125 Cc De Yeni Bir Alternatif (rieju)

motosikletler geldi,Şu an Türkiye'de..
Motosikletler işçilik/boya/malzeme/mekanik açıdan segmentlerindeki tüm motorlardan daha üstün...
Motor ve boya kalitesi olarak Hyosung'tan
Parça kalitesi olarak Honda CBR125'ten ciddi anlamda daha iyi.

Fiyat olarak,sonradan 'ucuz etin yahnisi pek olur' demeyecek,bilinçli kesime hitap edecek bir motosiklet. Kendisinin ucuz alternatifi olan sadece Kanuni racer ve CBR125 var ki her iki motorlada arasındaki kalite farkı tartışılmaz.

2009 model 0 km GSXR600 veya Honda CBR600RR'ın üzerinde gelen lastik-ön takım ve fren diskinden bile daha başarılı standart ekipman var;
Lastikler Pirelli Sport Demon (sportif amaçlı,yumuşak hamurlu lastik,suzuki'nin Bt014 ve Honda'nın Dunlop Qualifier'ından bile daha iyi yol tutar,inanmak istemeyen araştırsın.)
Fren diskleri,GSXR1000 - ZX10- 1000RR sahiplerinin üste 1500-2000€ para vererek taktırdıkları GALFER papatya desenli disklerden..
Ön takım 4 japon arasından yalnızca 2009 GSXR1000 ve 2009 ZX6 üzerinde standart gelen SHOWA amortisör.

Bu yukarda anlattığım detaylar,bilmeyen arkadaşlar için fasa fiso ama,işi biraz bilen bilinçli sürücüler ne demek istediklerimi çok iyi anlamışlardır :)

Yeni başlayıpta, viraj ve denge konusunda kendini geliştirerek geleceğin sağlam sürücülerinden olmak isteyenlerin tercihi bu motor olacaktır.. Keşke bundan 10-12 sene önce bu motor varolsaydıda bununla kullanmayı öğrenmiş olsaydım,o zaman kendimi geliştirmem çok daha kolay olurdu :)

Motorun tamamı YAMAHA motoru olduğu için mekanik olarakta korkacak hiç bir şey yok..

Son düzenleme:
kaliteli mal şüphesiz.
yamaha duruyo arkasında...
ama bizden geçti artık:cyclopsan
keşke daha önce gelseydi de bizde dişimizi biraz sıkıp alsaydık.sağlam bi ss ci olsaydık.
olayın bide fiyat yönü var.
tr de mutlaka alıcı çıkar ama bi cbr bi racer gibi de satamaz.

eger TR ye gelırse ütopik rakamlarda olur yıne kımse bınemez ama cbr125 fıyatında olursa satıs rekorları kırar bence ben cok begendım super otesı

Son düzenleme:
bence bu segmentteki ss'lerin yarışları felan yapılsa bu motosikletlerin daha çok talep gorecegi kanaatindeyim.
tmf'nin organize ettigi asfalt pist yarışlarında 600,1000 ve supermoto'dan başka araçların yarışı yapılmıyor bildigim kadarıyla.

Son düzenleme:
bir tek bunu buldum Olcan Paşam...buda 06...yani bu memleketde yokken...

buda çamur ölü link Olcanım...bence yanlış bir pert uygulaması yaptın...neyse sen bilin usta...ben bu konuya bir daha girmiyorum...eklemek istediğimi ekledim bunu yapacağını düşünemedim işin aslı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok guzel motormus gercekten ya goruntusu bıle bıtırdı benı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar