14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baron985, En iyisi sen ehliyetini alıp cüzdanının en nadide köşesine yerleştir polis de çok ısrar ederse gösterirsin... Zamanını daha iyi şeylerle değerlendir... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aydinynr, biraz gegik yaptik yaw. pazar gunu kaldigimiz yerden bu gegiklere devam ederiz. bende daha ne gegik potansiyeli var :pl:

15-16 k1s1 olduk galiba. arkadaslar bide sarkoy gez1s1 koymuslar foruma acep haftayada ona m1 g1tsem sarkoylüyüm de ben :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
freeozkan döneklik yok başka zaman gene beraber gidebiliriz önce yakın yerler tecrübeler edindikten sonra uzak yerler şehir dışına çıkmamış arkadaşlarıda düşünmek lazım :queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
freozkan :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
e_erdun abini dinle şarköy gezisinede geleceğim
aydinynr kardeşim demişki :rendeer:
ona göre :rendeer: :thumleft: :thumleft: :thumleft:alıntı gelmedi yahu

ya yok ben bi dahaki haftayi kast ediyorum zaten ne dönekligi. ben maca g1decekt1m mactan vaz gectim ya :salut: :salut: :salut:

beyler amma ehliyet geyigi yapm1ss1n1z he pazar gunu baya bi geyik olacak anlas1lan. :flower:

e_erdun abi ben bu sarköy gezisine kat1lsam ölürmüyüm benim motor 125 lik scooter de. :mrgreen: :mrgreen:

caiz midir benim icin :mrgreen: :mrgreen:
orucu bozarm1 :mrgreen: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aferin kardeşim :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: bende sizin aklınızdayım yani her yol paris benim için genç yaşa genç kal :flower: :flower: :flower: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok kardeşim pardon "arkadaşım" zaten hız sınırı var her türlü cc li motorlara açık böyle geziler yüksek cc li motorlar ileriye kaçtılarmı arkadakileri beklemek zorundalar bundan dolayı böyle şeyleri kafana takma :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şile-ağva seyahatinize gelmek isterdim ama ben pazar günü kefken tarafına gidiyorum (yıllık izin hesaabı ;))

freeozkan, şarköy seyahatinde ehliyet şartı var bildiğim kadarıyla, almayabilirler seni haberin ola...

ChatnoiR' Alıntı:
şile-ağva seyahatinize gelmek isterdim ama ben pazar günü kefken tarafına gidiyorum (yıllık izin hesaabı ;))

freeozkan, şarköy seyahatinde ehliyet şartı var bildiğim kadarıyla, almayabilirler seni haberin ola...

hadi ya napal1m k1smet art1k :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak etme freeozkan almasınlarda bakalım ben seninle onların peşine takılırız peşi peşi gideriz sen hiç merak etme :cat: öyle bir şart yok gezilerde :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, pardon ben yanlış bir geziyle karıştırdım bunu :) tekrar baktım haklısın, ehliyetten söz açılmamış hiç. (ama kanaatimce olduğunu var sayıyor olabilirler)
freeozkan, sanırım gidebilirsin dostum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hiç önemli değil chatnoir arkadaşım ama ehliyetsiz arkadaşlarımda eninde sonunda ehliyetlerini alacaklar çünkü bu çocuklar çok azimli arkadaşlardır :thumleft: :thumleft: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
keşke sende gelebilseydin :salut: chatnoir arkadaşım şile ağva gezisine çok güzel bir gezi olacağına şimdiden eminim böyle güzel ve saygıdeğer arkadaşlarımla :flower: :flower: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, inşallah başka sefere :)

eee son durum nedir şimdi? hareket ne zaman, nerden, kimler geliyor? bi yazıverinde topluca görelim... :thumright:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chatnoir arkadaşım geziyi düzenleyen arkadaşım ve arkadaşlarım çok yorgun olacaklarki bu saatte yatmış olacaklar son durum zannedersem cuma kesinleşir :thumleft:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar