125zn ile Ankara-Amasra-Safranbolu-Ankara 2. Bölüm

Katılım
16 Eyl 2008
Mesajlar
449
Artık veda zamanı geldi Amasra'ya.Şimdiki rotamız güzel evleriyle Safranbolu.Amasra'dan çıkınca Bartın'a oradan da Safranbolu'ya çeviriyorum gidonumu.Yollar yine aynı berbat durumda ama yer yer düzeliyor tabi.Her taraf yemyeşil.sadece yol ve yolu kaplayan ağaçlar var çoğu yerde.Hatta gökyüzü bile kapanıyor yukarda ve sanki yeşil bir tünele giriyor gibi hissediyor kendini insan

Yolda bir amca dur diye el kaldırıyor.Lastiği patlamış emektar torosun.Gideceğim istikamette benzin istasyonunda şişirebilir miyiz diye sordu, bende hayhay dedim ama demez olaydım.Amcayı aldık birşekilde arkaya.Amcamda sen bas benim sağ heybeye, heybe sende boş durma motorun hava soğutma pervanesini kapat.Pervane sende onlardan geri kalma heybeyi yak,heybe sende içindekilerle birlikte hava soğutma kapağını ve pervaneyi yak.Ben de diyeyim ki ne yanıyor acaba.Buyrun fotolar.Zayi olanlar(motor pervanesi hariç):2 adet şort,2 adet tişört,1 adet don,1 adet kart okuyucu.Bundan sonra benden iyilik beklemesin kimse.










Neyse öyle böyle geldik Safranbolu'ya.Motorun çalışır ve yürür aksamında birşey yok çok şükür.Akşam 16:00'da Safranbolu'daydım ve ilk işim bir otel bulmak oldu.Bu sefer kaliteli bir otelde kaldım.Nevresim takımı falan satendi.Kendimi çok acayip hissettim o yatakta yatarken.Oteli bulunca hemen fotoğraf makinemi aldım ve başladım eski Safranbolu'yu gezmeye.Altta da fotoğraflar var buyrun























































































İştee bir gezide böyle bitti.Altta da dönüş yolunda çektiğim fotolar var.Dönüşte Gerede'den otobana girdim.Uzunca bir süre gittikten sonra servis alanı yazısından sağa döndüm,Cankurtaran mevkii yakınlarında bir yere girdim.Öyle güzel bir manzarası varki tarifi imkansız.Önünüzde masmavi bir gölet,içinde yüzen ördekler,etrafında oynayan çocuklar ve sıcacık bir çay.Keyifli günler efenim.Bol güneşli ve kilometreli günler.
























 
Katılım
26 Ara 2008
Mesajlar
1,205
Helal olsun vallaha motoruna sağlık o adam nasıl olurda o işi yapmış anlamadım. 2sene önce kadar bende gittim safranboluya amasraya geçen başka foruma yine yazmıştım biri gitmiş amasraya şimdide size yazıyorum adım adım gittiğim yerleri tekrar fotolamışsınız elinize ayağınıza motorunuza sağlık çok eğlenceli dolu dolu vakit geçirdiğiniz bir gezi olduğundan şüphem yok.
 
Katılım
17 Ara 2006
Mesajlar
1,741
Paylaşım için teşekkürler çok güzel kareler yakalamışsın emeğine sağlık :cat::cat::cat:
 
Katılım
5 May 2007
Mesajlar
340
bütün fotolara baktım çok güzel gemişken keşke kastamonuyada ugrasaydınız :D
 
Katılım
14 Ağu 2008
Mesajlar
843
iyiki motor tutuşmamış.....allah korumuş. resimler harika doğa yeşillik gölet, harika evler, doğal taşlı yollar hepsi çok güzel..bi fotoda sanki kırmızı bi ferrari gördüm..hayalmiydi yoksa:queen:
 
Katılım
28 Nis 2009
Mesajlar
1,946
güzel gezi olmuş fotolarda güzel dönüşte ugradıgın yer cok güzel bir yerdir ankaraya 100km ayrıca amasra fotolarını göremedik bende bayramda yanıma birini bulursam safranbolu amasra yapmayı düşünüyorum :)
 
Katılım
17 Tem 2009
Mesajlar
220
O kadar yükü ve sizi taşımış.Bir de bir ara amcayla lastiği de artçınız olmuş.Helal olsun valla zn'ye.Sıcakta o yolları o yüklerle çekmiş.Sizdeki de iyi cesaret.Ben o kadar yükü 5 km'lik yola giderken bile yüklemeye korkarım motora birşey olur yolda kalırım diye.Siz kilometrelerce gitmişsiniz.Bir de amcayı lastiğiyle konuk etmişsiniz.:)
 
Gaziantep İl Temsilcisi
Katılım
10 Mar 2006
Mesajlar
1,529
Tek kelime ile mükembel eline yüregine motoruna sağlik dostum....
 
Katılım
3 Eyl 2009
Mesajlar
139
gerçekten güzel yerler senin sayende bizlerde görmüş olduk ve mutlaka gezmeye gitmeyi düşünüyorum bende :) paylaşım için tşk ler allah korumuş daha kötü bir şey olabilirdi her şeyde bir hayır vardır :cat:
 
Katılım
13 Mar 2008
Mesajlar
691
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrik ederim sizi,resimler çok güzel :rendeer: Tekerinize sağlık :cat:
 
Katılım
14 Ağu 2008
Mesajlar
5,134
güzel bi gezi olmuş :cat:

motoru sonra tamir ettirdinizmi ne yaptınız o konuyla ilgili bilgi vermemişsiniz
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst