125cc - 200c arasi shooter öneriye açığım.

Merhaba öncelikle,
öncede den kinetic nova kullandım 5 sene kadar.Parça sıkıntısı yüzünden motor dağılmak üzere.yaşım 34 boy, 1.78 birisi olarak şuan kararsızlık içinde yüzüyorum. aklıma takılan bir kaç model var ve sizlerin önerisine açığım. 2 haftadır araştırıyorum.Umarım bu başlık benim gibi düşünenlere yol gösterir.
- bütçe 4500-8000 arası.
- öncelikle scooter onu açık olmalı malum eşya vs koyuyorum.
- şehir içi kullanılacak. günde ortalama 30km gidiyorum.
- 80km hızı aşmayan birisiyim. lakin bazen önde ki birisini geçmeye çalışırken bastığımda sıkıntı çıkarmayacak.
- karbüratör lü eski tip mi yoksa yeni tip yakıt enjeksiyonlumu motor mu tercih etmeliyim.
- Aldığımda lastik veya başka ek masraf çıkar mı?
- Benzin yakıt tüketimi.
- Yedek parça açısından uygunluk ve buluna bilirlik.
takibi ki başka modellerde önere bilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.

Modeller:
Kymco Agility 200i veya 125 liği
Kymco PEOPLE ONE 125i
Cygnus L (X de beğendim ama 2016 modelleri gelmemiş henüz.)
D'elight
Spacy Alpha

pcx ve nmax baktımda, önü açık olmalı bazen eşya veya pazar işlerinde filan iyi oluyor.

Honda Ps150i yada yamaha x enter 150
Ayrıca bunlar az yakar enjeksiyonlu, dediğiniz Modeller ise çoğu karbüratör ve 125cc olmasına rağmen içen motorlar heleki cygnus x L

kymco madem benimsediniz seçenkler arasına kymco super 8 ekleyin derim 80 stabil gider solama içinde 110 km hıza kadar yolu var lastik 14 inç ortasıda boş aynı düşünceye hizmet için aldım şuan kulanıyorum :)

Ben açıkçası ''shooter'' :) önermiyorum bence 223 cc hero karizma al canavar gibi motor ! 5 yıl garantisi var ve yedek parça temininde belli bir süre içinde parçanız temin edilemezse ücret alınmıyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar