Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi
baron985, En iyisi sen ehliyetini alıp cüzdanının en nadide köşesine yerleştir polis de çok ısrar ederse gösterirsin... Zamanını daha iyi şeylerle değerlendir...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
freeozkan döneklik yok başka zaman gene beraber gidebiliriz önce yakın yerler tecrübeler edindikten sonra uzak yerler şehir dışına çıkmamış arkadaşlarıda düşünmek lazım :queen: :queen: :queen: :queen:
aferin kardeşim :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: bende sizin aklınızdayım yani her yol paris benim için genç yaşa genç kal :flower: :flower: :flower: :thumleft:
yok kardeşim pardon "arkadaşım" zaten hız sınırı var her türlü cc li motorlara açık böyle geziler yüksek cc li motorlar ileriye kaçtılarmı arkadakileri beklemek zorundalar bundan dolayı böyle şeyleri kafana takma :cat:
merak etme freeozkan almasınlarda bakalım ben seninle onların peşine takılırız peşi peşi gideriz sen hiç merak etme :cat: öyle bir şart yok gezilerde :thumleft:
e_erdun, pardon ben yanlış bir geziyle karıştırdım bunu tekrar baktım haklısın, ehliyetten söz açılmamış hiç. (ama kanaatimce olduğunu var sayıyor olabilirler) freeozkan, sanırım gidebilirsin dostum
hiç önemli değil chatnoir arkadaşım ama ehliyetsiz arkadaşlarımda eninde sonunda ehliyetlerini alacaklar çünkü bu çocuklar çok azimli arkadaşlardır :thumleft: :thumleft: :rendeer:
keşke sende gelebilseydin :salut: chatnoir arkadaşım şile ağva gezisine çok güzel bir gezi olacağına şimdiden eminim böyle güzel ve saygıdeğer arkadaşlarımla :flower: :flower: :thumleft:
chatnoir arkadaşım geziyi düzenleyen arkadaşım ve arkadaşlarım çok yorgun olacaklarki bu saatte yatmış olacaklar son durum zannedersem cuma kesinleşir :thumleft: