- Konu Yazar
Motor Bakımları konusunda çok titiz oldugum için 13.300 km de 14 bin bakımı için servise gittim. Normalde bi servise gittigin zaman değişim yapılacak parcaların sorulması haricinde pek soru sorulmaz. (bazende hiç sorulmaz)
Servise motorumla gittim. Adam motoru gördü neyi var ne sorunu var diye sordu. Bende sadece 14 bin bakımını yaptıracagımı beyan ettim tamam dedi. Bakım felan dedigi aynen yapılanlar sunlar
- Yağı degişti
- hava filtresi temizlendi
- Zincir yağlandı
Bu kadar. Esasında ben daha detaylı bir bakım bekliyordum ama yapılmadı.
Sanırım bu servise son gidişimdi. Adam hayatında ilk defa bu işi yapıyor edasındaydı. Yukarıda yapılanları zaten ben kendim her 1000 km de yapıyorum. Serviscilik bu mudur acaba? yağ değiştir,hava filtesi temizle,zincir yağla gönder gitsin??
Servise motorumla gittim. Adam motoru gördü neyi var ne sorunu var diye sordu. Bende sadece 14 bin bakımını yaptıracagımı beyan ettim tamam dedi. Bakım felan dedigi aynen yapılanlar sunlar
- Yağı degişti
- hava filtresi temizlendi
- Zincir yağlandı
Bu kadar. Esasında ben daha detaylı bir bakım bekliyordum ama yapılmadı.
Sanırım bu servise son gidişimdi. Adam hayatında ilk defa bu işi yapıyor edasındaydı. Yukarıda yapılanları zaten ben kendim her 1000 km de yapıyorum. Serviscilik bu mudur acaba? yağ değiştir,hava filtesi temizle,zincir yağla gönder gitsin??