125 MG Classic Neden çekmıyor

S.a mondial 125 MG Classic bi motor aldım bi ustaya götürdüm bi ayar çekti ayardan 2 gün sonra motorun elektirik aksamı gitti far felan sinyaller vs yanmadı ama motor çok güzel çalışıyordu ayak marşı ile çalıştırıyordum hep Snra motor çalışmamazlık yaptı yıne aynı adama götürdüm elektirik tesisatını yaptı şimdi akü ile çalışıyor fakat çekişi düştü tekleme yapıyor sizce neden olabilir

götürdüğün usta tam olarak neye ayar "çekti"? onu da yazarsan bişeyler söyleyebiliriz. bu şekilde ucu çok açık.

ayar çekmedı elektirik aksamını yaptı önceden motor çok hoş çalışırken elektirik yok tu far korna marş sinyal vites gösterge bile çalışmıyordu . Akü taktı bağladı felan öyle yanı . Birsüre öyle kullandım ayak marşı ile sonra usta dedıkı ayak marşı ile çalıştıra çalıştıra buzimi patlamış öyle birşey yanı buji yanmışmı etkısını mı yıtırmış ora ile alakalı dedı işte

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

bide karbüratörü açıp temizledim çekiş fayda etmedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

ss><<<<<<<<<<<

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar