12.04.08 - Suzuki & Kawasaki & Tgb Bayi - Adana Motoshop Açılışına Davetlisiniz !

12.04.08 - Suzuki & Kawasaki & Tgb Bayi - Adana Motoshop Açılışına Davetlisiniz !

:bounce:

:cat:

Tek Teker Arif
&
Reina'nın dansçıları (dancequeen aşkım & showgirls)
&
Ünlü mankenler
:bounce:

Süper bir organizasyon
Muhteşem şovlar
Sürpriz motorlar
Ünlü kişiler
ve daha birçok sürpriz
:wiinkk:

12 Nisan Cumartesi
Saat: 13:30'da

başlayacaktır.

Tüm MT Dostlarım Açılışımıza Davetlidir !!!

Çoook Önemli Not:

Suzuki Ana Bayiliğini Almış Bulunmaktayız.
Süleyman Demirel Bul'daki Şubemiz O Tarihten İtibaren Suzuki Bayisi Olarak Faaliyete Geçecektir.

Sulardaki Şubemiz Kawasaki Bayisi Olarak Devem Edecektir.

Hyosung ve TGB Bayiliğimiz Her 2 Şubemizde de Sürmektedir :mrgreen:

hayırlısı olsun :rendeer:adanada olsak kaçmaz valla...harika bir organizasyon :queen:

oy oy oyyyy hayırlı ugurlu olsun senin içinde oldugun her organizasyona katılmak farzdır kıssssssssssssssss:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlısı olsun burcu ahhh şimdi orda olmak vardı,arifte orda tatil iki gün üç gün olsa kaçmazdı ,olsun artık kolay gelsin sizlere

Gaziantep İl Temsilcisi
antep den gelmek isterdim ama cumartesi olması nedeniyle gelmem imkansız kardeş...:rendeer::rendeer:

hayırlı uğurlu olsun

antep den gelmek isterdim ama cumartesi olması nedeniyle gelmem imkansız kardeş...:rendeer::rendeer:

hayırlı uğurlu olsun

hayrola pazar calışıyon mu abi iş cıkışı bas gel işte senin makinayla antep adana arası 10 dkkamıymış neymişşşşş gel geeeeeellll:cherry:

Gaziantep İl Temsilcisi
hayrola pazar calışıyon mu abi iş cıkışı bas gel işte senin makinayla antep adana arası 10 dkkamıymış neymişşşşş gel geeeeeellll:cherry:

Cengizim ayın 12 cumartesı ne dek geliyor
Gerci pazarda calişiyorum da belkı kaçip gelebilirdim hem sizleri görmüş olurdum

ASDASD/DSADASD/Mr. 09/04/2008
Nereden Nereye Uçuş No. Ücret tipi Tarih Saat
Izmir Adana XQ 9126 PROMO 11/04/2008 07:00
Adana Izmir XQ 9167 PROMO 12/04/2008 21:55

Ücret : 96.00 TRY
Biletleme Servis Ücreti (DU) : 15.00 TRY
Alan Vergisi (VQ) : 12.00 TRY
Yakıt Vergisi (YR) : 40.00 TRY
Toplam : 163.00 TR

bilet baktım ama 12 gelıp 12 de doneyım dedım ama yok :( 11 inde var uymaz cuma iş var:salut:

hayırlı uğurlu olsun.. Allah bol kazançlar versin:cat: süper bi organizasyon:rendeer:

cidden güzel bir organizasyon ama bize çok uzak...bi şubede izmire bekliyoruz...:queen:
iyi eğlenceler

Showgirls arkadaşlarla birebir tanışma fırsatmız olacak mı ? :p

Hayırlı olsun.. Sanırım uzun süre kendinden bahsettirecek bir organizasyon olucağa benziyor :)

olmamııı:queen::queen:

burcu organizasyonu başından sonuna kadar ilgiyle takip edeceğimden emin olabilirsin,hatta pikini neyim giyip şu dansçıların arasına karışsam,yada partinin ortasında büyük ve şaşalı bi kutunun içinden ben çıksam nasıl olur,ya ben arife dedim benim olduğum yerde gösteri yapaman ama neyse senin için haberin olsunn:p

etiketler iyideee şunlara koptumm:queen:

aciliş,adana,arif,bayi,burcu,hebele,hubulu,kawasaki,motoshop,reina,show,suzukii

hebele hübülü de ne oluyo kız dansçıların ismimi:pugandadanmı getiriyon dansçıları bak eğer zenci çıkarlarsa çok pis kızarımm,bide kızların giyim muhabbeti sansür koyduğun için kınıyorum seni burcu hemde kınkın kınıyorumm:p

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
şunu pazar günü yapsaydınız da mersin, antep, maraş ta katılabilseydi...

hayırlı uğurlu olsun

ASDASD/DSADASD/Mr. 09/04/2008
Nereden Nereye Uçuş No. Ücret tipi Tarih Saat
Izmir Adana XQ 9126 PROMO 11/04/2008 07:00
Adana Izmir XQ 9167 PROMO 12/04/2008 21:55

Ücret : 96.00 TRY
Biletleme Servis Ücreti (DU) : 15.00 TRY
Alan Vergisi (VQ) : 12.00 TRY
Yakıt Vergisi (YR) : 40.00 TRY
Toplam : 163.00 TR

bilet baktım ama 12 gelıp 12 de doneyım dedım ama yok :( 11 inde var uymaz cuma iş var:salut:

hayırlı uğurlu olsun.. Allah bol kazançlar versin:cat: süper bi organizasyon:rendeer:

başka firmalara da baksana :mrgreen:

onları zaten getirten benim, ist'dan arkadaşlarım :cherry:

Hayırlı olsun.. Sanırım uzun süre kendinden bahsettirecek bir organizasyon olucağa benziyor :)

kesinlikle :cat:

şunu pazar günü yapsaydınız da mersin, antep, maraş ta katılabilseydi...

hayırlı uğurlu olsun

mersin & antep & antakya katılıo zaten (motor mağaza sahipleri) :)

olmamııı:queen::queen:

burcu organizasyonu başından sonuna kadar ilgiyle takip edeceğimden emin olabilirsin,hatta pikini neyim giyip şu dansçıların arasına karışsam,yada partinin ortasında büyük ve şaşalı bi kutunun içinden ben çıksam nasıl olur,ya ben arife dedim benim olduğum yerde gösteri yapaman ama neyse senin için haberin olsunn:p

etiketler iyideee şunlara koptumm:queen:

aciliş,adana,arif,bayi,burcu,hebele,hubulu,kawasaki,motoshop,reina,show,suzukii

hebele hübülü de ne oluyo kız dansçıların ismimi:pugandadanmı getiriyon dansçıları bak eğer zenci çıkarlarsa çok pis kızarımm,bide kızların giyim muhabbeti sansür koyduğun için kınıyorum seni burcu hemde kınkın kınıyorumm:p

hebele hübülü'yi kim keşfetcek die yazmıştım, adi seni :mrgreen:

resimleri bekleriz :) .............

:cat:

geliriz bee kaçarmı bu organizasyon hatunu evde bırakayım bakarsınız ordan artçı falan alırım:queen:

vala kacıranlar pişman olur bence.......... ayrıyetten yasakcı zihniyete ve sansürün her türlüsüne karşıyız hebele hübülüü:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar