125 Cc De Yeni Bir Alternatif (rieju)

- Kuruk dahada uzun ve Sivri bir şekilde Bitse
- Egsoz Kuyruk altından çıksa
- Göstergeler ve Devir saati daha güzel olsa
- Grenajın alt tarafı daha düzgün olsa

tam olacaktı.... Ama 125cc için Gerçekten Kaslı bir yapısı var. Aşık olunası bir makina..

yeni başlayacaklar için ideal..

c@n

makina çok hoşuma gitti mercek i farlar ve kaslı şık 1 yapıya sahip olması çok güzel + lar kazandırıor

çok tatli duruyor umarim gelir. paylaşımın içinde ayriyetten tşk. eline saglık

hocam tipi de güsel bu aletlerin yaw, gelse de alsak, honda 125 gibi değil kalın gövde

motor gercektende harika keske türkiyeye gelse fiyatıda uygun olsa düsünmeden alırdım...

biraz inceleme fırsatım oldu . Viraşlarda yol tutuşu ve kasa yapısı çok güzel . süspansiyonlar yumuşak orta halli duruyor. kasa süper. devir ve agresifliği de iyi ancak 1. vites biraz zayıf kaçmış onun dışında egzost biraz kötü duruyor başkada bi kusurunu göremedim farlar felan güzel tipi duruşu kuyruğu hoş .

buda virajlardaki performansı

[YT]w751ftBH6KU[/YT]

bu arada arkadaşalar bu RS2 modelinin 3 farklı ve naked SR2 ninde 2 farklı alternatifi var .

SR2 matrix ve SR2125 5 vites ..

SR2matrix PRo ise 6 vites .

Nekedinde İse normal naked 5 vites diğeri Altı vites . bi kaç özelliğide değişik . bu nasıl işte ya .

Son düzenleme:
rieju matrix'den 2 foto

rieju1ez9.jpg

rieju2of5.jpg

Arkadaşlar bu motor TR pazarına girecekmi bilgisi olan varmı, Sahibinden bir firma 2008 modelini gitirecegini bildirmiş.

Konu hortladı ama idare edin :p

sogutma suyu aşırı ısı ikaz lambası var gostergelerde. su sogutmalı gibi duruyor sanki.

Yeni başlayanlar için harika bir seçim olacaktır.Yeni biri son hıza bakmamalı zaten :)

bu süper bişey tecrübeli motorcu beyler sizce türkiyeye giriş yaparmı bu alet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar