grup otobandan İzmit-Batı çıkışından mı çıkacak yoksa Kandıra çıkışından mı? İzmit-Batıdan çıkıp gelmenizi tavsiye etmem merkeze kadar yollar çok karıştı battı-çıktı inşaatı var zorlanırsınız. Kandıra çıkışını öneriyorum :cat:
richy bende düşündüm ama kandıra çıkışı 11 km daha uzun ve daha zorlar arkadaşLarımız en iyisi batı çıkışı.. ve hem seka park'ı görmüş olurLar
Son Güncel Liste
1 Loft
2 Skullhunter
3 Kaiser
4 Edy
5 Necdet
6 richy
7 discordian
8 cengizim
9 kırmızı
10 vınvın
11 biker_boyz
12 megadeat
13 emrreeee
14 dunpa
15 selcukates
16 mabad +1
17 maximundost
18 gümüş600f +1
19 darkk gt + 3
20 ilkcanercan
21 denizcimuzaffer
22 tencere + 2
23 regalci1903
24 starsailor
25 tarık81
26 bilooo +1
27
28
Gezi İle Geniş Bilgilerimizi 1.ci Sayfada verdik arakdaşLar..
Öncelikle İzmit Gişelerin Sizleri Karşılıyacaz. Tahminimize Göre Saat 11 Civarı Gişelerde Olursunuz. Sizleri Karşıladıkdan Sonra İzmit Şehir Merkezini Kullanmadan Seka Park yolunu Kullanıcaz. Burdan Yalova Yoluna girip devam edicez ( yaklaşık 3 km ). Yalova İstikametinden Yuvacık Sapağına giriş yapıp Yuvacık Barajına Doğru Yola devam ediLecek. Yuvacıkda İsteyen Arkadaşlar Yakıt alıcaklar. Ve Belde Merkezine girilip alışverişimiz yapılacak ( 5 Dk ) ve yolumuza devam edicez. Baraj Girşine gelindiği zaman resim çekmek isteyen arkadaşlarımız için ( 5 ) beş dkyı geçmiyecek ve yolu işgal etmiyeceğimiz şekilde resimler çekilcek.Yolumuza devam edicez. İlk öncelikle Şelale'yi görmek istersen şelale kısmına çıkıcaz. 5 - 10 Dk hem mola vermiş olucaz hemde bir kaç resim çekmiş olucaz. Ve ordan kamp alanına Alabalık Tesislerine Girişimizi sağlıacaz..
* DİKKAT *
Öncelikle Tüm gelen arkadaşlardan Ricalarım..
Lütfen Yolda gelirken Dikkali olmanız ve Hız denemesi değil Yol keyfi yapmaya çalışınız..
Yuvacık Barajına Doğru Yola Çıktığımız zaman tüm arkadaşlardan ricam Yollar yeni asvaltlanmış olup düzenlidir ancak Virajlı yol olduğundan lütfen sollamaya pek çıkmamanız.
VE LÜTFEN KORUMASIZ YOLA ÇIKMAYINIZ.
Hepinize şimdiden tşk ederim ve Hoş geldiniz sefa getirdiniz demek istiyorum...