selam millet bir aksilik çokmazsa 18,20 mayıs poyrazlar gezisinde bende varım
Selam arkadaşlar , resimleri görünce ve yazılanları okudukça gezinin tadının damağımda kaldığını ve doyamadığımı anlıyorum.Yeni bir üyeniz olmama ve sizlerle katıldığım ilk gezi olmasına rağmen kendimi çok sıcak bir atmosfer ve güvenilir , sıcak bir dost grubu içerinde buldum . Daha şimdiden hepinizi özledim. Tüm geziye katılanlara, özellikle aynı masada oturduğum çok değerli arkadaşlarıma o güzel gün için teşekkür ediyorum.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.... Burgman AN 650
biloooo, senin moturu kimseye satma biz alacaz bak![]()
Yeni üye olduğunu okuyunca gerçekten çok şaşırdım kendi adıma sanki yıllardır tanıyo gibiydim seni... Tekrar görüşmek üzere saygılar...(Gri Cbf 600 İbrahim ben....)Selam arkadaşlar , resimleri görünce ve yazılanları okudukça gezinin tadının damağımda kaldığını ve doyamadığımı anlıyorum.Yeni bir üyeniz olmama ve sizlerle katıldığım ilk gezi olmasına rağmen kendimi çok sıcak bir atmosfer ve güvenilir , sıcak bir dost grubu içerinde buldum . Daha şimdiden hepinizi özledim. Tüm geziye katılanlara, özellikle aynı masada oturduğum çok değerli arkadaşlarıma o güzel gün için teşekkür ediyorum.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.... Burgman AN 650
güzel gezi olmuş inş tekrarı olurda bizde geliriz GAZLAMA GURUBU noldu yaf nejdet abi sesiniz çıkmıyo ne iş
Gezi sonrası işlerim dolayısıyla yorumlarımı yazma fırsatı bulamamıştım.
Benim için çok keyif aldığım bir haftasonu oldu. Havaların düzelmesiyle birlikte motosikletli geziler daha eğlenceli olmaya başladı. Yuvacık gezine ön ayak olan başta Sedat (Loft) ve tüm Kocaeli MT üyelerine teşekkürlerimi tekrar iletiyorum.
Yuvacık köyüne ilk defa gittim, Kocaeli'nden Yuvacığa kadar olan yol tam motosikletler için yapılmışMotosiklet ile viraj dönmenin zevkini çıkarmak mümkün. Yemek yediğimiz mekanda bir numaraydı çok güzel bir şeçilmdi.
Tüm haftanın yorgunluğunu attık.
Gezi sırasında (dönüş yolunda) yaşanmış bazı ufak olaylardan dolayı rahatsız olanlar olmuş. Bu gibi ufak olayları aramızda çözebiliceğimizi düşünüyorum. Sonuç olarak grup sürüşü esnasında kendini grupda rahat hissetmeyenler olabilir o yüzden herkes özgürce grupdan ayrıda yoluna devam edebilir.
Sitemizin amacı zaten motosiklet hakkında kişileri doğru şekilde bilgilendirmek çoğu arkadaşımız bu tutkuya yeni yeni başlıyor zamanla daha iyi olacağına eminim yapıcı olmak gerekir. Sonuç olarak büyütülecek bir konu değil.
Güzel bir gezi oldu ama bu tarz gezilerde dikkat edilmesi gereken bazı konular var. Özellikle günü birlik uzun mesafeli gezilerde kişiler günü planını iyi yapmalı. Gidiş geliş yolunu ve yolda sarf edeceği enerjini hesaplamalılar hiçbir şekilde aşırı yorgun yola çıkılmamalı. Zorunlu kalındığı taktirde molalar verip kendinizi dinlendirmelisiniz. Motosiklet kullanırken yaşayabileceğimiz en büyük tehlike dikkatimizi kaybetmek olacaktır bu da size çok pahalıya patlayabilir.
Tabi yorgunluk sadece sürücü için değil artçımız içinde geçerli. Muzaffer abinin yaşadığı gibi olayları yaşamamak için ne olur daha dikkat olun. Keyifli geçirmek istediğiniz gününüz size zehir olabilir.