Güzel etkinlikmiş bir daha ki sefere katılabilmek umuduyla orada yeşil bi derbi gpr 125 güzel dururdu kanımca 
ThE DuDe, Osbourne, RunemagicK
Bu kişilerin dışında başka kimseyi tanimiyorum.
Birde kimin kim oldugunu bi belirtseniz o zaman daha çok takip edecegim bu gezi başlıklarını :cherry:
çok sıcak ve samimi bir ortamdı yanlız..
sinan abi, hasan, erdal abi, sonra ismini hatırlamadığım arkadaşlarım metalci kardeşlerim gv 250 liler falan çok iyiydi.
Şu üstünde uyuyacağım sissybara sahip gv250 kimindi burada bu-arada ?![]()
huuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper bi etkinlik oldu dürümler 10 numara çaylar 10 numara motorlar 10 numara sohbet paha biçilemez :queen: :cat: Ha bide o sohbetten sonra 2 kişi gittiğimiz DoRock ve headbang de paha biçilemez ::xrock:: :cherry:
Erdal abi bu arada bende seni erdalım diye kaydettim rehberimi kurcalayan kız olursa vay halime :queen:
len insan söyler gidicez diye
bu akaşm planlıyordum bende![]()
Aaaa:cyclopsan ben sana söyledik diye hatırlıyorum o GV si olan arkadaşla gittik kemalle hatta senin yanınsıra RunemagicK e falanda söyledik diye aklımda benm :silent:
hani yaa geliyordun sende fake çıktın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 ----------
leyn emre sen nerdeydin ben göremedim seni 600f bendim![]()
len insan söyler gidicez diye
bu akaşm planlıyordum bende![]()
çok sıcak ve samimi bir ortamdı yanlız..
sinan abi, hasan, erdal abi, sonra ismini hatırlamadığım arkadaşlarım metalci kardeşlerim gv 250 liler falan çok iyiydi.
valla ben fake çıkmadım, orayada yazdım arkadşın motoru ile gelecektik ztn, katolog çekimi vardı yetişmedi on gibi çıktı ajans'dan buyüzdenale:gelemedim.
O fayton benimdi :queen:Şu üstünde uyuyacağım sissybara sahip gv250 kimindi burada bu-arada ?![]()
Mehmet Tufan doğru söylüyor kendisine söylemedikMotorKafa Nickli Üyeden Alıntı
Aaaa ben sana söyledik diye hatırlıyorum o GV si olan arkadaşla gittik kemalle hatta senin yanınsıra RunemagicK e falanda söyledik diye aklımda benm
söyleseydin gelirdim bende![]()
huuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper bi etkinlik oldu dürümler 10 numara çaylar 10 numara motorlar 10 numara sohbet paha biçilemez :queen: :cat: Ha bide o sohbetten sonra 2 kişi gittiğimiz DoRock ve headbang de paha biçilemez ::xrock:: :cherry:
Engin, bu olay toplantı kapsamından çıkıyor, yavaş yavaş "dürüm şenliği" haline geliyor! :wiinkk:
O nasıl bir kalabalık öyle, maşallah! Bi dahakini polis dağıtır, söylemedi deme... :queen: