yok pınar kgs değil daha orjinal bi çözüm pazar sabahı anlatırım sana....:cat:
yok vallaa ben kaçak geçemem.. ben 2. köprüden gidip yolu uzatmaya razıyım ...
yok metehan abi zaten ehliyet yok hiç bulaştırmayın beni :queen:benden öğrendiğini başkalarına satma len...![]()
pınarcım ogsden geçerken biraz duvar tarafına yaklaşırsan cihaz seni görmüyor olay budur...
4 levent metro önünde toplanalım derim ben. şu dubaililerin inşaatının o taraftaki..ya kgs bende de yok 2.köprüden geçicek olan kimler varr???
yada 4.leventte nerde toplanılsın
yahu ona bi çare buluruz sen onu kafana takma demokraside çareler tükenmez...:cherry:
yahu demin çevrimdışıydın..bana cevap yazmak için hemen onlıne oldun dimi lem...![]()
pınar apla ehliyet hususunda şunu derim...
SALDIM ÇAYIRA...MEVLAM KAYIRAA....
veya...
BATTI BALIK YAN GOING...![]()
e sen yırtıyon baaayan diye biz napak apla...:mrgreen:
benimde peder bey biraz polis olurlar...polis yakını kartım var..zamanında Vatan Caddesinden hususi uğraşarak almıştım...bende ordan yırtıyom gııı...![]()
diğer ehliyetsiz eksik evraklı kasksız yakalanmış garipler napsınn...ale:
yav bakıyorum da pazarın heyacınından kimseler yatamıyor:mrgreen:
bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık var bende bu konuda hehehehe :queen:
polis çocuklarına dokunmayan trafik ekipleride çok yaşasın..:queen: iyi geceler size...
benden öğrendiğini başkalarına satma len...![]()
pınarcım ogsden geçerken biraz duvar tarafına yaklaşırsan cihaz seni görmüyor olay budur...
ya kgs bende de yok 2.köprüden geçicek olan kimler varr???
yada 4.leventte nerde toplanılsın
Pınarr;666385' Alıntı:yok metehan abi zaten ehliyet yok hiç bulaştırmayın beni :queen:
4 levent metro önünde toplanalım derim ben. şu dubaililerin inşaatının o taraftaki..
yaw kanka sorma altı üstü plakayı birazcık kapatıcan olucak biticek....neyse riski sevmeyen arkadaşlarımızda olabilir saygı duymak lazım....
o vakit 4.leventte toplanalım dostlar bu dubaililerin yeri 4.levent merkezin karşı tarafımı oluyo yani çeliktepe çıkışımı...:silent: yanlış hatırlamıyorumdur inşallah....
pınar bu arada yolun uzamasından doğacak benzin masrafını ve köprü ücretini tarafına fatura edicem haberin olsun....:mrgreen:
malum muhasebeciyiz fatura kesmeden duramıyoruz napalım....ale: :mrgreen:
Pınarr;667034' Alıntı:Plaka kapatmam ben, riskten ziyade soyguncu gibi hissetmek istemem kendimi. Neyse parası veririz geçeriz 2.köprüden.. Çıkardığın fatura içinde sözüm olacak bilooo ama bunun için pazar sabahını beklemen gerekecek :queen: :queen:
Aynen dediğin gibi Çeliktepe tarafında hani şu etilere giden altgeçidin üstündeki metro çıkışı..