangal partısı falan mı yapacaz?? :p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, bence mantıklı ama kaç kişide ehliyet varki bendede yok Allaha emenat gidicez artık napalım çevirlersede hep beraber yüklenirsek ceza falan yemeden sıyırırız gibi geliyor bana ama ne olursa olsun çok keyifli bir yolculuk olucak hep gitmek isitoyrdum ağvaya bu vesileyle görmüş oluruz zaten sabah kim çeviripte ehliyet sorucak polisler uyukluyo olurlar... :) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabir' Alıntı:
pazar yetisebilirsem kesin gelmeye calısacam ne gerekli ne almalıyız bide bunu tam olarak acıklasanız hani mangal partısı falan mı yapacaz?? :p :p

orda evi olan bi arkadaş varmış mangala falan gerek yok sanırım ordan tedarik ederiz bence sen motorunu kaskını ve cebine paranı al ahh bu arada şortunuda unutma hadi kal salıcakla pazar günü görüşmek üzere :) :rendeer: :king:

e_erdun, İnşallah abi kazasız belasız... Ben motoru alalı 5 gün falan oldu 350km yi devirdim. Gittiğim yerler de hep polisin yoğun olduğu yerlerdi. Çok şükür başıma herhangi bir iş gelmedi... Şaka bir yana eğer bir aksilik çıkmaz ise eşimle birlikte gelmek istiyorum... Kısmet artık gerisi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun' Alıntı:
aydinynr yazları hafta sonları genelde bir yerlere kaçarım toplu sürüşlerde inanki çevirme olupta ehliyet kontroluna hiç rastlamadım hatta geçen hafta mahelleden 2 motor E5'den gümüşyakaya gittik geldik arkadaşımın da ehliyeti yoktu " biz süratli gitmiyeceğizki ortalama 60 ila 80 olacak " ehliyetim çok eski 2 sefer lazım oldu oda kaza olduğunda işallah bir daha lazım olmaz

Allah kaza bela vermesin abi umarım bir daha lazım olmaz :rendeer:

beyler ne yapısounuz tamam gezmek güzel ama oraların jandarması var ve hiç affetmez NURULLAH bizi uyarmadı demeyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, amin. cumlemize
ozellikle bu hafta sonu :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa çocuklar istanbul içinde ehliyetsiz kullanıyorsunuzda hiç korkmuyorsunuz aslında İstanbul içinde ehliyetsiz motor kullanmaktan korkacağınıza otoban veya şile-ağva yolunda hiç korktuğunuz gibi olmadığını göreceksiniz gidip geldiken sonra boşuna korktuğunuzu anlayacaksınız :flower: :flower: :flower: :flower:
bukadarda karamsar olmayın ama ehliyetlerinizide bir an önce almak için biraz çaba harcayın :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBR1000RR' Alıntı:
beyler ne yapısounuz tamam gezmek güzel ama oraların jandarması var ve hiç affetmez NURULLAH bizi uyarmadı demeyin

NURULLAH uyarıların için ama napalım insan gezmek istiyor ve ehliyet denilen merette hemen çıkmıyo meşakatli bişey artık yapıcak bişey yok şansımıza :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ban agustos sonu sinava giricem. eylul sonuna sarkicak ehliyeti elime almam. napalim yani. motor orda dururken kullanmicazmi onu. zaten o kadar kisinin motorunu baglayamaz ki. biraz yukleniriz ayarlariz olmadi :cat:

baron al al ehliyetini arkadaşım bende ne de olsa renkli bi fotokopi makinası var,sana da benziyom zaten biras kaskıda taktıkmı tamamdır bu iş :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ExPrEss, aslinda ben B nin yanina A2 yaziversem diyorum :p
eylul sonu kaskimin uzerine asip ehliyetimi polis buldum mu sorana kadar bi ileri geri gecicem onlarinden :king:

baron985, süper fikir valla fakat bu sefer de başka bişey bulur polis amcalar bence fazla abartma... :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydinynr, ne gerekiyosa alirim yanima. hatta abartip arabadan yangin tupu, cekme halati, takoz falan... bide ruhsati bulmak bahanesi ile dokerim hepsini onune al bak diye. dumur olur kalir :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çocuklar bırakın böyle işleri çekirge bir zıplar 2 zıplar 3.cüde güm olur
şakalar güzel
:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar