12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği Fotoğrafları

Güzel etkinlikmiş bir daha ki sefere katılabilmek umuduyla orada yeşil bi derbi gpr 125 güzel dururdu kanımca :D

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ThE DuDe, Osbourne, RunemagicK

Bu kişilerin dışında başka kimseyi tanimiyorum.

Birde kimin kim oldugunu bi belirtseniz o zaman daha çok takip edecegim bu gezi başlıklarını :cherry:

ThE DuDe, Osbourne, RunemagicK

Bu kişilerin dışında başka kimseyi tanimiyorum.

Birde kimin kim oldugunu bi belirtseniz o zaman daha çok takip edecegim bu gezi başlıklarını :cherry:

Ben Alper. CBF 150, Held kışlık mont, 2 yaz önceden kalma kırmızı t-shirt :queen:

çok sıcak ve samimi bir ortamdı yanlız..
sinan abi, hasan, erdal abi, sonra ismini hatırlamadığım arkadaşlarım metalci kardeşlerim gv 250 liler falan çok iyiydi.

huuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper bi etkinlik oldu dürümler 10 numara çaylar 10 numara motorlar 10 numara sohbet paha biçilemez :queen: :cat: Ha bide o sohbetten sonra 2 kişi gittiğimiz DoRock ve headbang de paha biçilemez ::xrock:: :cherry:

Erdal abi bu arada bende seni erdalım diye kaydettim rehberimi kurcalayan kız olursa vay halime :queen:

Son düzenleme:
huuuuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper bi etkinlik oldu dürümler 10 numara çaylar 10 numara motorlar 10 numara sohbet paha biçilemez :queen: :cat: Ha bide o sohbetten sonra 2 kişi gittiğimiz DoRock ve headbang de paha biçilemez ::xrock:: :cherry:

Erdal abi bu arada bende seni erdalım diye kaydettim rehberimi kurcalayan kız olursa vay halime :queen:

len insan söyler gidicez diye
bu akaşm planlıyordum bende :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani yaa geliyordun sende fake çıktın:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 ----------

leyn emre sen nerdeydin ben göremedim seni 600f bendim:)

valla ben fake çıkmadım, orayada yazdım arkadşın motoru ile gelecektik ztn, katolog çekimi vardı yetişmedi on gibi çıktı ajans'dan buyüzden:pale:gelemedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
toplaşma fikri için Engin sana:rendeer:
güzel bir akşamdı gelen arkadaşlara sohbetleri için kendi adıma teşekkürler ,katılımcı arkadaşlara :rendeer: benden.
geleceğim diyip gelmeyen arkadaşlar bir sonraki toplaşmada dürümler sizden olsun :p
ben vakit kısıtlığından dolayı 2 saat anca durabildim ama makarası bol bir akşamdı.yakın zaman'da havalar'da güzelken vakitli bir zamanda çay partisi vermeli :)
hasan'cım sana'da teşekkürler bizim furkanı bıraktığın için.
hepinizin tekerine sağlık.yorgunum dostlar uyumaya devam akşam nöbet var yine.
hatis çaylar senden haberin olmuşun.

len insan söyler gidicez diye
bu akaşm planlıyordum bende :)

bende dün sizden ayrıldıktan sonra geceye bağdat caddesinde barkodda devam ettim aman sabahlar olmasın ne geceydi öyle:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------

çok sıcak ve samimi bir ortamdı yanlız..
sinan abi, hasan, erdal abi, sonra ismini hatırlamadığım arkadaşlarım metalci kardeşlerim gv 250 liler falan çok iyiydi.

mehmet tufan sende süperdin kardeşim uzun yol gezilerinde senin göbeğine ben yatacam kimseye söz verme:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

valla ben fake çıkmadım, orayada yazdım arkadşın motoru ile gelecektik ztn, katolog çekimi vardı yetişmedi on gibi çıktı ajans'dan buyüzden:pale:gelemedim.

yok be anam alınma takılıyorum sana:)

Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler :)

Şu üstünde uyuyacağım sissybara sahip gv250 kimindi burada bu-arada ? :)
O fayton benimdi :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------

MotorKafa Nickli Üyeden Alıntı
Aaaa ben sana söyledik diye hatırlıyorum o GV si olan arkadaşla gittik kemalle hatta senin yanınsıra RunemagicK e falanda söyledik diye aklımda benm

söyleseydin gelirdim bende :)
Mehmet Tufan doğru söylüyor kendisine söylemedik :pale:
Sebebide şudur: Erken çıktın malesef :pale: sen çıktıktan sonra karar verdik gitmeye avrupa yakasına geçen arkadaşlara da teklif ettik fakat onlar zaten çay programı yapmışlardı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------

::xrock:: :bounce:

Valla gelenlerin 4'te 1'i yazmış buraya..Millet yedi içti kaçtı resmen :mrgreen:

Organizasyon işlerini en iyi beceren arkadaşlar/abilerden bi çay kahve etkinliği bekliyoruz en yakın tarihte

Engin, bu olay toplantı kapsamından çıkıyor, yavaş yavaş "dürüm şenliği" haline geliyor! :wiinkk:

O nasıl bir kalabalık öyle, maşallah! Bi dahakini polis dağıtır, söylemedi deme... :queen:

Engin, bu olay toplantı kapsamından çıkıyor, yavaş yavaş "dürüm şenliği" haline geliyor! :wiinkk:

O nasıl bir kalabalık öyle, maşallah! Bi dahakini polis dağıtır, söylemedi deme... :queen:

:mrgreen:

Sorma yav, bugün Alperleydik onun anlatmasına göre dün akşam yoldan geçerken kalabalığımızı gören bir araba durmuş, içinden inen 2-3 şahinci genç gelmiş sormuş abi burada ne oluyor bir mevzu varsa bi de karışalım falan demişler ciddi ciddi :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar