14.01.2007 [Adana MT] Cennet-Cehennem Çöküntüleri ve Astım Mağarası Gezisi

ArkadaşLar gercekten çok güzel bir geziydi herkezin ayagına sağLık...Bu arada özel fotoLar için erhan'ım (qrar) ayrı bir teşekkür ederim sanada sewgiLer

@Naci63 Teşekkürler Veyis hocam. Gelmenizden bizde çok mutlu olduk. İnşallah günler uzasın, havalar biraz düzene girsin daha uzun süreli gezilerimizi de yapmaya başlayacağız.

Görüşmek üzere.

Yüreğinize Ve Motorlariniza Sağlik çok Güzel Bi Gezi Olmuş Bende Adanali Arkadaş Gibi Gezilerinizi We Fotolarinizi 4gözle Bekliyorum Bi Mersinli Olarak
Motoru Büyüttüğüm Zmn Inşallah Aranizdayim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Adana MT den yine süper bir gezi , fotoğraflar için teşekkürler. :cat:

Ellerinize sağlık. Arkadaşlar bi de şöyle bi fikir söylesem..Hepimizin ufak fotoğraf makinaları var,ve bunlar video da cekebiliyor.Evet çok kaliteli değil ama..Handycam taşımak zahmetli olmasın diye dedim..Gezilerden bi iki de video görsek tam süper olacak :D

Ellerinize sağlık. Arkadaşlar bi de şöyle bi fikir söylesem..Hepimizin ufak fotoğraf makinaları var,ve bunlar video da cekebiliyor.Evet çok kaliteli değil ama..Handycam taşımak zahmetli olmasın diye dedim..Gezilerden bi iki de video görsek tam süper olacak :D

ülkemizin çeşitli yerlerinden sık sık gelmeye başlayan video istegi üzerine gelecek gezide cameramanlık görevini ben üstlenmiorum:bounce:
peki çenesi düşük muhabir kim oljak:p

ancak bu kadar oldu arkadaşlar idare edin..

Yazmayacaktım ama yine dayanamadım :p
Neden arkadan bu foto,ayıp ayıp. :p :mrgreen: Canlı canlı göremiyoruz pek,resimlerle idare edelim bari :(
Fuut burda ama çok görüşemedik,özür kanka :queen:

Dip Not_Telafi ederiz :mrgreen:

@TT532 Tamer son resim çok güzel abi. Grubun Ninjası belli oldu :mrgreen:

Görüşmek üzere.

@qrar Erhan ilk resimde harbi kötü azarlamışsın Tamer'i. Ne yaptı sana adam? Eli maşalı gibi hehe :mrgreen:

bu tamer bomba ya harbi:mrgreen:
ta ile rampaya çıktıgı yetmiomuş gibi bide sahile inmiş:mrgreen:

Güzel bir gezi olmuş ama oraya kadar gitmişken silifkeye de uğramalıydınız orda da görülmeye değer yerler var :cat: ellerinize sağlık

@By Mükemmel İnşallah oraları da gezicez. Güzel planlarımız var.

Görüşmek üzere.

@tt532 Tamer bey.. Sesnsin ağır be :p 2 katımsın benim :p
ayrıca Transalp yalanmış.. bi ismi karizma gerisi boş.. İstediğin zaman gel virajda kapışalım:p gerçi düz yolda da olur :p çok güldüm :p

ayrıca Transalp yalanmış.. bi ismi karizma gerisi boş.. İstediğin zaman gel virajda kapışalım gerçi düz yolda da olur çok güldüm

Bende sana çok güldüm :p :mrgreen:
İsmi karizma değil ki sen bir de onu Alp lere sor :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar