14.01.2007 [Adana MT] Cennet-Cehennem Çöküntüleri ve Astım Mağarası Gezisi

@wodka Berker bittin sen abicim. Adem abi senle yakınen ilgilenecek. :mrgreen:

abi geziler güzel hoş resimler bol resimleri yüklerken jpeg sıkıştırma kullanılsa biraz daha iyi olur kanısındayım orta kalite olunca aynı resim yarısı kadar alan kaplıyor. sayfa açılması biraz daha hızlanıyor başka diyecek bir şey yok geziler için
en kısa zamanda adanaya gelip katılmam lazım gezilere yolunuz her daim açık olsun:rendeer:

ilgilensin abi ya adem abi idolüm zaten bnm:bounce:
bu arada adanada klüpde bekleyenleri düşünüpte tatlı getirmedigniz için ben ve mehmet çook alındık,kırıldık,darıldık bu olaya:salut:
şiddetle kınıyoruzzz:farao:
adanamt önceden böle deildi:pr:
:p

egemende de bayağı foto olmalı ama o ancak yarın filan ekleyebilir..

eksik olan arkadaşlar(volkan,cemil,yunus,özgür, sertaç,berker......ve aklıma şuan gelmeyenler) nerdesiniz yaaa? arayı acaip soğuttunuz, bundan sonraki gezilere katılmanızı dilerim. vede yeri rezerve olanlar(enginkadan,adanalı,çiyan,......)

bu arada adanada klüpde bekleyenleri düşünüpte tatlı getirmedigniz için ben ve mehmet çook alındık,kırıldık,darıldık bu olaya:salut:
şiddetle kınıyoruzzz:farao:
adanamt önceden böle deildi:pr:
:p

yok öyle ısmarlama. geziye gelen lokmayı yutar........

Son düzenleme:
Hasan abi tüm masumiyetimle o güzel havada ve ortamda üstüne üstlük karnımda doymuşken çöken ağırlıkla beraber gözlerimin dalmasını bir fırsat belleyip olayı fotolaman çok ayıp:p ne cümle kurdum he :p

Sondan 1. fotoda siz resim çekilirken ben hala baskı balatamı yiodum buda fotoda görülüyor zaten :p

@ Gırar Erhan abicim ne elin motosu.. tanışma dönemindeyiz şu anda birbirimize ısınıyoruz.. Oğuz abi sende temiz kullan rica edim :p

helal bize beeeeee :queen:

bu arada ben kendimi aştım bugün
racing sürdüm :p
cross yaptım :p

bu arada şunun altını çizerek söyleyeceğim: beni çekemeyenler, kıskananlar çatlasın

lafım cennet-cehennemdeki 1 racing'ciye (görmedim kendini, haberini aldım):farao:

işte onu bi anlasam :silent:

ya geç berker, gereksiz yaaa, tipik concon işte :mrgreen:

arkadaşlar siz bi harikasınız ya.vallahi içim yine bi cızzzzzzzzzzzzzz dediki sormayın.hepinizin emeğine saglık.lastiğinize çivi batmaz,benzininize su karışmaz,motorunuz piston kitlemez innnşallah.siz bi harikasınız:)

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu geziye katılamayan arkadaşlarımızı diğer gezilerimize bekliyoruz. Gelen gelmeyen herkese tekrar slm.

@JaNTi Fuatsız gezi olmuyor. hayat boş :mrgreen: Selamlarımı ileriyorum Fuat'a.

Görüşmek üzere.

@adaminbiriyim Ali'cim motor testi güzel oldu. Otoban çıkışı virajlar çok keyf aldığım yerlerdir. Bu arada Tamer nerde kaldı hehe :mrgreen: Bu arada senin yüzünden geç kalmak bizi üzmez Ali. Gelmenden dolayı çok memnun oluyoruz. İnşallah Ankara'ya bizlerde gelirizde orda da beraber gezeriz.

Benim artçı ağırdı bi kere.. :p
Fotoları en kısa sürede yolluyorum arkadaşlar malum 8 MP :cherry:

T@T@R Mustafa o taraflara gelecez inşallah.

Görüşmek üzere.

Makine Hasancığım fotolar için ellerine sağlık. Hakikaten güzel fotoğraf çekiyorsun. Ben de geziden çok zevk aldım. Ama karanlığa kalmamak için erken dönmek zorundaydık. Yoksa sahildeki eğlenceyi ve tatlıyı kaçırmak istemezdik. Her şey ve güzel organizasyon için teşekkürler. Selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar