derin site üyesi watercolours önlenemez yükselişin devam ediyor be kankam...seni yazdığın her mesaj için 1.267 kere öperim hayatım...
:mrgreen:
konyalı yılmazım senden başkasına kutlatmam doğum günümü...
harfendazım sağol ya...seni önce hatun sandıydım...özeline baktım...ekonomist ve 36 yaş deyince bir an tiksindim kendimden...:mrgreen: ...herşeye rağmen bir erkek olarak bile seni seviyorum dostum...yaş 36 bu arada yolun yarısı...ben 28 valla...hehehe...daha genciz allahın izniyle...müdürüm ne zaman girersin andropoza...:mrgreen: yağmur benim olayım yağmur benim herşeyim...detaylar çok önemlidir...kızım diye demiyom dünya tatlısıdır...
gropsycim senin motora helalinden mazot alacam ben...eyvallah antalyalı kankam...
mondıall 50 can sağol dostum...ben bi ara Aydına gelip bu işteki kazancı sana anlatırım kankacım...:mrgreen:
yeditepeli34 sağolasın be kankacım...
vayyyy be motorinnnime bak bee...uğraşmış valla...helal olsun...yakışır bana...ama çulsuz bir gümrükçüyü aşar bu motor...eline sağlık yav...
promisecan bizde yeni eski olmaz...bizde herkes eşittir...ama benim yerim tabi m ayrı...kankan skullhunter olursa borun öterse tabi transa geçersin böyle...1000 mesaj ve üstü tayfa üst devre olur...teskereyi bekliyoz artık...1000 i devirdik ama site yönetimi tarafından herhangi bir şey hediye edilmedi...primlerimizi bile alamıyozki...gidiyom skullhunterın erhanın yanına..."abi hesapta para yok...29 şubata kadar süre tanı" bize diyo birde çayı dayıyo...ekmek parası hayatım napcan...