arkadaslar ben o gun(13 mayıs) gelemiyorum.seyre gidecegim,cok uzgunum ama yapacak bisi yok,gorev,simiden iyi gezmeler iyi gazlamalar size.
arkadaşlar bayan varmı bende kız arkadaşımla gelcem eşleriyle gelen varmı bu geziye cevap bekliyom .....
olur dostum ok benimde bi ayağım sapancada sayılır eğer oyle bi durum olursa ben varım derbentten kopar gelirim haberin ola yalnız pazar günü olursa iyi olur:bounce:[/QUOTbende izmitteyim civarda gezi olduğunda haberdar olursam katılırım
buyrun gelin arkadaşlar pişman olmayacaksınız kaç kişi olacağı o güne kadar netleşir herhalde bende sizlere simit ısmarlarım
arkadaşlar merhaba bilmeyenler için söliim ben izmitliyim ve bahsedilen gezi yeri harika bir yer geldiğinize pişman olmayacağınız doğa harikası bir yer,bu arada ben çömez sayılırım bende zat 150 var kalın motorlu arkadaşlar kafa yapmazsa iş çıkışı bende uğrarım
olur dostum ok benimde bi ayağım sapancada sayılır eğer oyle bi durum olursa ben varım derbentten kopar gelirim haberin ola yalnız pazar günü olursa iyi olur:bounce:[/QUOTbende izmitteyim civarda gezi olduğunda haberdar olursam katılırım
buyrun gelin arkadaşlar pişman olmayacaksınız kaç kişi olacağı o güne kadar netleşir herhalde bende sizlere simit ısmarlarım
herkese yerimiz var buyur gel![]()
Ben glen arakaşLartı otoban çıkışından karşılayacam zaten ordan seka park yolunu kullanıcaz.. hem seka parkı gezdirmiş olucaz hemde yol devam edicez. Senide bekLeriz.. Saygılar