Adam o paraya 2. el motor alır...bütçeniz varsa ben shoei nxr2 kullanıyorum imzamı atarım buraya yazılacak en iyi kask değilse de ikincidir![]()
ilk başladığımda sena outride diye bi kask aldım eyvallah güzeldi de interkomundan vs memmundum ama pişmanım keşke o zaman alsaydım adam akıllı bi kask boşu boşuna elimde fazladan bi kask kaldı 5 sene hatta daha fazla kullanabiliyoruz bu şeyleri olabildiğince erken almak lazım yoksa rafta fazladan kask kalıyorAdam o paraya 2. el motor alır...
Al şimdilik MT ya da LS idareten..
Ben hala MT kullanıyorum![]()
En kral kaska en fazla 5 yıl ömür biçiyorlar..ilk başladığımda sena outride diye bi kask aldım eyvallah güzeldi de interkomundan vs memmundum ama pişmanım keşke o zaman alsaydım adam akıllı bi kask boşu boşuna elimde fazladan bi kask kaldı 5 sene hatta daha fazla kullanabiliyoruz bu şeyleri olabildiğince erken almak lazım yoksa rafta fazladan kask kalıyor
biliyorum ama bu laftan ibaret ben 15 sene kullananlar gördümEn kral kaska en fazla 5 yıl ömür biçiyorlar..
Sonrası kask yorgunluğu diyip yenilemek lazımmış..
Diyenlerin yalancısıyım![]()
2007 yılında hanıma nolan N61 almıştım...biliyorum ama bu laftan ibaret ben 15 sene kullananlar gördüm![]()