Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana mutluluğun resmini çiz Abidinnn ))
Bir ömür boyu mutluluklar..
Sıra mutlu sona geldi ama baştan uyarmıştın başka tarih istemeyin diye :mrgreen:
Bu arada yanındaki annen değil ablan olmalı.. Yok yok kesin ablası olmalı :mrgreen:
allah mesut etsin. evliliğin en güzel ve ileride aranılan,hatırlanan,konuşulan ,günleri , adımları bunlar.tadınnı çıkarmaya bakın.
ömür boyu mutluluklar dilerim.
Bana mutluluğun resmini çiz Abidinnn ))
Bir ömür boyu mutluluklar..
Sıra mutlu sona geldi ama baştan uyarmıştın başka tarih istemeyin diye :mrgreen:
Bu arada yanındaki annen değil ablan olmalı.. Yok yok kesin ablası olmalı :mrgreen:
Tuğba, öncelikle hayırlı olsun diyeyim.. Nikah ne zaman? Hehehhehe
Her erkekte olduğu gibi senin de nişanlının yüzünde "balık bakışları" var.. "Hay allah nasıl oldu bu, ben nerdeyim, ne yapıyorum" gibilerinden... Çocuğun surata baksanıza.. Heheheh :mrgreen: Tekrar hayırlı olsun
NİŞANLANMAK : ekşi sözlükten :queen:
karşı cinsin bonservisini almadan önceki durum. kiralık oynamadır.
kapalı tribünde bilimum yakın akraba, arkadaşlar oturur. anne, babalar locadan izler. şayet yaşıyor iseler; anneanne, babaanne ve dedeler şeref tribününden izler.
kapalı genelde nişanlı çifti destekler ama yapılan yanlışları gördükleri durumlarda yönetim istifa diye bağırır.
anne babalar locada olmasına rağmen pozisyonları orta hakem gibi yakından takip eder.
şeref tribünü ise maçın gidişatına göre tepki vermez. sadece maç sonu (evlenme zamanı) ayağa kalkıp alkışlar.
bazıları vardır ki, onlar; maçla hiç alakası olmayan stad dışındaki köfte ekmek satıcıları gibidir. konuşmalarına izin vermemek gerekir.
yönetim ise nişanlı çiftin ta kendisidir. kararlarını sadece ama sadece kendileri vermelidir. iyi bir yönetimle şampiyon olmak hiç de zor değildir...:queen: