Bu resimler ve özellikler arasında 2 favorim var apache ve ybr125
K A R A R S E N İ N . . .
Ama daha piyasada olmayan kullanılmamış fiyatınında ne olacağı bilinmeyen motorlar ile karşılaştırmak yapmak bence yanlış...Ne yane 15yıl sora benim ilk motorum ybr idi deyince millet gülecek die gidipte 15000ytl verelim ozaman 600-700lük bir makina alalım.15yıl sora gülünmeyelim.Yollarda görüyomusun bimiyorum ama iyi bakılan jawalar hala daha çatır çatır çalışıyor.Neye göre tercih yapacağız ki.cbf150'nin test sürüşü var forumda onu okuyup fikir sahibi olabilirler..Bence gözardı edilmemesi gereken bir motor ama daha gelmedi Türkiyeye ve fiyatı da belli deil.Enteresan bir durum da acaip bir ybr diktatoryasının olması. Sanki dünyanın en iyi motoru ybr, o sınıfta başka hiç motor yok. Ben ybr kötü demiyorum ama bırakın da insanlar alternatif motorlar da düşünebilsin. Bu ybr bir zamanların Jawa'sı gibi. Günü gelecek onun da adı unutulacak, jawa deyince millet gülüyor, nostalji yapıyor şimdilerde. Netice itibariyle cüsse olarak küçük ve 125cc bir motordan bahsediyorsunuz. Bu topic alternatifler açısından yararlı olacaktır bence.
CBF150, TVS Apache150 gibi motorlar o fiyatlarla bir girsin bakalım piyasaya neler oluyor.
Bana kalırsa devamlı bir rekabet içinde olsa firmalar bunda en çok biz karlı oluruz daha iyi makinalara daha ucuz fiyatlara bineriz.Kimsenin yamahayı hondayı gözünde büyüttüğü yok sadece gerçekler bunlar.Sen hangi çinlinin 100000km yaptığını gördün, hiç birinin tabiiki.Çünkü daha okadar çok zaman geçmedi piyasada bulunmaları.forumdada vardı araştırma yaparsanız bulursunuz 100000km de honda titan.motokuryelerin altında da daha birçok benzerlerini görebilirsiniz.Yağmur çamur demeden yollardalar yaz-kış.Hala çatır çatır çalışıyorlar.Yane kısaca apachenin bir hondanın bir yamahanın eline vermesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım.Verebilir mi tabiiki verir buna kimse karşı gelemez ama zamana ihtiyacı var.olmayan bir motora bukadar şey yüklemek de yanlış o yüsden.Türkiye ye gelsin aradan 2yıl geçsin.Kullanıcıları bunun kararını verecektir.ne demek kıyaslanmamalı yaw tvs apacheyi kullanan göremessin çünkü daha çıkmadı 1 ay sonra çıkacak o apache her alanda o ybr nin eline verecektir bunu görürsünüz yamahayla hondayı gözünüzde çok büyütmüşsünüz siz kıyaslamaya bile yanaşmıyorsunuz.Göreceğiz apache mi ybr mi o motor ybr nin pabucunu dama atabilir(ve bence kesin atacak) bunu da ekleyeyim
Bana kalırsa devamlı bir rekabet içinde olsa firmalar bunda en çok biz karlı oluruz daha iyi makinalara daha ucuz fiyatlara bineriz.Kimsenin yamahayı hondayı gözünde büyüttüğü yok sadece gerçekler bunlar.Sen hangi çinlinin 100000km yaptığını gördün, hiç birinin tabiiki.Çünkü daha okadar çok zaman geçmedi piyasada bulunmaları.forumdada vardı araştırma yaparsanız bulursunuz 100000km de honda titan.motokuryelerin altında da daha birçok benzerlerini görebilirsiniz.Yağmur çamur demeden yollardalar yaz-kış.Hala çatır çatır çalışıyorlar.Yane kısaca apachenin bir hondanın bir yamahanın eline vermesi için kırk fırın ekmek yemesi lazım.Verebilir mi tabiiki verir buna kimse karşı gelemez ama zamana ihtiyacı var.olmayan bir motora bukadar şey yüklemek de yanlış o yüsden.Türkiye ye gelsin aradan 2yıl geçsin.Kullanıcıları bunun kararını verecektir.
Ama daha piyasada olmayan kullanılmamış fiyatınında ne olacağı bilinmeyen motorlar ile karşılaştırmak yapmak bence yanlış...Ne yane 15yıl sora benim ilk motorum ybr idi deyince millet gülecek die gidipte 15000ytl verelim ozaman 600-700lük bir makina alalım.15yıl sora gülünmeyelim.Yollarda görüyomusun bimiyorum ama iyi bakılan jawalar hala daha çatır çatır çalışıyor.Neye göre tercih yapacağız ki.cbf150'nin test sürüşü var forumda onu okuyup fikir sahibi olabilirler..Bence gözardı edilmemesi gereken bir motor ama daha gelmedi Türkiyeye ve fiyatı da belli deil.
Arkadas önümüzdeki 10-15gün içinde motoru alacağını açıklamış.Büyük ihtimalle arkadasın ne düşündüğünü bilmiyorum ama büyük ihtimal ile diyorum 1yıl taş çatlasın 2yıl sora motoru deiştirip daha büyüğünü almak isteyecektir.Ozaman da satılması kolay değerini koruyabilecek bir japon almak daha mantıklıca olacaktır..Yane kimsenin ybr fanatizmi yaptığı falan düşünmüyorum ben.
Bu resimler ve özellikler arasında 2 favorim var apache ve ybr125
+1000000000000000000000000000000:cat: