yok aga ne rahatsızlığı...o sesin seninde kulağındaki milyonlarca sinir hücrelerini öldürdüğüne eminim...uzun vadede sağırlık yapabilir dikkat et...:wiinkk:
yaaa işte tam senlik geziydi...yardırma gezisi...oluklu tepeye çıkarken virajlar harikaydı...
Ramazanım senin işler netleşsin oralara gidelim yemekler benden...
ovvv coşku sel olmuş...
ben elma göremedim valla...demek elatından evsahabısına gitti...öyle olsun...

ale:
temiz yüreğin bu devirde bulunabilecek en büyk hazinedir abim...
QUOTE]
yüreği kadar temiz bu topiği bize ayırdığı için teşekkür ederiz...
Samet abi fotolarda çok tatlı çıkıyorsun yahu...
İrfan tekrardan sağol organizasyon için...benim en keyif aldığım şeylerden biri karamürsel çarşıda yapılan konvoy ve gürültü koparmak...bir ilçe ayağa kalktı yav...:queen:
pide yiyemedim çünkü dediğin gibi kıymalı dek geldi...kıymalı pideyle pek aram yoktur...bir yarımda kaşarlı yetti doğal olarak...sizin pideler standart pide değil ama hayvan gibi...

birde abi o türlüye gerenk yoktu be...zahmet etmeseydin babında söyledim...sen şimdi işkillendin tabi...ulen kuru kuru pide koymayım milletine diye dimi...bak pide yanına çoban salata ve hoşaf yeterdi inan...
tahinli pideyi de midemizd eyer kalmadı ama yinede sağolsun arkadaş zahmet edip yollamış...beni şu Bursada yediklerime benziyordur
speedy abi sana yanlış plaka vermişim...HM4173 dedim ama HM4137...birde AE0016...ikiside gri..
benim sevimli banstarım

düşünmedim değil hani pidenin yanına birde çorba ekleyeyim fakat dedim bu sefer ulen millet çorbaya dayanacak nefis bu ! yanında sade ramazan pidesini hüpletecek sonra pideler güveçler kalacak ısraf olacak , ayrıca hoşaf işide hoş olurdu onun yerine meyve olarak karpuzu uygun gördüm daha pratik ve zaman almayan bir menü , ayrıca karpuzları bahçeden getirdik öle adana filan değil yani
salata işine girseydim bu sefer harbi işler salataya saracaktı zati pideleri yetiştirene kadar her yerimden ter aktı yardırmaktan

---------- Post added at 03:05 ---------- Previous post was at 03:02 ----------
abim bugün tünal abiyle konuştum maltepe dedi...
cuma akşamı için...
abim iftardan sonrada kaçıp gelsen ne güzel olur öyle bir imkanın olsa....
cuma ola hayrola kerdeşim şimdi bir şey söylersem doğru olmaz cuma günü bizim buranın pazarıdır ve aşırı yoğunluğumuz oluyor fakat tabi iftara kadar du bakalım gelirim deyipte umutlanmaktansa kesinleşince sürpriz olur fakat harbi çok istiyorum
zor görünüyor ama imkansız değil bende zoru sevdiğime göre inşallah nasip bakalım hayırlısı