12.04.08 - Suzuki & Kawasaki & Tgb Bayi - Adana Motoshop Açılışına Davetlisiniz !

Hayırlı olsun arkadaşım.Baya büyük bir yatırım yapmışsınız,kısmetiniz bol olur inşallah.Organizasyonda süper olacak sanırsam.Aslında bu hafta Adana'ya gelecektim ama iş yüzünden yattı.Organizasyonu kaçrsakta sonrasında ziyarete gelip bir çayınızı içerim artık.

Hayırlı olsun arkadaşım.Baya büyük bir yatırım yapmışsınız,kısmetiniz bol olur inşallah.Organizasyonda süper olacak sanırsam.Aslında bu hafta Adana'ya gelecektim ama iş yüzünden yattı.Organizasyonu kaçrsakta sonrasında ziyarete gelip bir çayınızı içerim artık.

saolasın kardeşim :rendeer:

ne zaman istersen buyur gel, herzaman bekleriz :wiinkk:

hayırlı olsun burcu arkadaş... seve seve reklamınızı yaparım...Bu aralar Adana'nın en ucuz broşür ve matbaa işlerini yapıyoruz...birde Motosiklet ve Trafik Gazetesi Hazırlıyorum...Pilot bölge Adana... Bir mani çıkmazsa gelirim açılışınıza...

hayırlı olsun burcu arkadaş... seve seve reklamınızı yaparım...Bu aralar Adana'nın en ucuz broşür ve matbaa işlerini yapıyoruz...birde Motosiklet ve Trafik Gazetesi Hazırlıyorum...Pilot bölge Adana... Bir mani çıkmazsa gelirim açılışınıza...

Engin abi gelde tanışalım beaaa,xmen gibisin vallaha:)

aaaa bende gelcem açılışaaa
kozana gitmeyi 1-2 saat erteleyebilirim heralde :cherry:
şimdiden hayırlı olsun canım bol kazanç versin Allah

:bounce:

:cat:

Tek Teker Arif
&
Reina'nın dansçıları (dancequeen aşkım & showgirls)
&
Ünlü mankenler
:bounce:

Süper bir organizasyon
Muhteşem şovlar
Sürpriz motorlar
Ünlü kişiler
ve daha birçok sürpriz
:wiinkk:

12 Nisan Cumartesi
Saat: 13:30'da

başlayacaktır.

Tüm MT Dostlarım Açılışımıza Davetlidir !!!

Çoook Önemli Not:

Suzuki Ana Bayiliğini Almış Bulunmaktayız.
Süleyman Demirel Bul'daki Şubemiz O Tarihten İtibaren Suzuki Bayisi Olarak Faaliyete Geçecektir.

Sulardaki Şubemiz Kawasaki Bayisi Olarak Devem Edecektir.

Hyosung ve TGB Bayiliğimiz Her 2 Şubemizde de Sürmektedir :mrgreen:

Burcu cum böyle bir organizasyonu katılmak insallah bizede nasip olur. Tüm MT ile bittaz tanışmak isterim. Motor ve motor dünyasında henüz yeniyim. Bu gibi organizasyonlara katılmak motor bilgi beceri ve en önemlisi motoru dostlarımı arttırmak isterim... Bayilikler konusunda hayırlı olsun. Almışken HONDA bayiligine alsaydınız..neyse...
Sizlere motorunu bilgili kullanan, ve Ne oldugunu bilmiyorum demeyen, aldıgımda böyledi mazeretini uydurmayan, servis degilmisiniz yapsanıza dikkafalılıgını kullanmayan, bugun taktırdıgını yarın söktürmeyen, ne istedigini bilen, kararlı, bilgili, anlaşılır- anlar, gözü pek, müşteriler diliyorummmm...

Son düzenleme:
@gezgin_33 mersin de değilmisin anam gelsenee 1 saatlik yer noolcak sankii

isocum benim artçım kıllı olmayacak sen çok kıllısın:queen:ben dansçı kıslardan alim bitane

@gezgin_33 mersin de değilmisin anam gelsenee 1 saatlik yer noolcak sankii

Evet 1 saatlik yol ama iş imkanları el vermiyo. Birde ben zaten hergün mersinden adaya gelip gidiyorum. Adana Temsa da calışıyorum.. Bu arada isimleri karıştırdım galiba :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun allah utsndırmasın :rendeer:

Evet 1 saatlik yol ama iş imkanları el vermiyo. Birde ben zaten hergün mersinden adaya gelip gidiyorum. Adana Temsa da calışıyorum.. Bu arada isimleri karıştırdım galiba :bounce:

Burcu cum böyle bir organizasyonu katılmak insallah bizede nasip olur. Tüm MT ile bittaz tanışmak isterim. Motor ve motor dünyasında henüz yeniyim. Bu gibi organizasyonlara katılmak motor bilgi beceri ve en önemlisi motoru dostlarımı arttırmak isterim... Bayilikler konusunda hayırlı olsun. Almışken HONDA bayiligine alsaydınız..neyse...
Sizlere motorunu bilgili kullanan, ve Ne oldugunu bilmiyorum demeyen, aldıgımda böyledi mazeretini uydurmayan, servis degilmisiniz yapsanıza dikkafalılıgını kullanmayan, bugun taktırdıgını yarın söktürmeyen, ne istedigini bilen, kararlı, bilgili, anlaşılır- anlar, gözü pek, müşteriler diliyorummmm...

honda bayiliğini teklif ettiler, biz kabul etmedik :wiinkk:

Sucular bu işi fazlasıyla iyi bir şekilde yürütmekte,

biz adanada olanın üstüne yeni bi tanesini getirmek değil,
olmayanı getirme mantığındayız :)

bu yüzden suzuki'yi de ekledik listemize

açılışa mutlaka bekliyorum kardeş :cat:

a ha ah haaa isocum...

iso o deilde geçen erzuruma gidiom depodaki mozot donmuş..........die devam edio halen acilen kurtulmam gerek burdan isooooooooooo...

a ha ah haaa isocum...

iso o deilde geçen erzuruma gidiom depodaki mozot donmuş..........die devam edio halen acilen kurtulmam gerek burdan isooooooooooo...

bi telefonunda diğerini çaldır sonra aloo,,yok yaaa,harbimii,abi geçmiş olsun hemen geliyorum de kalk ve gaççççççç:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar