125/150 cc arası alternatif listem buyrun varsa sizde ekleyin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyet'i mi 1 ay icinde aliyorum onun icin bi liste yaptim buyrun bi yorumlayin;

Bajaj 125 St
Tvs Apache
hero Thriller
Rks 150 Titanic ( Çinli diye dışlanmak istemiyorum)
125 Mh drift
Salcano volf 125
Ybr 125 ( Bu da bi ihtimal 2. el olarak)
Cb125e

Başka seçenek varsa ekleyebilirsiniz.
Bu saydıklarımı yorumlarsanız sevinirim. :king:

bence ilk motorunuz olacagından, ikinci eli fazla, sorunsuz ,

yedek parca sıkıntısı olmayan ve parcaları ucuz olan

MH-DRİFT derim.

tercihiniz hangisi olursa olsun simdiden hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam 2006'dan beri Cub'a biniyorum 12 yasimda dedem almisti onunla beraber kullaniyorum 15-16 dan beri cub kullaniyordum 19 yasindayim.
Ama ilk motor var sayalim siz onerin biseyler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Apache knka sipariş verdim ben :D

2. el bulmak zor bizim burda ve Taksitlendirmekte problem ama listeye aldim. belki islerim duzelirse 0 alirim. Rks hakkinda ne dusunuyorsun? isciligi zayif gibi geldi bana.

Fazla incelemedim, ama başta tipini sevmiyorum , fiyatın bence biraz fazla (malum sitede biraz şişiriyor olabilirler) bide çok sıkıntı çıkarıyor diyorlardı servis olanağı az felan diye. Ben 2012 model 0 aldım 9 taksit ruhsat işlemlerinide hallediyorlar 4300 den 4.000 e indirdiler :) (tanıdıktıda :D)

Hepsinin ayri ayri ozellikleri perfeormanslari var, biri oldukca seri performansli ama cinli, biri kalite fakat digerleri kadar seri degil tiresim sifir, apache hem sekil hem performans hemde kaliteli fakat titresimli anlayacagin hepsinin ayri derdi var bu sorunun cevabini kendin bulmalisin en sagliklisi oyle olur

Hepsinin ayri ayri ozellikleri perfeormanslari var, biri oldukca seri performansli ama cinli, biri kalite fakat digerleri kadar seri degil tiresim sifir, apache hem sekil hem performans hemde kaliteli fakat titresimli anlayacagin hepsinin ayri derdi var bu sorunun cevabini kendin bulmalisin en sagliklisi oyle olur

Katılıyorum hiç motor kullanmayı bilmememe rağmen azcık sürme imkanım oldu hiç titreşim hissetmedim :D
Artçıya çok hissettiriyor diyorlar onun içinde ben hayatta artçı almayacağım için sıkıntı yok :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
titresim pekte sorun etmez, arada bi denize kampa gidicem bide bursaya gitmek icin bu yaz bir defa gidicem 380 km kadar bi yol. deniz 90 km. 10-15 bin arasi kullanip saticam motoru. universiteye gidincede kullanmak icin bulunsun diye tutabilirim. Zaten Cub'taki titresim Rks'de olmaz heralde pek surat yapmam 80 stabil gitsin yeter.

2. el satışı ve dayanıklılık olarak Apache ya da drifti öneririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
3.600 ustu olan motorlari 2.el dusunuyorum belirteyim

Bu arada ehliyeti nasıl bir aya alıyorsun ? martta yazılı sınav nisan da direksiyon e bide bunun ehliyet çıkarma süreci var :D bana nisan sonuna doğru anca eline geçer demişlerdi de ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada ehliyeti nasıl bir aya alıyorsun ? martta yazılı sınav nisan da direksiyon e bide bunun ehliyet çıkarma süreci var :D bana nisan sonuna doğru anca eline geçer demişlerdi de ?

11 martta direksiyon.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

8 mart yazili 11 mart direksiyon.

satacagim dersen ybr al cabuk satarsin. ama uzun sure kulkanacagim dersen bakimlarini duzgun yaparim dersen. parca bollugu ucuzlugu yuzunden drift oneririm

Forumdan Uzaklaştırıldı
satacagim dersen ybr al cabuk satarsin. ama uzun sure kulkanacagim dersen bakimlarini duzgun yaparim dersen. parca bollugu ucuzlugu yuzunden drift oneririm

Hocam, motoru buyaz icin yoğun kullanıcam, kış gunu pek binmem, bi daha ki yaza buyuk alabilirim. belli olmaz uni olursa gidecegim sehre goturecegim. Ybr icin 0 km biraz pahali olursa 2.el alirim. Rks ve Drift agir basiyor

çin malı mondial, rks v.s almada ne istersen al kardeşim. parana yazık etme gencecik adamsın, canında hiçe sayma..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Knka emin misin bende kursun verdi iş takvimi var 5-6 Nisan yazıyor :S

ben simdi aradim 11 mart direksiyon 8 mart yazili dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

çin malı mondial, rks v.s almada ne istersen al kardeşim. parana yazık etme gencecik adamsın, canında hiçe sayma..
öyle diyosun hocam da 150 cc commuter'a 5000 tl cok gibi. siz ne onerirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

Knka emin misin bende kursun verdi iş takvimi var 5-6 Nisan yazıyor :S

pardon Knk 8 mart yazili. direksiyon daha belli degilmis. :) hakli olabilirsin.

:rendeer: kursla kavga ediyordum az kaldı :D internetten felan bakıyorum doğru düzgün birşey de yazmamışlar neyse hayırlısı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar