13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

arkadaslar ben o gun(13 mayıs) gelemiyorum.seyre gidecegim,cok uzgunum ama yapacak bisi yok,gorev,simiden iyi gezmeler iyi gazlamalar size.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
loft şu listeyi bi daha yayınlasan diyom hani
kimler var kimler yok abi hadi yaaaa çoğalalım yaaaw

kocaeli yahyakaptandayım zaten motosikletim Samsunda ama; arkadaşımın motorunu alabilirsem katılmak isterim sizlerle tanışmak güzel olur; görüşmek dileğiyle...

ve listeye devam..

1 Loft + 8
2 Skullhunter
3 Kaiser
4 Edy
5 Necdet
6 richy
7 discordian
8 cengizim
9 kırmızı
10 vınvın
11 biker_boyz
12 megadeat
13 emrreeee
14 dunpa
15 selcukates
16 mabad +1
17 maximundost
18 gümüş600f +1
19 darkk gt + 3
20 ilkcanercan
21
22
23
24
25
26

hadi millet canLanınnnn :D

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaa bu hafta oradaydım gerçekten süper bir yer gitmenizi tavsiye ediyorum derenin üzerindeki salıncağa binmeden geçmeyinnnn :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bayan varmı bende kız arkadaşımla gelcem eşleriyle gelen varmı bu geziye cevap bekliyom .....

mrb loft kandıra da karşılaşmıktık.kocaileden katılacak arkadaşların nerde ne zaman buluşacağını yazabilirmisin.bir işim olmazsamutlaka gelirim.

Loft cugum ben gelemiyecegim sanırım... Haziran basında sınavlarım var su anda calısıyorum fakat yetiştiremiycem.. Sınavlardan sonra inş bi aksilik cıkmazsa o taraflara doğru gelebiliriz.. Gelirsek o zaman görüşürüz.. Size iyi gezmeler...

Alamadım gitti şu yeni motosikleti halaaa :pr: Sizde gezi çıkarıp duruyorsunuz :salut:

cengizim bende loft un yazdıgı gibi gelcem (kız arkadasımla) beraber.benim motor sl150 umarım hız olarak 90 ustu bi grup surusu olmaz.yoksa çarsı oluruz valla:D orda gorusmek uzere herkese saygılar

arkadaşlar merhaba bilmeyenler için söliim ben izmitliyim ve bahsedilen gezi yeri harika bir yer geldiğinize pişman olmayacağınız doğa harikası bir yer,bu arada ben çömez sayılırım bende zat 150 var kalın motorlu arkadaşlar kafa yapmazsa iş çıkışı bende uğrarım

olur dostum ok benimde bi ayağım sapancada sayılır eğer oyle bi durum olursa ben varım derbentten kopar gelirim haberin ola yalnız pazar günü olursa iyi olur:bounce:[/QUOTbende izmitteyim civarda gezi olduğunda haberdar olursam katılırım

buyrun gelin arkadaşlar pişman olmayacaksınız kaç kişi olacağı o güne kadar netleşir herhalde bende sizlere simit ısmarlarım

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bilmeyenler için söliim ben izmitliyim ve bahsedilen gezi yeri harika bir yer geldiğinize pişman olmayacağınız doğa harikası bir yer,bu arada ben çömez sayılırım bende zat 150 var kalın motorlu arkadaşlar kafa yapmazsa iş çıkışı bende uğrarım

olur dostum ok benimde bi ayağım sapancada sayılır eğer oyle bi durum olursa ben varım derbentten kopar gelirim haberin ola yalnız pazar günü olursa iyi olur:bounce:[/QUOTbende izmitteyim civarda gezi olduğunda haberdar olursam katılırım

buyrun gelin arkadaşlar pişman olmayacaksınız kaç kişi olacağı o güne kadar netleşir herhalde bende sizlere simit ısmarlarım

herkese yerimiz var buyur gel :)

Ben glen arakaşLartı otoban çıkışından karşılayacam zaten ordan seka park yolunu kullanıcaz.. hem seka parkı gezdirmiş olucaz hemde yol devam edicez. Senide bekLeriz.. Saygılar

LOFTkardes saat kaç gibi otoban çıkışında olacaksın bende oradayım geleyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar