125 mh drift e neler yapılabilir?

Sevgili dostlar dün bi arkadaşıma mondıal 125 mh drif aldık bu motora neler yapabiliriz?yani çanta ve koruma demiri geliyor benim ilk aklıma sizler başka neler söyleyebilirsiniz?şimdiden teşekkürler...

ygk

ne konuda neler yapılabileceğine göre değişir. bence orjinal bırakın, topcase çok rahatlık sağlıyor bir adet topcase, koruma derimi, farklılık istiyorsa janta motor rengiyle uyumlu duracak güzel görünecek bir şerit idealdir. lastik yanağı değil, jant şeridi. birde iki kişi çok sık biniyorsa, rüzgar yalıtımı iyi bir kask ile birlikte bir duelcom alırsa tadından yenmez

ne konuda neler yapılabileceğine göre değişir. bence orjinal bırakın, topcase çok rahatlık sağlıyor bir adet topcase, koruma derimi, farklılık istiyorsa janta motor rengiyle uyumlu duracak güzel görünecek bir şerit idealdir. lastik yanağı değil, jant şeridi. birde iki kişi çok sık biniyorsa, rüzgar yalıtımı iyi bir kask ile birlikte bir duelcom alırsa tadından yenmez

evet şerit benimde aklıma geldi onu da yazdım sağol dostum.motorun hiç bir orjinalliğini bozmak istemiyoruz bu arada

79b48.jpg
[/url][/IMG]

Benimki siyah.Çanta falan istemiyorum,artçı için inip binmesi zor oluyo.Hele motosiklete pek aşinalığı yoksa yandın:)modifiye ise bundan iyisi olmaz.ama çanta,demir olayı farklı.

sis farı eklemesi yapabilirsiniz, hem yakın önünüzü görürsünüz hemde trafikteki görünürlügünüz artar

Benimki siyah.Çanta falan istemiyorum,artçı için inip binmesi zor oluyo.Hele motosiklete pek aşinalığı yoksa yandın:)modifiye ise bundan iyisi olmaz.ama çanta,demir olayı farklı.

beyaz motorun sahibini tanıyomusunuz , alt sakalı nerde yaptırmış bilgi varmı?
bende benim mcx'e düşünüyorum, sogutmayı kapatmayacak şekilde güzel bir görsel

sis farı eklemesi yapabilirsiniz, hem yakın önünüzü görürsünüz hemde trafikteki görünürlügünüz artar

beyaz motorun sahibini tanıyomusunuz , alt sakalı nerde yaptırmış bilgi varmı?
bende benim mcx'e düşünüyorum, sogutmayı kapatmayacak şekilde güzel bir görsel

beyaz motorun sahibini tanımıyorum ama bana aynı motordan aldırtmayı başardı.ama aynı parçayı buldum.Bir hafta sonra almaya gidicem.Kırmızı ve siyah rengi varmış.fiyat 30 tl.yer Kırklareli / Babaeski - moto akcan

buyur buda linki arkadaşım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ve-marka-uyumlu-alt-ruzgarlik-85745175/detay/

beyaz motorun sahibini tanımıyorum ama bana aynı motordan aldırtmayı başardı.ama aynı parçayı buldum.Bir hafta sonra almaya gidicem.Kırmızı ve siyah rengi varmış.fiyat 30 tl.yer Kırklareli / Babaeski - moto akcan

buyur buda linki arkadaşım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ve-marka-uyumlu-alt-ruzgarlik-85745175/detay/

bu ilanı görmüştüm ama uyum sorunu olurmu diye tereddütteydim uygulanmışını görmek güzel oldu teşekkürler
motorun hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan, beyaz motorun sahibi gayet sade ve güzel bir motor yapmış, aynaları sökmeseymiş iyiymiş

bu ilanı görmüştüm ama uyum sorunu olurmu diye tereddütteydim uygulanmışını görmek güzel oldu teşekkürler
motorun hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan, beyaz motorun sahibi gayet sade ve güzel bir motor yapmış, aynaları sökmeseymiş iyiymiş
Sağolasın.parçayı aldıktan sonra fotosunu yüklerim.hatta mcx üzerindede denettiririm.

Aynaları çıkart, plakayı katla, jantları cıvık renge boya, egzoza soba borusu tak, gidonu aşağı doğru kıvır, her yerine led ışık tak (yanarlı dönerli).. Falan filan işte. :queen:

tankpad yap, şerit çektir güzel renkte benden bu kadar fazla apaçiye bağlama yeter :D

@turkish39 sakal motora yakışmış güle güle kullanın, bende bugun siparişimi verdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar