http://www.feyizoglu.com/Yan-Kumas-canta_47533.html#0
Bu VEXO çantalar hakkında bilgisi olan var mı acaba? Belki kapasitesi 4R jumbo kadar değil ama iş görür mü acaba?
150TL iyi bir fiyat sayılır. Tabi nakit 100 papele TEX çantalar da var sirkecide ama bana pek sağlammış gibi gelmedi.
Olmazsa yarın feyizoğluna uğrayıp bir bakayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
Bu feyizoglu denen yere diyecek sey bulamıyorum. Bosu bosuna vakit ve nakit zararina ugradim.
Sabah telefonla arayip cantanin stokta olup olmadigini teyit etmek istedim. Cantanin stokta oldugunu hatta istesigim rengin de ellerinde oldugunu, siparis vermem durumunda bir sıkıntı yasanmayacagini belirttiler.
Bunun uzerine siparis vermeyecegimi magazaya bizzat gelerek almak istedigimi soyledim. Karsiliginda tabi buyrun gelin elimizde var denildi ve bunun uzerine kalkip magazaya gittim.
Bilin bakalim ne oldu...
Canta ellerinde yok. Oyle sinir oldum ki anlatamam. Biraz sesimi yukselttikten sonra ciktim. Arkamdan bir bayan calisan disari kadar geldi yok iste kargo yapalim yok indirim yapalim vs. Istemez dedim yolladim.
Yarin sirkeciden alirim. Istelik sirkeci ozen motor nakitte 150 tl fiyat verdi feyizoglundan daha ucuz. Duyrulur.