13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

ya kgs bende de yok 2.köprüden geçicek olan kimler varr???

yada 4.leventte nerde toplanılsın

Son düzenleme:
benden öğrendiğini başkalarına satma len...:p

pınarcım ogsden geçerken biraz duvar tarafına yaklaşırsan cihaz seni görmüyor olay budur...
yok metehan abi zaten ehliyet yok hiç bulaştırmayın beni :queen:

4 levent metro önünde toplanalım derim ben. şu dubaililerin inşaatının o taraftaki..

yahu ona bi çare buluruz sen onu kafana takma demokraside çareler tükenmez...:cherry:

yahu demin çevrimdışıydın..bana cevap yazmak için hemen onlıne oldun dimi lem...:p

pınar apla ehliyet hususunda şunu derim...

SALDIM ÇAYIRA...MEVLAM KAYIRAA....

veya...

BATTI BALIK YAN GOING...:p

yahu demin çevrimdışıydın..bana cevap yazmak için hemen onlıne oldun dimi lem...:p

pınar apla ehliyet hususunda şunu derim...

SALDIM ÇAYIRA...MEVLAM KAYIRAA....

veya...

BATTI BALIK YAN GOING...:p

Allahtan polisler anlayışlı, çeviriyolar bakıyolarki bayan, " tamam evraklarınız yanınızdaysa göstermenize gerek yok iyi akşamlar" diyip bırakıyolar sağolsunlar :cherry:

e sen yırtıyon baaayan diye biz napak apla...:mrgreen:

benimde peder bey biraz polis olurlar...polis yakını kartım var..zamanında Vatan Caddesinden hususi uğraşarak almıştım...bende ordan yırtıyom gııı...:p

diğer ehliyetsiz eksik evraklı kasksız yakalanmış garipler napsınn...:pale:

e sen yırtıyon baaayan diye biz napak apla...:mrgreen:

benimde peder bey biraz polis olurlar...polis yakını kartım var..zamanında Vatan Caddesinden hususi uğraşarak almıştım...bende ordan yırtıyom gııı...:p

diğer ehliyetsiz eksik evraklı kasksız yakalanmış garipler napsınn...:pale:

bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık var bende bu konuda hehehehe :queen:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

offffffffff

inatçı peder nolurdu araba yerine motor alsaydın da bari bu geziyi kaçırmasaydım
ama bigün ne zaman bilmiorum ama bigün =(

siz gidin eğlenin benim yerime de =(

benden öğrendiğini başkalarına satma len...:p

pınarcım ogsden geçerken biraz duvar tarafına yaklaşırsan cihaz seni görmüyor olay budur...

yaw kanka sorma altı üstü plakayı birazcık kapatıcan olucak biticek....neyse riski sevmeyen arkadaşlarımızda olabilir saygı duymak lazım....

Pınarr;666385' Alıntı:
yok metehan abi zaten ehliyet yok hiç bulaştırmayın beni :queen:

4 levent metro önünde toplanalım derim ben. şu dubaililerin inşaatının o taraftaki..

o vakit 4.leventte toplanalım dostlar bu dubaililerin yeri 4.levent merkezin karşı tarafımı oluyo yani çeliktepe çıkışımı...:silent: yanlış hatırlamıyorumdur inşallah....

pınar bu arada yolun uzamasından doğacak benzin masrafını ve köprü ücretini tarafına fatura edicem haberin olsun....:mrgreen:

malum muhasebeciyiz fatura kesmeden duramıyoruz napalım....:pale: :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pazar malesef çalışıyorum size iyi eğlenceler benim içinde balık yersiniz artık:pr: :p :)

ya burası ne güzellllll bir yerrr gecenin bu saatinde aklımı çeliyor hele o balıklarrr aman tanrım bende gelmek istiyoooooommm ama durumları ayarlamam lazım tanrı yazmışsa olur bakalım yazmışmı :):salut: :queen: Bu geziyi hazırlayanları kutluyorum walla:wiinkk: :rendeer:

yaw kanka sorma altı üstü plakayı birazcık kapatıcan olucak biticek....neyse riski sevmeyen arkadaşlarımızda olabilir saygı duymak lazım....

o vakit 4.leventte toplanalım dostlar bu dubaililerin yeri 4.levent merkezin karşı tarafımı oluyo yani çeliktepe çıkışımı...:silent: yanlış hatırlamıyorumdur inşallah....

pınar bu arada yolun uzamasından doğacak benzin masrafını ve köprü ücretini tarafına fatura edicem haberin olsun....:mrgreen:

malum muhasebeciyiz fatura kesmeden duramıyoruz napalım....:pale: :mrgreen:

Plaka kapatmam ben, riskten ziyade soyguncu gibi hissetmek istemem kendimi. Neyse parası veririz geçeriz 2.köprüden.. Çıkardığın fatura içinde sözüm olacak bilooo ama bunun için pazar sabahını beklemen gerekecek :queen: :queen:
Aynen dediğin gibi Çeliktepe tarafında hani şu etilere giden altgeçidin üstündeki metro çıkışı..

Pınarr;667034' Alıntı:
Plaka kapatmam ben, riskten ziyade soyguncu gibi hissetmek istemem kendimi. Neyse parası veririz geçeriz 2.köprüden.. Çıkardığın fatura içinde sözüm olacak bilooo ama bunun için pazar sabahını beklemen gerekecek :queen: :queen:
Aynen dediğin gibi Çeliktepe tarafında hani şu etilere giden altgeçidin üstündeki metro çıkışı..

peki pınar öyle olsun...:) bide 4.levent buluşma listesi patlatsan hiç fena olmayacak hani...orda sonra kim geldi kim gelmedi diye boşa beklemeyelim...buluşma saatide 8:50 diyelim ne dersiniz....

bide pınarcım devlet vergi adı altında o kadar çok para topluyoki bizden bi yazsam forumun tek sayfasını kaplar inan o yüzden köprüdende para vererek geçmeyi istememiştim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar