13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

unutmadan dün başıma gelen bir şeyi anlatmak istiyorum arkadaşlarıma anlattım. akşam dönerken etfafı seyrede syred hızım 100 gibiydi.inanın aynada görme şansı bile olmadan yanımdan bi motor geçti yani yanımdan derken baya yanımda(ensağ şeritteyim bu arada)bir ses inanın benim motora bişey oldu sandım yani korkuğumu itiraf edebilirim arkadaşımda dahil buna..

dönüşte 180 i zor gördük ama rüzgar bizden hızlıydı :cherry:

dönüşte çok vardı siz gene şanslıydınız rüzgar bi otaraf bi bu tarafa savuruyordu beni bu arada italyan dostlarımız göremedim

goruntu009ek7.jpg

senin yükün ağırdı hacı ondandır kardeşin rüzgara rağmen 220yi aştı :cherry:

vayy ayuuuu....:silent: pardonn aaaaaryuuu rediiiiiii ...iii...iii...iii

yazcakkene...:p

doni dayı olmadı be...üzdün beni...bak giderken bide baktım bir kaplumbağa ilerliyor son anda sıyırdım...Allah korusun üzerine denk gelsen nolcak o hızda...valla konuşmıcam bi daha senle bak... ...:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet ya bizim italyan arkadaştan ses çıkmadı üye miydi buraya? bu arada bizim masa hakkaten çok ilginç oldu türk kürt çerkez rus ve italyan bir arada Birleşmiş Milletler gibiydik :)

evet ya bizim italyan arkadaştan ses çıkmadı üye miydi buraya? bu arada bizim masa hakkaten çok ilginç oldu türk kürt çerkez rus ve italyan bir arada Birleşmiş Milletler gibiydik :)

evet doğru demişsin medeniyetler buluşmesi:)
üye olucaklardı ilk mesajı ben yazacaktım :)

pınar ve mete; resimlerin tam çözünürlük deki halleri 8-9 Mbyte. isterseniz mail adresinize gönderebilirim.

Pictures_yuvacik057_pinar_mod.jpg

Pictures_yuvacik054_mete_mod.jpg

ahhh abiii ah......bi resmim yok caaanım motorumla dedik hayallerim yıkıldı valla...resimler kötü çıkmış abi ya...:salut:

sen çekerken bayağı uzaklaştın anladım ben...ama makinan psikopat bişeye benziyordu...ben dedim ki abi şimdi bomba bişey çeker...kepide çıkarmadık gölgede vurmuş yüzümüze...:salut: kısmet değilmiş abi be...

artık 1000 rr ınla bana bir tur verererk kendini affettirebilirsin...:p

alakan için sağol...mail [email protected]

atarsan memnun olurum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
italyanlar en hızlısıydı gurubun galiba bende görmedim bi ara yanımdan geçtiler sonra yok oldular aslında giderken hep yanyanaydık 220 ortalamayla gitmiştik dönüşte belkide önceden çıktı otobandan

italyan arkadaşla epey beraber gittik sonra ben yavaşlayıp arkada kalan grubu bekledim sonra tekrar gazladım hafif yokuş yukarı bir yerdi onları geçtim sonra da göremedim gişelerden edy ile birlikte çıktık ama onlar hala yoktu ya geçtiler ben göremedim ya da başka yola ayrıldılar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vayy ayuuuu....:silent: pardonn aaaaaryuuu rediiiiiii ...iii...iii...iii

yazcakkene...:p

doni dayı olmadı be...üzdün beni...bak giderken bide baktım bir kaplumbağa ilerliyor son anda sıyırdım...Allah korusun üzerine denk gelsen nolcak o hızda...valla konuşmıcam bi daha senle bak... ...:wiinkk:

mete dayı biz bilinçli gazlamacıyız önümüzü görüyorsak basarız merak etme :)

abi sormadan edemeyeceğim, senin motur CBF 150 değil mi???
sanki daha küçük bir model gibi geldi bize

anovvv....burada bir kaya gelmiş...farkedemedim..

Muzaffer bey olmadı....yanlış yoldasınız...ilk sapaktan dönecektiniz...:p evat iğrenc espiriydi...abi kırdın beni şimdi...biz senin BEAT e laf etmedik saygı duyduk Honda diye...ama sen bizi hor gördün...:salut: :p

Valla bütün gezi mesajlarını okudum, süper eğlenilmiş kaynaşılmış, yenilmiş,
içilmiş, gezilmiş, darısı benim başıma inşallah. Şu ara çok iyi gelirdi bana bu gezi ya, neyse. Yakında, çok yakında bende aranızda olacağım gibi hissediyorum... Bugün tam takım kıyafetleri tamamladım, motor yarın elimde, hafta içi bi eğitim daha alıyorum özel, sonra bakacağız artık duruma göre.

Gitmiş kadar oldum sayılır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar