14-08-2005 Ağva Gezisi resimleri ve macerası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ubaykal tabiki çok rahat bir gezi olacak busefer :bounce: eşimide alacağım :cat: yol çok düzgün :flower: ve viraj yok :thumleft: çok şirin tatil kasabası akşama dönerken balıkçılardan taze taze balıkta götür evine :flower: ben pazar günü kimse gelmesede tek başıma eşimle gideceğim :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydıner+ubaykal marmara ereğlisi marmaranın en temiz denizi bulunan yer :sunny: eğer lodos olamzsa lodostada yosunlar geliyo :pr: gerçi biz bu yosunları kullanmasını bilmiyoz :pr: ama çinliler çok güzel bayan için kremlerini+yemeklerini+salatalarını ve surata sürülen maskemi nedir onlardan yapıyolar :wiinkk: ama biz bunları bilemiyoruz ğerçi jınlunlarımız yaşlanırsa :pr: motorlarımıza birer kür yaparız :bounce: değerlendirmiyoruz ama bi tüyo vereğim ağustos ayında m.ereğli denizi mükemmel oluyo :flower: :flower: :flower: :thumleft:ubaykal gelmek istersen iki motor gideriz eşlerimizde bu arada tanışmış olurlar fotolarıda buraya kodunmu gelemeyenler çatlar çatlar resimlerimizde onları tamir etmek için onlara japon yapıştırıcı etkisi yapar belki

e_erdun, evin reisine bi danışayım. önemli bi işi yoksa gelmek isterim. zaten haftaya yapacağımız gezi toplantısını bu c.tesi yaparız. gelmek isteyeni de m.ereğliye davet ederim...

e_erdun, :mrgreen: abi ben 13 sene önce falan gittim yeniçiftliğe o zaman bile çok ii değildi

ubaykal, Sen benim mesajları okumuyon galiba ya da ciddiye mi almıyon anlamadım... :silent: Bi ayıp ettiysek söyle valla :cyclopsani:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydıner kardeşim neden kızayımki :) renkler ve zevkler tartışılmazki :cherry: siz bize formula 1 anlatırsınız :cat: bizde size m.ereğli gezisini anlatırız :cat: ha bu arada benim oğlan f1 kayıt yapacak :cat: akşam gelince evime biramı açıp :queen: seyredeceğim :flower: :flower: tabiki :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydıner y.citlik m.ereğlisindenönce orsıda güzel bir kasaba :cat:

e_erdun, Ohh ne güzel abi ama canlı olmayınca ben kaybediyom olayı yaaf :pale: biz hepimiz seni çok seviyoz abi :)

ümit abi ben sarköyden arkadasla konustum geceligi 15 dedi 12,5 m1lyona cekti...

yanl1z buraya gelicekseniz bana bes gun önceden haber vermeniz gerekli dio...

bu pansiyon benim arkadas1m1n merkezi bi yerde kap1s1ndan bakt1mm1 den1z1 görüyorsun... odalar 3 kisilik 4 kisilik degisio ... odalarda dus var... birde ortak kullan1lan mutfag1 var... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal demişki
ercüment abi günübirlikmi bu gezi...
tabi sabah gidip akşam üzeri döneceğim :cat: :silent: :silent:
e_erdun, evin reisine bi danışayım :silent: yenge gelir gelir a burada yengemin egzosa değen ayağı ne durumda işallah iyileşmiştir benim hanımdada var bir kaç egzos yanık izi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydınynr tabiki bende sizi çok seviyom çünkü benim erkek kardeşim yok belki bundan dolayı ama ben erkek kardeşim olsaydı şunada inanınki ondan çok daha çok seviyom genede sizler harika gençlersiniz :rendeer:

ubaykal' Alıntı:
e_erdun, evin reisine bi danışayım. önemli bi işi yoksa gelmek isterim. zaten haftaya yapacağımız gezi toplantısını bu c.tesi yaparız. gelmek isteyeni de m.ereğliye davet ederim...

abi o toplant1 pazar günü... cumartesi cal1sanlar var.
pazar yaparsak kat1l1m artar... bu hafta kat1l1m artarsa bu art1s bi dahaki hafta yap1lacak gezinin kat1l1m1n1 da artt1r1r

marmaran1n en temiz denizi : kumbag ile gaziköy aras1nda kalan ucmakdere mevkiidir... bilgilerinize... :cat: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oraya çok zor gidersiniz :pr: jandarma :salut: :flower:uçmak dere mevkiiye kumbağ okey pansiyonlarda bayağı hesaplı :cat:

aydinynr' Alıntı:
e_erdun, Abi ben deniz olayına çok çok bayılmıyorum denize gidince dalmak üç beş balık avlamak lazım bana göre... Bir de benim hatun dönecek haftasonu onu almam gerekecek hava alanından son olarak da marmara ereğlisi yeniçiftlik pistir abi oralar...
O yüzden benim için en güzeli formula

Aydın dostum dalmak ve balık avlama olayına sonuna kadar katılıyorum. İnşallah çadırlı yada pansiyonlu gezide bunu yapacağız.

aydinynr' Alıntı:
ubaykal, Sen benim mesajları okumuyon galiba ya da ciddiye mi almıyon anlamadım... Bi ayıp ettiysek söyle valla

Kusura bakma notebook son demlerini yaşıyor. nete giriyorum. bi müddet sonra kitleniyor. atlamışım. şimdi öm atıyorum.... Ama süpriz çok hoş oldu. Umarım siz de beğenirsiniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi o zaman kilyos veya karaburun karadenizin pırıl pırıl sularına :flower:

ubaykal, No problem abicim, deiştirelim senin makinayı...

e_erdun, Abi benim de abim yok valla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar