14.02.2009 'da Nişanlanıyoruzzzzzzzz :))

:pHoppiiiii
Biliyosum biliyodum:cherry::rendeer:
Okan'a ve sana bir ömür boyu mutluluklar...!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani nişan fotoğrafları ????

Tugba şuan fotograf yükleyemiyormuş benden rica etti;

dscn10416705958an3.jpg

dscn10446725903ys4.jpg

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.:rendeer: Yüzünüz hep gülsün mutluluk sizlerin olsun.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrikler bir ömür boyu mutluluklar dilerim:rendeer:,darısı başıma:p

Bana mutluluğun resmini çiz Abidinnn :)))
Bir ömür boyu mutluluklar..
Sıra mutlu sona geldi ama baştan uyarmıştın başka tarih istemeyin diye :mrgreen:
Bu arada yanındaki annen değil ablan olmalı.. Yok yok kesin ablası olmalı :mrgreen:

allah mesut etsin. evliliğin en güzel ve ileride aranılan,hatırlanan,konuşulan ,günleri , adımları bunlar.tadınnı çıkarmaya bakın.
ömür boyu mutluluklar dilerim.

Bana mutluluğun resmini çiz Abidinnn :)))
Bir ömür boyu mutluluklar..
Sıra mutlu sona geldi ama baştan uyarmıştın başka tarih istemeyin diye :mrgreen:
Bu arada yanındaki annen değil ablan olmalı.. Yok yok kesin ablası olmalı :mrgreen:

Evet dostum annem.. :mrgreen:

Soldan sağa ;

Halil babam, Annem, Ben, Okan, Babam, Esma annem.

Son düzenleme:

boy

Tuğba, öncelikle hayırlı olsun diyeyim.. Nikah ne zaman? Hehehhehe :p
Her erkekte olduğu gibi senin de nişanlının yüzünde "balık bakışları" var.. "Hay allah nasıl oldu bu, ben nerdeyim, ne yapıyorum" gibilerinden... Çocuğun surata baksanıza.. Heheheh :mrgreen: Tekrar hayırlı olsun :)

dscn10446725903ys4.jpg

Yoooo onun normalde de duruşu odur zaten. Hem ayrıca nişanı isteyen de kendisiydi.. :cherry: :bounce:

NİŞANLANMAK : ekşi sözlükten :queen:
karşı cinsin bonservisini almadan önceki durum. kiralık oynamadır.
kapalı tribünde bilimum yakın akraba, arkadaşlar oturur. anne, babalar locadan izler. şayet yaşıyor iseler; anneanne, babaanne ve dedeler şeref tribününden izler.
kapalı genelde nişanlı çifti destekler ama yapılan yanlışları gördükleri durumlarda yönetim istifa diye bağırır.
anne babalar locada olmasına rağmen pozisyonları orta hakem gibi yakından takip eder.
şeref tribünü ise maçın gidişatına göre tepki vermez. sadece maç sonu (evlenme zamanı) ayağa kalkıp alkışlar.
bazıları vardır ki, onlar; maçla hiç alakası olmayan stad dışındaki köfte ekmek satıcıları gibidir. konuşmalarına izin vermemek gerekir.
yönetim ise nişanlı çiftin ta kendisidir. kararlarını sadece ama sadece kendileri vermelidir. iyi bir yönetimle şampiyon olmak hiç de zor değildir...:queen:

Nişanlanan çifti tebrik ediyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar