Cagiva mito ya bittim bu fiyatlar euro cinsinden de acaba Türkiye satış fiyatları mı yoksa yabancı siteden alıntı mı?
muritu' Alıntı:herkese çok selam..
arkadaşlar son durumda yedek parça sorunu ne oldu çözüldümü .bilgisi olan varmı?
gt250R modeli 7.800ytl civarıydı sanırım. bu fiyata bilgili ve deneyimli arkadaşlara soruyorum, önerebileceğiniz başka bir model varmı ( streetfigter yada naked katagorilerinde, asfalt kullanım amaçlı) . cbf 250 bu modelden daha ucuz ve yaygın bir bayii ağı ile destekleniyor ancak yedek parçası olsa bile fiyatları çok yüksekmiş. mesela kronometre kısmı düşünce kırılıyor ve komlpe değişim 1000 ytl (1 milyar).
bilgi ve önerileriniz benim gibi yeni başlamak isteyen birçok kardeşime yol gösterecek. teşekkürler.
PHAETONW12' Alıntı:cbr125 kullandım,90kg ve 1.86 boyundayım yaklaşık 3 km lik bir düzlükte120 zar zor yaptım,ama motosiklet gerçekten kaliteli olduğunu hissettiriyor,eğer ufak tefek biriyseniz ve ortalama 100-110 km sürat bana yeter,kaliteli olsun derseniz cbr125'i uzun yıllar kullanabilirsiniz:wiinkk:
cbf250kullandım,benim motorumdan(gs500) inip ona bindiğimdenmidir yoksa daha önce uzun süre ybr(15000km)kullanmış olduğumdanmıdır bilmem bana 250cc'ye göre çekişi zayıf geldi,ama cbr 125 den kesinlikle daha seri,kaliteli olduğunu o da hissettiriyor:wiinkk:
hyosung gt250(naked)modelini kullandım,akıcı bir sürüşü var,sesi çok güzel.oturuş pozisyonuyla,kalıbıyla sanki 500-600 cc gibi hissettiriyor,2 kişiyken kullandım,çekişi 250cc'ye göre çok iyi,tavsiye edilir:cat: fakat yedek parça ve servis desteği önemlidir,bu konularda hondaya göre zayıf olduğundan 2.el değeri de hep düşük oluyor,ama belki bundan sonra durum değişebilir..
aprilia hiç kullanmadım ama tahminimce hepsinden süratli ve hırçındır:bounce:
saygılar,sevgiler:cat: