12.04.08 - Suzuki & Kawasaki & Tgb Bayi - Adana Motoshop Açılışına Davetlisiniz !

Sucular bu işi fazlasıyla iyi bir şekilde yürütmekte,

biz adanada olanın üstüne yeni bi tanesini getirmek değil,
olmayanı getirme mantığındayız :)

bu yüzden suzuki'yi de ekledik listemize

açılışa mutlaka bekliyorum kardeş :cat:[/QUOTE]

Yarın acılısa geliyorum allahın izni ile. mersin motordan ses cıkmıyo yada yazdıkları yeri ben bulamıyorum. saat 18:00 a kadar bir haber cıkmassa yalnız gelecem. Planımı yaptım bile. Önce tarsus da biraz gezecem sonra adana...
Burcu cum inşallah seni ve açılışın olacagı adresi zamanında bulabilirim.... Senin yapacagın gösteriyi merak ediyorum dogrusu Fotgraf makinamı almayı unutmamalıyımmm Adanada calışıyorum ama adananın içini pek bilmiyorumm...

olmamııı:queen::queen:

burcu organizasyonu başından sonuna kadar ilgiyle takip edeceğimden emin olabilirsin,hatta pikini neyim giyip şu dansçıların arasına karışsam,yada partinin ortasında büyük ve şaşalı bi kutunun içinden ben çıksam nasıl olur,ya ben arife dedim benim olduğum yerde gösteri yapaman ama neyse senin için haberin olsunn:p

etiketler iyideee şunlara koptumm:queen:

aciliş,adana,arif,bayi,burcu,hebele,hubulu,kawasaki,motoshop,reina,show,suzukii

hebele hübülü de ne oluyo kız dansçıların ismimi:pugandadanmı getiriyon dansçıları bak eğer zenci çıkarlarsa çok pis kızarımm,bide kızların giyim muhabbeti sansür koyduğun için kınıyorum seni burcu hemde kınkın kınıyorumm:p
olum bikini giyip aralarına karışsan kimse farketmez zaten:p Bolca zaman geçirirsin hatunlarla :p
onları zaten getirten benim, ist'dan arkadaşlarım :cherry:
Tanıştırırsın o zaman :p Bide resimde bunlar sıcaktan bunalıp üstlerini çıkarıyorlar.Yarında bu atraksiyon olacak mı ? :p
öle bi fırsat varsa ben de geliyorum:cherry:
sen gel izin vermezlersede çıkışta yakalarız :p
honda bayiliğini teklif ettiler, biz kabul etmedik :wiinkk:

Sucular bu işi fazlasıyla iyi bir şekilde yürütmekte,

biz adanada olanın üstüne yeni bi tanesini getirmek değil,
olmayanı getirme mantığındayız :)

bu yüzden suzuki'yi de ekledik listemize

açılışa mutlaka bekliyorum kardeş :cat:

aferin lan takdir ettim seni şimdi :cat:

hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın..cengizin artçısıda hazır zaten

hani açılış oldu bağrış çağrış yaygara 1 resim bile yok :farao::mrgreen: (Burcu aktifken yazayım dedim:p)

çok güzel bi organizasyondu,açıkcası açılışa gitmeden önce saçmasapan sıkıcı bi açılış olur sanıyodum ama süleyman demirel bulvarına daha caddenin başına girer girmez heycanlanmaya başladım,gerçekten çok güzeldi hayırlı uğurlu olsun,bence gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdılar...

aferin lan takdir ettim seni şimdi :cat:

her zaman etcen olum :mrgreen:

hani açılış oldu bağrış çağrış yaygara 1 resim bile yok :farao::mrgreen: (Burcu aktifken yazayım dedim:p)

koşuşturmacadan resim çekemedim ki :mrgreen:

çok güzel bi organizasyondu,açıkcası açılışa gitmeden önce saçmasapan sıkıcı bi açılış olur sanıyodum ama süleyman demirel bulvarına daha caddenin başına girer girmez heycanlanmaya başladım,gerçekten çok güzeldi hayırlı uğurlu olsun,bence gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdılar...

ahahahaaa, ben organize etcem, saçmasapan olcak :p gülerim bunaaa :mrgreen:

eğlenmene & beğenmene çok sevindim kardeş :cat:

cidden güzel bir organizasyon ama bize çok uzak...bi şubede izmire bekliyoruz...:queen:
iyi eğlenceler

kanka dert ettigin seye bak... sen yeter ki organizasyon iste:cat:

Showgirls arkadaşlarla birebir tanışma fırsatmız olacak mı ? :p
Ü
Bodrum a gel daha kimler cıkacak listeden:)

başka firmalara da baksana :mrgreen:

onları zaten getirten benim, ist'dan arkadaşlarım :cherry:

:cat:

Burcu hemen ustune almışşsın, beni adımı da koysaydın ya, kim ayarladı danscıları kızımmm... reklamımız olsun... hem hepsi de benim arkadaşlarım:)

Bu arada bana fuarda yaptıgın guzellikleri ve ayırdıgın zamanı asla unutamam.. hersey icin sagolasın tekrardan:cat::cat::rendeer::rendeer::rendeer:

:queen::queen:
bu ne şimdi yaa
arkadasım forum da satmak isteyenler die bi kısım var oraya yazrsan senin için daha iyi olur kanısındayım
açılış topiği buu taa 4 ay öncesine ait ayrıcaa :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar