125 lik motor almayi dusunuyom güzel bi kask önerirmisiniz

Bütçem az çok var sağlam güzelbi kask olsun yeter

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçe aralığını belirtirsen sana güzel öneriler gelir. Kask seçiminde kullandığın motorun cc'si, gücü çok önemli değil. Kask yoğurt kabından halliceyse durduğun yerde düşsen bile ömür boyu çorbayı pipetle içme tehliken var.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bütçeniz varsa ben shoei nxr2 kullanıyorum imzamı atarım buraya yazılacak en iyi kask değilse de ikincidir :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Adam o paraya 2. el motor alır... :)
Al şimdilik MT ya da LS idareten..
Ben hala MT kullanıyorum ;)
ilk başladığımda sena outride diye bi kask aldım eyvallah güzeldi de interkomundan vs memmundum ama pişmanım keşke o zaman alsaydım adam akıllı bi kask boşu boşuna elimde fazladan bi kask kaldı 5 sene hatta daha fazla kullanabiliyoruz bu şeyleri olabildiğince erken almak lazım yoksa rafta fazladan kask kalıyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ilk başladığımda sena outride diye bi kask aldım eyvallah güzeldi de interkomundan vs memmundum ama pişmanım keşke o zaman alsaydım adam akıllı bi kask boşu boşuna elimde fazladan bi kask kaldı 5 sene hatta daha fazla kullanabiliyoruz bu şeyleri olabildiğince erken almak lazım yoksa rafta fazladan kask kalıyor
En kral kaska en fazla 5 yıl ömür biçiyorlar..
Sonrası kask yorgunluğu diyip yenilemek lazımmış..
Diyenlerin yalancısıyım :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
biliyorum ama bu laftan ibaret ben 15 sene kullananlar gördüm :D
2007 yılında hanıma nolan N61 almıştım...
Geçenlerde kask önüme denk geldi evde..
İçinde sünger kalmamış taş gibi olmuş..
Dışından daha sert..
çok az kullandı hanım..
Bir kurye arkadaşa verdim, sevinçten uçtu :)

Motosikleti
Hero Dash125
Fiyat performans odaklı bakışşş: Scooterla sakin takılacağım diyorsan rapid2 iş görür. Vitesli bir şey alacaksan caberg, nolan marka kasklara bak.

"Akıllıyım param da var": Karbon kabuklu kask, kompozit kabuklu kask, fiberglass kabuklu kask.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar