ne konuda neler yapılabileceğine göre değişir. bence orjinal bırakın, topcase çok rahatlık sağlıyor bir adet topcase, koruma derimi, farklılık istiyorsa janta motor rengiyle uyumlu duracak güzel görünecek bir şerit idealdir. lastik yanağı değil, jant şeridi. birde iki kişi çok sık biniyorsa, rüzgar yalıtımı iyi bir kask ile birlikte bir duelcom alırsa tadından yenmez
Benimki siyah.Çanta falan istemiyorum,artçı için inip binmesi zor oluyo.Hele motosiklete pek aşinalığı yoksa yandınmodifiye ise bundan iyisi olmaz.ama çanta,demir olayı farklı.
sis farı eklemesi yapabilirsiniz, hem yakın önünüzü görürsünüz hemde trafikteki görünürlügünüz artar
beyaz motorun sahibini tanıyomusunuz , alt sakalı nerde yaptırmış bilgi varmı?
bende benim mcx'e düşünüyorum, sogutmayı kapatmayacak şekilde güzel bir görsel
beyaz motorun sahibini tanımıyorum ama bana aynı motordan aldırtmayı başardı.ama aynı parçayı buldum.Bir hafta sonra almaya gidicem.Kırmızı ve siyah rengi varmış.fiyat 30 tl.yer Kırklareli / Babaeski - moto akcan
buyur buda linki arkadaşım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ve-marka-uyumlu-alt-ruzgarlik-85745175/detay/
Sağolasın.parçayı aldıktan sonra fotosunu yüklerim.hatta mcx üzerindede denettiririm.bu ilanı görmüştüm ama uyum sorunu olurmu diye tereddütteydim uygulanmışını görmek güzel oldu teşekkürler
motorun hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan, beyaz motorun sahibi gayet sade ve güzel bir motor yapmış, aynaları sökmeseymiş iyiymiş
motor ısınınca alt sakal yamulur gibi geldi bana. bu arada motoru modifye eden yokmu hiç. göremedik resim.
motor ısınınca alt sakal yamulur gibi geldi bana. bu arada motoru modifye eden yokmu hiç. göremedik resim.
@turkish39 sakal motora yakışmış güle güle kullanın, bende bugun siparişimi verdim
Bu alt sakal koruma demiri varken takılırsa olur mu, yani takılabilir mi?