130 km/h hızla giderken motoru devirmek...

bizim bir abi 220 ile düştü makineyi yatırmış virajı alamamış :S Bugday tarlasına uctu adam:silent: Verilmiş Sadakası VArmıs Valla:) Bizim Burda Böyle derler :)

allah koruöuş gerçekten ben kendi ailemi düşünüorum da öle bi durumda!!!

amanınnn

allah kimseye böle acılar yaşatmasın

Arkadaşın oldukça şasnlıymış.Geçmiş olsun.Kaskın kafadan fırlaması garip biraz.Çene bağlantısını kapamamış olmalı.Yada tam kapayamamış olmalı.Yoksa bir kask(hele cox gibi bir kask)kafadan fırlamaz.

Muhtemelen tank tokatlayan olayına maruz kalmıştır.Bozuk yollarda genelde oluşan bir olay zaten.

Ölümcül çarpışma hızınının 55km/s olduğunu unutmayalım arkadaşlar.Bu hızın altında ölmek şanssızlık üstünde ölmemek şans.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha 1-2 hafta evvel motoru ile otobanda 160'ı gördüğünü ve bu hızın uzun yolda az olduğunu söylemişti!

Herşeyde bir hayır vardır derler ya.(kazanın hayırlısı olur mu demeyin...) bu kaza da bazı şeyleri frenlemesi adına bu arkadaşa bir uyarı mı bilemeyiz. (zira kendisi önceden 120 km/h hızla Passat marka aracıyla bir minübüsle kafa kafaya çarpışmıştı ve o kazadan da -aracı pert olmasına rağmen- yara almadan kurtulmuştu)

1 musibet 1000 nasihatten evladır demişler

çok geçmiş olsun, hiçbirimizin uymadığı hız sınırları boşuna koyulmuyor
ucuz atlatmış gerçekten,

geçmiş olsun..:rendeer: tank tokatlama çok kötü bir olay ama önlemi gidon amortisörüdür:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
okurken ağlıcaktım yaa... çok kötü gerçekten Allah korumuş gerçekten büyük geçmiş olsun...:(:rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
aman arkadaşlar aman bu hepimize ders olsun .bu forumda bi arkadaş yazmıştı ,her motora bindiğimde korkuyorum diye 20 yıllık motorcu da olsan korku içinde hep olmalı zira korku dikkati tetikliyor bence.
arkadaşa çoook geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bazen kız arkadaşımı arkama bindiriyorum artçı olarak onun kaskı takıp kayışı mutlaka bağlatıyorum... ben kaskımı taktığımda unutuyorum yaaa onu bırakıcam kaskın kayışını açıyım dıyorum bı bakıyorum kayış zaten açık

Dikkat , Dikkat , Dikkat diyorum başka dirşey demiyorum. Çok geçmiş olsun.

Çok çok geçmiş olsun dostum azami dikkat bunu hiç unutmayalım ve full koruma herzaman.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun . Allah korumuş

asm

Sağolasın arkadaşlar,eksik olmayın.

Full koruma falan diyoruz ya bazı şeylerde bir yere kadar hakkaten.

Kask kafadan fırladığında arkadaşın kafa ufak bir taşa çarpsaydı bu ölüm sebebi olabilirdi -Allah gecinden versin-

Genede tedbiri elden bırakmamalı tabi.

Arkadaşın kaskının kayışı bağlı imiş bu arada! Ayrıca korumalı montu falanda vardı.

Muhtemelen kafasını kask ile yere bir müddet çarptı.
Neyin ne an olduğunu pek hatırlamıyor.

Bu durumda tek suçu bozuk yolda 130 km/h gibi bir hıza ulaşması galiba.

Allah hepimizi bu tip kazalardan korusun.

İnşallah son olur.İnsanoğlunun elinde olan bişeyin limitlerini bigün mutlaka zorlayacağını biliyorum.Merakda diyebiliriz.Bence herkesin sınırlarını ve ihtiyaçlarını belirledikten sonra makina alması gerekiyor.Arkadaşımızda bundan sonra böyle yapar umarım.

Ailesi hemen önünden araba ile giderken bu arkadan geliyormuş.

Olayhemen arkalarında olmasına rağmen görememişler ve 15 dk sonra meraklanıp geri dönmüşler ve evlatlarını yerde yatar halde bulmuşlar. (Allah o acı durumu yaşatmasın inş.)

Aminnn. Çok kötü bi durum ya:pale:
Geçmiş olsun arkadaşa inşş bi 3. derse gerek kalmaz hız konusunda:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar